Επιμένει για Σίλβα η Πόρτο

1Μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη συνέχεια του Europa League εμφανίστηκαν κάθε λογής σενάρια που αφορούν το μέλλον του Μάρκο Σίλβα.

Τα πρώτα που αφορούσαν την παρουσία του Πορτογάλου τεχνικού στον «ερυθρόλευκο» πάγκο διαψεύστηκαν άμεσα, με τις δύο πλευρές να εκφράζουν την επιθυμία τους να συνεχίσουν για πολλά χρόνια τη συνεργασία τους.

Στο παιχνίδι, όπως γράφει η SportDay, παραμένει η Πόρτο, η οποία επιθυμεί να προσλάβει τον 39χρονο προπονητή. Ο ιδιοκτήτης των «Δράκων», Πίντο Ντα Κόστα, φέρεται εκτιμά ιδιαιτέρως τον Σίλβα, στον οποίο δείχνει διατεθειμένος να δώσει εν λευκώ τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος της πορτογαλικής ομάδας.

Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Πρώτα από όλα ο Σίλβα δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο με τον Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα υπάρχει και ρήτρα την οποία χρειάζεται να καταβάλει μία ομάδα.

Επίσης, αν ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Πόρτο, τότε θα πρέπει οι «δράκοι» να καταβάλουν ένα ποσό και στη Σπόρτινγκ, καθώς ο προπονητής δεσμεύεται με ειδικό όρο στο συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι για να εργαστεί στην Ελλάδα πως δεν μπορεί να πάει σε ανταγωνιστική ομάδα των «λιονταριών» μέχρι και το 2017.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα βρίσκεται και ο μάνατζερ του Μάρκο Σίλβα, Κάρλος Γκονσάλβες, και φαίνεται πως θα ξεκινήσουν άμεσα οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *