ΕΣΑΚΕ: Στο… μέλλον τα σπουδαία

ΕΣΑΚΕ: Στο… μέλλον τα σπουδαία

Απόντος του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Χολαργού πραγματοποιήθηκε η σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, δίχως να υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη στα φλέγοντα θέματα της Basket League.

Με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να απουσιάζουν, όπως και ο Χολαργός (που ψάχνει ομάδα να πουλήσει τη θέση του), τα περισσότερα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τις ομάδες της Basket League μετατέθηκαν για την επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ.

Στην σημερινή συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ η μόνη εξέλιξη που παρουσιάστηκε, ήταν στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, καθώς παρουσιάστηκε στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου η μελέτη της εταιρείας Deloitte για την κατανομή του οικονομικού ανταλλάγματος από την παραχώρηση των δικαιωμάτων τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του Πρωταθλήματος και αποφασίστηκε η έγκριση του τρόπου κατανομής να πραγματοποιηθεί σε επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Από εκεί και πέρα, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Ιουλίου συνάντηση των νομικών επιτελείων των ΚΑΕ με την νομική υπηρεσία του ΕΣΑΚΕ για την τροποποίηση των Κανονισμών του Πρωταθλήματος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος, λήφθηκε και η απόφαση για σύγκληση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του ΕΣΑΚΕ για τις 15 Ιουλίου και σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας για τις 23/7.

Photo credits: Eurokinissi

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *