Εστειλε μία φίλη της στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης, παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μιμή Ντενίση!

1Η ηθοποιός ήταν μόλις 14 χρόνων όταν θέλησε να δοκιμάσει τις μαγειρικές της ικανότητες φτιάχνοντας κουλουράκια και σερβίροντάς τα σε μία φίλη της!

«Το πιο αστείο που μου έχει συμβεί είναι στα 14 μου στο μάθημα των Οικοκυρικών στο Κολέγιο όπου μας είχαν δείξει μία συνταγή για μπισκότα. Επιστρέφοντας λοιπόν στο σπίτι αποφάσισα να τη δοκιμάσω. Έβαλα λοιπόν όλα τα υλικά στο τραπέζι και άρχισα να τα ετοιμάζω έχοντας παρέα μία φίλη μου που έμενε στο διπλανό διαμέρισμα» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Η ίδια, όπως αποκάλυψε, έβαλε τα μπισκότα στο φούρνο ανυποψίαστη γι’ αυτό που θα συνέβαινε: «μου φάνηκαν λίγο σκληρά. Η φίλη μου ήταν λιχούδα και δεν περίμενε να κρυώσουν. Τα έφαγε ζεστά όπως ήταν. Μάλιστα της έδωσα και λίγα για το σπίτι» θυμήθηκε και πρόσθεσε: «λίγο μετά χτύπησε το κουδούνι. Ήταν η μητέρας της και με ρώτησε τι υλικά είχα βάλει στην συνταγή. Την φίλη μου την πονούσε τόσο πολύ το στομάχι της που αναγκαστήκαμε να την πάμε στο νοσοκομείο».

Τότε η ηθοποιός εξεπλάγην καθώς ανακάλυψε πως εκείνη έφταιγε για τη δηλητηρίαση της φίλης της μιας και στα κουλουράκια αντί για αλεύρι είχε βάλει, γύψο: «είχα βάλει γύψο αντί για αλεύρι, τον οποίο είχε αφήσει η μητέρα μου στο ράφι της κουζίνας. Παραλίγο να το δηλητηριάσω δηλαδή το κορίτσι».

Πηγη star gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *