Ευαγγελόπουλος: Ρέβη, μακριά τα χέρια σου από την Πάρις Χίλτον

1Εξοργισμένος ο «εθνικός μας σταρ» – Η Πάρις Χίλτον ούτε ξέρει τον Ρέβη και ούτε τη γνωρίζει – Έτρεχε σαν το σκυλάκι από πίσω της για μία φωτογραφία, λέει ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος
«Ρέβη, κάτσε φρόνιμα. Τα χέρια σου μακριά από την Πάρις Χίλτον. Ο κόσμος ξέρει ποιος είσαι». Με αυτά τα λόγια ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος, γνωστός και ως «εθνικός σταρ», απαντά στον Σπύρο Ρέβη, μετά τις φωτογραφίες στις οποίες η «χρυσή» κληρονόμος φαίνεται να περπατά στα σοκάκια της Μυκόνου έχοντας δίπλα της τον τον πάλαι ποτέ μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Ισχυριζόμενος πως η Πάρις είναι προσωπική του φίλη, την οποία γνωρίζει από μικρό κοριτσάκι, ο κ. Ευαγγελόπουλος θέλοντας, όπως λέει στο protothema.gr, να «αποκαταστήσει την αλήθεια», ξεκαθαρίζει πως ο Σπύρος Ρέβης ουδεμία σχέση έχει με την Πάρις.

«Η Πάρις δεν τον ξέρει τον κύριο. Από πού κι ως πού θα μανατζάρει ο Ρέβης μία Χίλτον; Μόλις ενημερώθηκε για την άφιξή της στο νησί έτρεξε να φωτογραφηθεί μαζί της. Έτρεχε από πίσω της σαν το… σκυλάκι για ένα κλικ. Το έκανε για να ανέβουν οι μετοχές του» υποστηρίζει ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος, ο οποίος δηλώνει «ταραγμένος» και «θυμωμένος» με τη «σύνδεση ενός τόσο μεγάλου ονόματος, όπως αυτό της Χίλτον, με αυτό του Ρέβη».

«Είναι δυνατόν να μανατζάρει την Πάρις αυτός ο άνθρωπος; Πρόκειται για τον χειρότερο και πιο τελευταίο άνθρωπο του πλανήτη. Όλοι γνωρίζουμε το παρελθόν του» λέει και ζητά «να σταματήσει το ανέκδοτο αυτό».

Μάλιστα ο «εθνικός μας σταρ» αναφέρθηκε και στο παρελθόν όταν ο κ. Σπύρος Ρέβης, κυνηγούσε πάλι την γνωστή κληρονόμο στα Ματογιάννια με σκοπό να φωτογραφηθεί μαζί της.

«Η Πάρις είναι ένας πολύ δύσκολος και σνομπ άνθρωπος που απλά χαμογελά τυπικά και βγάζει σέλφι με τον κόσμο. Τον Ρέβη ουδέποτε τον γνώρισε. Δεν τον ξέρει» λέει ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος.

«Πήγα να πάθω κόλπο όταν είδα τις φωτογραφίες αυτές. Είμαι πολύ ταραγμένος και έχω κλάψει πάρα πολύ. Να αποκατασταθεί το όνομα της φίλης μου, Πάρις», ζητά ο κ. Ευαγγελόπουλος, ο οποίος δεν σταματά να δηλώνει πόσο πολύ αγαπά την Πάρις Χίλτον, η οποία του «άνοιξε πόρτες στο Χόλιγουντ».

Φωτογραφίες από το προφίλ του Ανδρέα Ευαγγελόπουλου στο Facebook

Οι επίμαχες φωτογραφίες

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *