Εχουν και οι διάσημοι τις παραξενιές τους (φωτό)

1Μας αρέσουν, τους θαυμάζουμε, μερικές φορές λειτουργούν ακόμη και σαν πρότυπα. Οι διάσημοι, θεωρούνται αψεγάδιαστοι. Ωστόσο, είναι άνθρωποι, με τις αδυναμίες τους, τις ιδιαιτερότητες και τις παραξενιές τους, όπως όλοι μας.

Ας δούμε τις απαιτήσεις που είχαν 10 διάσημοι σταρ σύμφωνα με την ιστοσελίδα Some Entertainment.

1. Martha Stewart

Σύμφωνα με το Radar Online η Martha Stewart ζητάει από τους βοηθούς της να βάφουν με μαύρο μαρκαδόρο τις χαρακτηριστικές κόκκινες σόλες από τα Christian Louboutin παπούτσια της.

2. Christian Bale

Ο Harrison Cheung, ο οποίος δούλευε για τον διάσημο ηθοποιό αποκάλυψε σε βιβλίο που έγραψε ότι ο Bale είναι τόσο κακός που έκανε ακόμα και τα μικρά κορίτσια που τον πλησίαζαν να βάζουν τα κλάματα και έβαζε τους βοηθούς του να μυρίζουν τις μασχάλες του πριν περπατήσει στο κόκκινο χαλί.

3. Madonna

Η νταντά του γιου της, David, Angela Jacobsen ανέφερε ότι η διάσημη τραγουδίστρια την ανάγκαζε να είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο και να ακολουθεί την ίδια διατροφή με εκείνη. Μία άλλη βοηθός της ισχυρίστηκε ότι έπρεπε να της πηγαίνει κάθε βράδυ 6 φορές τουλάχιστον νερό. Επίσης, ακούγεται ότι δεν πληρώνει και καθόλου καλά τους βοηθούς της.

4. Beyoncé

Υπάρχει μία φήμη ότι η Beyoncé ανάγκασε μία από την νταντά του παιδιού της να μάθει την χορογραφία από το τραγούδι Single Ladies ώστε να το χορεύει μαζί με την κόρη της. Επιπλέον, πριν από λίγο καιρό, κατά τη διάρκεια μίας εμφάνισης στο κόκκινο χαλί, η Beyoncé φάνηκε να μην είναι ιδιαιτέρως ευχαριστημένη με μία από τις βοηθούς της.

5. Lady Gaga

Ο προσωπικός βοηθός της Lady Gaga, της έκανε μήνυση ισχυριζόμενος ότι έπρεπε να είναι πάντοτε μαζί της, σε σημείο που αναγκαζόταν να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με εκείνη και δεν τον άφηνε να έχει καθόλου ιδιωτική ζωή.

6. Frank Sinatra

Ο μπάτλερ του ανέφερε ότι έπρεπε να του πλένει τα εσώρουχα στο χέρι, να συντονίζει τα πολλά ραντεβού του τραγουδιστή με τις ερωμένες του και να του καλύπτει με ειδικό σπρέι την φαλάκρα.

7. Mariah Carey

Χρειάζεται πάντα κάποιον δίπλα της για να κάνει ακόμα και τα πιο απλά πράγματα, όπως προσωπικό βοηθό για να της λούζει τα μαλλιά ή κάποιον να της κρατά το αναψυκτικό όσο εκείνη το ρουφάει με καλαμάκι.

8. Julia Roberts

Ανάγκαζε τις νταντάδες της να φορούν κόκκινες περούκες ώστε τα παιδιά της να νομίζουν ότι τα βάζει η ίδια για ύπνο.

9. Naomi Campbell

Άλλη μία ντίβα που έχει ταλαιπωρήσει πολύ κόσμο με την άσχημη συμπεριφορά της. Την έχουν κατηγορήσει ότι έχει πετάξει ένα κινητό σε μία γυναίκα που δούλευε για εκείνη, με αποτέλεσμα να κάνει ράμματα και το 2000 η Campbell δήλωσε ένοχη για τον ξυλοδαρμό της βοηθού της Georgina Galanis, επειδή ήταν θυμωμένη.

10. Charlize Theron

Μία πρώην νταντά της Charlize Theron ανέφερε στο Star Magazine ότι δεν επιτρεπόταν να την κοιτάξει στα μάτια.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *