Ζίβκοβιτς: “Χτυπήθηκαν ο Σβιντέρσκι και ο Πασχαλάκης”

Ζίβκοβιτς: "Χτυπήθηκαν ο Σβιντέρσκι και ο Πασχαλάκης"

Ο Ζίβκοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στη Σερβία και τόνισε πως κατά την άφιξη του ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" χτυπήθηκαν τόσο ο Σβιντέρσκι όσο και ο Πασχαλάκης.

Οι καταγγελίες από πλευράς ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στο "Γ. Καραϊσκάκης" συνεχίζονται και αυτή τη φορά ήταν ο Ζίβκοβιτς ο οποίος μιλώντας σε μέσα στη Σερβία αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχτηκε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του με τον Σέρβο να τονίζει πως χτυπήθηκε εκτός από τον Σβιντέρσκι και ο Πασχαλάκης.

Ο Σέρβος τερματοφύλακας μίλησε στην ιστοσελίδα hotsport.rs και ανέφερε για όσα έγιναν:

"Η οργάνωση όταν φτάσαμε στο γήπεδο ήταν άσχημη, αλλά είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό και είχαμε τη δικιά μας προστασία από τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά χωρίς κανένα απολύτως λόγο έπρεπε να διανύσουμε 200 μέτρα για να φτάσουμε στα αποδυτήρια και εκεί δεχθήκαμε επίθεση και μας πετούσαν πολλά αντικείμενα".

Ο Ζίβκοβιτς συνέχισε λέγοντας πως:
"Ο Σφιντέρσκι μου και ο έτερος γκολκίπερ ο Πασχαλάκης χτυπήθηκαν. Δεν ήταν καθόλου ευχάριστο όλο αυτό και συνεχίσαμε την πορεία μας και προσπαθήσαμε να μην δίνουμε σημασία, όσα γίνονταν γύρω μας. Η υποδοχή ήταν άσχημη και συμφωνήσαμε στα αποδυτήρια να απαντήσουμε στο γήπεδο".

Για το παιχνίδι είπε:
"Περιμέναμε την ευκαιρία μας. Το πρώτο ημίχρονο πήγε καλά, έκανα τη δουλειά μου καλά και τους βάλαμε έξτρα πίεση. Ο Ολυμπιακός μας ισοφάρισε με ένα πέναλτι".

Για τη φάση του πέναλτι:
"Υπήρξαν αρκετές καταστάσεις, το αριστερό μας μπακ προσπάθησε να κλοτσήσει τη μπάλα αλλά ήρθε η επαφή. Ο Βαλμπουένα είναι έμπειρος παίκτης, προσπάθησα να τον διαβάσω. Ήταν μια καλή ισοπαλία για εμάς την οποία κρατήσαμε μέχρι το τέλος και πήραμε μια γλυκιά εκδίκηση".

Για το τι έγινε μετά το ματς:
"Ο στόχος επιτεύχθηκε αφού δεν χάσαμε και οι κινήσεις μας ευχαρίστησαν τον μεγαλομέτοχό μας, Ιβάν Σαββίδη. Είμαστε γενναίοι με ξεκάθαρο στόχο και η μάχη του τίτλου συνεχίζεται. Ευχαριστώ όλους όσους με έστειλαν μηνύματα στήριξης, μετά το τέλος του αγώνα. Είναι κάτι σαν επιβράβευση για μένα".

Για το ενδιαφέρον από άλλες ομάδες και το πως περνάει στη Θεσσαλονίκη:
"Δεν ασχολούμαι με αυτά και ο εκπρόσωπος μου είναι υπεύθυνος για τα επόμενα βήματα. Είμαι καλά στον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη και την γνώριζα αυτή την πόλη και ερχόμουν απ' όταν ήμουν στη Ξάνθη".

Η ευχή του για το νέο έτος ήταν:
"Εύχομαι το νέο έτος να έρθει η κλήση από την Εθνική ομάδα της Σερβίας. Είναι κάτι που θέλω πολύ και ελπίζω να καταφέρουμε με την ομάδα τον ΠΑΟΚ, να κατακτήσουμε και φέτος το πρωτάθλημα, αλλά και το κύπελλο".

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *