Ζητά σύσκεψη ο Παναθηναϊκός

1Ο Παναθηναϊκός με επιστολή προς ΕΠΟ, Αστυνομία, Ατρόμητο και τις αρμόδιες αρχές, ζητά την πραγματοποίηση σύσκεψης εν’ όψει του αποψινού προημιτελικού Κυπέλλου, μετά το θέμα που δημιουργήθηκε με τα εισιτήρια των φιλοξενούμενων.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής:

«Κύριοι,

Σε συνέχεια του χθεσινού εγγράφου που σας αποστείλαμε για τους κινδύνους που εγκυμονούν σχετικά με την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα της ομάδας μας με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, μετά την αιφνίδια και αναίτια απόφαση της διοίκησης του Ατρομήτου να μην διαθέσει τα, εγκεκριμένα από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, εισιτήρια στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, απαιτούμε εντός των άμεσα επόμενων ωρών να συγκληθεί σύσκεψη εκπροσώπων της ΕΠΟ, της Αστυνομίας, του Υφυπουργείου Αθλητισμού και των ΠΑΕ Παναθηναϊκού και Ατρομήτου, σε τόπο που εσείς θα ορίσετε.

Σκοπός της συνάντησης να βρεθεί λύση στο κρίσιμο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με τη μη απόδοση εισιτηρίων στους φιλάθλους μας. Επίσης, να εξασφαλισθεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και να περιορισθεί στο ελάχιστο η πιθανότητα να υπάρξουν έκτροπα ή προβοκάτσιες.

Αναμένουμε την απάντησή σας».

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *