Τελευταία Νέα

ΖΩΔΙΑ: Τι προβλέπουν τα άστρα για την ερχόμενη εβδομάδα;;;

5ΚΡΙΟΣ
Έρωτας: Οι παρουσίες του Ερμή και του Άρη στους Διδύμους είναι θετικές για να ταξιδέψεις και να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, τώρα που οι μέρες έχουν μια εσάνς καλοκαιριού. Αν μάλιστα έχεις έστω και λίγα αποθέματα ευθυκρισίας καθώς φλερτάρεις, δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις ότι το Σύμπαν σου επιφυλάσσει μια πολύ καλή έκπληξη, δώρο από τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σου, με αγάπη…
Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες αυτές είναι καλές για τις δουλειές σου, ιδιαίτερα αυτές που είναι επικοινωνιακές, αρκεί να κάνεις προσεκτικές κινήσεις, να είσαι μεθοδικός/η και να μην βιάζεσαι να δρέψεις καρπούς. Από την άλλη, ο Δίας που βρίσκεται στον Λέοντα, δημιουργεί πρόσφορο περιβάλλον για να βάλεις σε εφαρμογή τις καινούργιες, δημιουργικές σου ιδέες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο με καλεί να στρέψω την προσοχή μου στο σπίτι, την ακίνητη περιουσία μου, την οικογένειά μου.

ΤΑΥΡΟΣ
Έρωτας: Ο Άρης περνάει στους Διδύμους και σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, γεγονός που σου προκαλεί αρκετά άγχη και ανασφάλειες τόσο σε πρακτικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Φαίνεται ότι τώρα θα είσαι πιο απαιτητικός/η από το ταίρι σου, θέλοντας να εκμαιεύσεις περισσότερες επιβεβαιώσεις. Ευτυχώς ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σου, ζεσταίνει την ατμόσφαιρα και αναδεικνύει τις καλές πλευρές σου…
Καριέρα – Οικονομικά: Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που θα κλέψει το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα. Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποια θέματα που θα είναι πιεστικά. Πιθανώς να καθυστερήσουν πληρωμές, να ματαιωθούν κάποια σχέδιά σου ή να προκύψουν έκτακτα έξοδα. Ωστόσο, επειδή Κρόνος σημαίνει επιμονή και υπομονή κι εσύ έχεις αυτά τα προσόντα, τελικά θα βγεις κερδισμένος/η, έστω κι αν χρειαστεί να περιμένεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα με βάζει σε πιο ρομαντικά μοτίβα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έρωτας: Από την Τρίτη ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, όψη που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις, κρίση, ανταγωνιστικές συμπεριφορές, ψυχρότητα. Πιο προσεκτικός/η πρέπει να είσαι αν έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Γενικότερα, να θυμάσαι ότι οι σχέσεις που θα αντέξουν τον Κρόνο μπορεί να επισημοποιηθούν ή να γίνουν ακόμη πιο ισχυρές. Όσες είναι στηριγμένες σε σαθρά θεμέλια, χρήζουν γενναίων αποφάσεων.
Καριέρα – Οικονομικά: Καλό θα ήταν να προσέχεις τις κινήσεις σου αυτή την περίοδο γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν προβλήματα στις συνεργασίες σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι στις προτάσεις που θα δεχθείς και, παράλληλα, να προσπαθήσεις να μην μπαίνεις σε ανταγωνιστικά παιχνίδια.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα με διευκολύνει τα τακτοποιήσω κάποιες οικονομικές μου υποθέσεις και να κάνω πιο συνετή διαχείριση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σιγοντάρει τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα βγάζει στην επιφάνεια τον συναισθηματισμό και τον ρομαντισμό σου. Τώρα όχι μόνο θα συντηρήσεις τις ισορροπίες στον αισθηματικό τομέα αλλά είναι πιθανό να κάνεις και μια καινούργια γνωριμία. Το βέβαιο είναι ότι θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να φλερτάρεις και να περάσεις καλά.
Καριέρα – Οικονομικά: Φαίνεται ότι η καθημερινότητά σου θα είναι κουραστική ενώ, με τον Άρη να περνάει στους Διδύμους, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιο παρασκήνιο σε βάρος σου ή να ειπωθούν λόγια που θα σε πειράξουν στη δουλειά. Εσύ μη συμμετέχεις σε κουτσομπολιά και μην εμπιστεύεσαι εύκολα τους άλλους, ιδιαίτερα άτομα που θα μπορούσαν να καπηλευτούν τις ιδέες σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το άγχος που δεν μπορώ να αποφύγω λόγω εντάσεων, είναι πιθανό να μου προκαλέσει ψυχοσωματικά προβλήματα, γι αυτό ας προσέχω την υγεία μου κι ας φροντίσω να εκτονώνω την αρνητική ενέργεια.

ΛΕΩΝ
Έρωτας: Αυτή την περίοδο θα αξιοποιήσεις τέλεια τον Δία στο ζώδιό σου, αν βαδίσεις σε όσο το δυνατόν πιο σοφά μονοπάτια. Αναλαμβάνοντας τις ευθύνες μιας σχέσης και με το να σκέφτεσαι τις επιλογές, τα κριτήρια και τα λάθη σου, είναι το ίδιο πιθανό να αποδεσμευτείς από σχέσεις που δεν σε προάγουν ή να συνάψεις καινούργιες με σκοπό να μην κάνεις εκπτώσεις. Τώρα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις γερά θεμέλια πάνω στα οποία θα στηρίξεις την προσωπική σου ζωή.
Καριέρα – Οικονομικά: Από την Τρίτη που ο Άρης μπαίνει στους Διδύμους θα είσαι σε θέση να βάλεις νέους στόχους, να μεθοδεύσεις τις κινήσεις σου και να προσπαθήσεις να οργανώσεις τις συμμαχίες σου. Ωστόσο, δεν πρέπει να βιάζεσαι. Χρειάζεται να κάνεις ένα βήμα τη φορά καθώς η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο στο τέλος της εβδομάδας απαιτεί σύνεση, αίσθηση του μέτρου, συγκρότηση και υπομονή ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν και κάποιες καθυστερήσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αρχίζει μία περίοδος δράσης, στην οποία θα έχω αρκετές ευκαιρίες για να προωθήσω τις υποθέσεις μου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έρωτας: Αυτή την περίοδο, με τον Άρη να περνάει στον οίκο της καριέρας σου, φαίνεται ότι θα εστιάζεσαι στον επαγγελματικό τομέα. Θετικό είναι το γεγονός ότι δέχεσαι τη θετική επιρροή της Αφροδίτης από το ενδέκατο ηλιακό σου σπίτι που επηρεάζει και τις ερωτικές σου υποθέσεις και, ευτυχώς, δεν βγαίνεις τελείως από το παιχνίδι. Μπορεί το επόμενο καρδιοχτύπι σου να συμβεί σε μία φιλική συγκέντρωση.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης από τους Διδύμους και η αντίθεσή του με τον Κρόνο σε βάζει στη διαδικασία να δώσεις λύσεις τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικογενειακά προβλήματα. Θα αναγκαστείς να αναλάβεις υποχρεώσεις, θα κουραστείς υπερβολικά και -γενικά- θα καταθέσεις γη και ύδωρ για να ευοδωθούν οι στόχοι σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο μου ανοίγει τα φτερά για να βρω συμμάχους στα σχέδιά μου ή να απασχοληθώ επωφελώς σε συλλογικές δραστηριότητες.

ΖΥΓΟΣ
Έρωτας: Ο Δίας από τον Λέοντα, ο Ερμής και ο Άρης από τους Διδύμους σε εξωθούν στο να επιδιώκεις περισσότερο τη διασκέδαση, τα φλερτ, τις καινούργιες γνωριμίες. Μολονότι ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, όψη πιεστική που δημιουργεί προβλήματα, οι μέρες αυτές είναι αρκετά καλύτερες για τις αισθηματικές σου υποθέσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον πλανήτη που κυβερνά το ζώδιό σου, την Αφροδίτη, στο δέκατο σπίτι της ηλιακής σου οικοθεσίας, στον Καρκίνο, η περίοδος είναι γόνιμη για να αξιοποιήσεις τις δημιουργικές ή καλλιτεχνικές σου ιδέες και για να προωθήσεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Να θυμάσαι, ωστόσο, ότι πρέπει να κάνεις μεθοδικές κινήσεις, να έχεις υπομονή και επιμονή. Αν ασχολείσαι με επαγγέλματα που σχετίζονται με τη συγγραφή ή τη διδασκαλία ή σπουδάζεις, θα έχεις την τιμητική σου αυτή την περίοδο.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Δία στον Λέοντα οι στόχοι μου θα βρίσκουν πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθηθούν. Ας χαράξω το σχέδιο δράσης μου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έρωτας: Από την Τρίτη που ο Άρης θα μπει στους Διδύμους, αρχίζουν οι αντιφατικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα καθώς το συγκεκριμένο περιβάλλον από τη μια σχετίζεται με τη λίμπιντό σου που σημαίνει ότι είναι ανεβασμένη ενώ από την άλλη σχετίζεται με τις φοβίες, με τις ανασφάλειες, με τα πιο βαθιά σου συναισθήματα. Έτσι, έχεις μεν τη διάθεση να προσεγγίσεις το ταίρι σου, να κάνεις έρωτα, να βιώσεις έντονες στιγμές αλλά παράλληλα κηρύσσεις τον πόλεμο για να δικαιώσεις συναισθήματα καταπιεσμένης οργής ή ζήλιας.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο άξονας των οικονομικών σου βάλλεται από την αντίθεση Άρη – Κρόνου γι αυτό πρέπει να προσέχεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στις πληρωμές σου ή να αναγκαστείς να κάνεις ένα διακανονισμό με τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς, εφορία. Να θυμάσαι ότι τώρα πρέπει να κάνεις μια πιο συνετή διαχείριση γιατί μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, οι μέρες ευνοούν τα ταξίδια και τη διασκέδαση. Ας το ρίξω λίγο έξω για να επαναφορτίσω τις μπαταρίες μου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έρωτας: Η παρουσίες του Ερμή και του Άρη στους Διδύμους, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου και η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο είναι οι αστρολογικές συνθήκες που δημιουργούν ένα κλίμα πίεσης στον αισθηματικό σου τομέα. Οι σχέσεις σου που κρίνονται και αντέχουν είναι αυτές που στηρίζονται σε πολύ γερές βάσεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Ευτυχώς ο Δίας από τον Λέοντα σώζει την κατάσταση καθώς δημιουργεί τις ευχάριστες συνθήκες που αποτελούν τον αντίποδα στα δύσκολα.
Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες αυτές χρήζουν μεγάλης προσοχής στη συμπεριφορά σου και, γενικότερα, στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου. Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες προτάσεις αλλά εξ’ ίσου πιθανό είναι και το να διακοπεί κάποια συνεργασία σου. Μην ενδώσεις σε ανταγωνιστικά παιχνίδια και να κρατάς τις αποστάσεις εκεί που πρέπει.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορώ να κάνω πολύ συμφέροντες διακανονισμούς με τράπεζες, εφορία, ασφάλειες ή να διεκπεραιώσω υποθέσεις διατροφής ή κληρονομικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έρωτας: Μολονότι η Αφροδίτη που βρίσκεται στο έβδομο ηλιακό σου σπίτι, τον Καρκίνο, επιτάσσει να δράσεις άμεσα προς πάσα κατεύθυνση για να φλερτάρεις, να περάσεις καλά, να βιώσεις ανανεωτικές καταστάσεις στη σχέσεις σου, οι υπόλοιπες πλανητικές συγκυρίες σε αναγκάζουν να παραμελήσεις την προσωπική σου ζωή και να εστιαστείς στα προβλήματα ρουτίνας.
Καριέρα – Οικονομικά: Να προσέχεις τις κινήσεις σου στη δουλειά. Η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο στον άξονα της καθημερινότητάς σου, της δουλειάς, της υγείας σου, δείχνει αυξημένες υποχρεώσεις, εντάσεις, πιθανώς αθέμιτο ανταγωνισμό, ανάληψη ευθυνών και πολλή κούραση. Φρόντισε να κάνεις κάθε σου κίνηση με σύνεση και ψυχραιμία για να αποφύγεις τα χειρότερα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να υιοθετήσω ένα πιο υγιεινό μοντέλο ζωής με περισσότερο ύπνο και γυμναστική. Θα πρέπει να εκτονώνω την αρνητική ενέργεια και να βρίσκω διεξόδους που θα με ψυχαγωγούν, προκειμένου να διαχειριστώ τις εντάσεις που δημιουργούνται αυτές τις μέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έρωτας: Το ζώδιο των ερώτων σου, οι Δίδυμοι, φιλοξενεί τον Ερμή και τον Άρη ενώ στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Λέοντα, βρίσκεται ο Δίας. Κοινώς το θέμα έρωτας είναι η πρώτη σου προτεραιότητα αυτή την περίοδο. Μολονότι ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, όψη που δηλώνει ότι θα στεριώσουν μόνο οι ώριμες επιλογές, δεν θα έχεις εμπόδια για να εκτονωθείς, να διασκεδάσεις, να παίξεις τα ερωτικά σου παιχνίδια.
Καριέρα – Οικονομικά: Αρκετά καλές θα είναι οι εξελίξεις αυτές τις μέρες που σου επιτρέπουν να βάλεις σε εφαρμογή τις δημιουργικές σου ιδέες και να προσπαθήσεις να υπογράψεις καινούργιες συνεργασίες ή να δημιουργήσεις τις συμμαχίες σου. Αν κινηθείς με συνέπεια, ήθος, εργατικότητα, αργά ή γρήγορα θα έρθουν η καταξίωση και τα κέρδη.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη στο έκτο σπίτι της ηλιακής μου οικοθεσίας, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσω τις επαγγελματικές μου υποθέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Έρωτας: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Καρκίνο, το ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σου, ευνοεί τις διασκεδάσεις, τα φλερτ, τις ερωτικές περιπτύξεις και -γενικότερα- όλα τα ευχάριστα και ανανεωτικά που προσφέρει ο Φτερωτός Θεός. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα υπογραμμίζει και επαυξάνει τον ρομαντισμό σου. Ωστόσο, οι υποχρεώσεις δεν θα σε αφήσουν να χαρείς τις περιστάσεις, στο μέτρο που θα ήθελες, δηλαδή πέρα από κάθε μέτρο…
Καριέρα – Οικονομικά: Θα έχεις πάρα πολλή δουλειά αυτήν την περίοδο, πολλές υποχρεώσεις και αγγαρείες. Θα αναγκαστείς να σηκώσεις βάρη που πιθανώς να μην σου αναλογούν ενώ δεν θα έχεις τις ανάλογες απολαβές, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Θα αναγκαστείς να δώσεις λύσεις και να αναλάβεις ευθύνες τόσο στον τομέα της καριέρας όσο και σε οικογενειακά προβλήματα που είναι πολύ πιθανό να ενσκήψουν.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας είμαι κατάλληλα προετοιμασμένος/η. Μπορεί να αναγκαστώ να διορθώσω βλάβες στο σπίτι ή να προκύψει κάποια ξαφνική μετακόμιση ή ένα οικογενειακό πρόβλημα.
astrology.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *