Ζώδια: Μηνιαίες προβλέψεις για τον Μάιο. Τι κέφια έχει ο νέος μήνας;

5ΚΡΙΟΣ
Ο Μάιος σου επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, αλλά και κάποιες δοκιμασίες που δεν θα σου αρέσουν. Βέβαια, όλες αυτές οι «δοκιμασίες» ίσως προέρχονται από κάποιες λανθασμένες ενέργειες του παρελθόντος. Κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών του μήνα, φαίνεται πως ο ψυχικός σου κόσμος θα είναι γεμάτος από ευαισθησίες, που κάποιες στιγμές θα προσπαθήσεις μάταια να αναλύσεις με τη λογική. Μια εσωτερική αναστάτωση, που συνοδεύεται από ανησυχίες για το μέλλον, αλλά και αμφιβολίες για το νόημα πολλών συμβάντων, απορροφά μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου. Απόφυγε να μπεις σε αυτήν τη διαδικασία όμως, γιατί το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να δεις τις καταστάσεις διαφορετικά και πιο αισιόδοξα.

Αισθηματικές
Προσπάθησε τον Μάιο να χαλαρώσεις λίγο από τις άλλες υποχρεώσεις που έχεις και να αφεθείς σε αυτά που σου δίνει ο σύντροφός σου. Η Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι τις 8, θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Όταν θέλεις, μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, αλλά πρέπει να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο για να καταλάβει κι εκείνο τα αισθήματα που τρέφεις. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να βάλεις καινούριες βάσεις ή να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, που θα δώσει μια νότα ανανέωσης στη σχέση σου.
Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει στη ζωή σου τον άνθρωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένη, το πλανητικό σκηνικό με τον Ερμή να ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων από τις 19 και μετά, θα φέρει στο διάβα σου μία παλιά ιστορία, που όμως δεν έχεις ξεπεράσει. Το πώς θα τη χειριστείς, εξαρτάται από την στιγμιαία σου διάθεση. Όποια απόφαση όμως κι αν πάρεις, πρέπει να είναι με γνώμονα τη συναισθηματική σου ασφάλεια και προστασία.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά θα κινηθούν σε σχετικά καλά επίπεδα, καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας, Ερμής, θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα από τις 19 και μετά και αναπόφευκτα οι επικοινωνίες και τα σχέδια θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες στη διεκπεραίωσή τους. Ο κυβερνήτης σου Άρης που θα κινείται στον Ταύρο μέχρι τις 12, θα σου δώσει μεγάλη αποφασιστικότητα και δυναμισμό, για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη δουλειά σου και το μέλλον της και να φτάσεις γρήγορα στην επιτυχία, πριν εμφανιστούν οι δυσκολίες. Στα οικονομικά, η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 8 και μετά, θα σου δώσει όλα τα εφόδια για να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και μπορεί να ήταν στάσιμες μέχρι τώρα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να κάνεις καινούρια ξεκινήματα, που θα ισορροπήσουν τα οικονομικά σου. Προς το τέλος του μήνα μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές, γιατί για άλλη μια φορά θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Μάιος χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και ενεργητικότητα. Θα μπορείς να αντιλαμβάνεσαι το καθετί πριν ακόμη γίνει και θα μπορείς να προλαβαίνεις πολλά προβλήματα, πριν ακόμη ξεσπάσουν. Μέχρι τις 12 του μήνα που ο Άρης θα κινείται στο ζώδιό σου, φρόντισε να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό, γιατί τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, που θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία πολύ γρήγορα. Επίσης, κάποιες μικροαναποδιές που μπορεί να προκύψουν δεν πρέπει να σε πτοήσουν, γιατί αφενός θα είναι περαστικές και αφετέρου μπορείς και κινείσαι με τέτοιο τρόπο, που φέρνεις όλα τα θέματα στα μέτρα σου. Στις 18 του μήνα που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, θα έχεις δυναμισμό και πολλές φιλοδοξίες για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία. Με διπλωματικούς και λεπτούς χειρισμούς μπορείς να κάνεις θαύματα!

Αισθηματικές
Ο μήνας ξεκινάει για σένα με ιδιαίτερα ελπιδοφόρες προοπτικές για την αισθηματική σου ζωή, γεγονός που πρέπει να εκμεταλλευτείς για προετοιμάσεις το έδαφος, ώστε να κάνεις ένα βήμα πιο πέρα μαζί με τον σύντροφό σου. Στις 8 του μήνα, που θα μπει η Αφροδίτη στον Καρκίνο, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα κάνεις πολλά σχέδια για τη σχέση σου, που θα είναι εφαρμόσιμα. Εξοικονόμησε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να διαθέσεις στο σπίτι και να δημιουργήσεις ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα, που θα κάνει τον σύντροφό σου να μην ξεκολλά από δίπλα σου.
Αν είσαι single, προσπάθησε να δεις μερικές καταστάσεις πιο θετικά. Το σύμπαν σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, που δεν τις περιμένεις! Εξωτερικεύσου και δεν θα χάσεις.

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός τομέας θα δεχτεί ένα πολύ μεγάλο φορτίο τον Μάιο, οπότε σε αυτόν πρέπει να επικεντρώσεις την προσοχή σου. Είτε επιδιώκεις συμπτύξεις, περικοπές ή αλλαγές, είτε αυτές υπαγορεύονται από τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί, καλό είναι να βαδίσεις προσεκτικά. Έχε υπόψη σου ότι και ο ανταγωνισμός θα σου επιβάλει να τρέξεις περισσότερο από το συνηθισμένο, οπότε είναι καλύτερα τις σημαντικές αλλαγές, τις καινοτομίες ή τα ξεκινήματα να έχεις φροντίσει να τα κάνεις μέχρι τις 19 του μήνα, που ο Ερμής σε ορθή πορεία από τους Διδύμους θα σε ευνοεί και θα έχεις πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πώς πρέπει να κινηθείς. Στα οικονομικά σου, δεν πρέπει να ρισκάρεις χρήματα σε αβέβαιες συνεργασίες και κυρίως να μην πάρεις τοις μετρητοίς υποσχέσεις για μεγάλα κέρδη. Δεν είναι εφικτές!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πολλά είναι τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν τον Μάιο και πολλές είναι οι απαιτήσεις που θα έχουν οι άλλοι από σένα, γεγονός που θα κάνει αυτόν τον μήνα πιεστική και δύσκολη. Μέχρι τις 19, που ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα κινείται στο ζώδιό σου σε ορθή πορεία, θα είναι πιο εύκολο για εσένα να κλείσεις εκκρεμότητες και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Από εκεί και πέρα, η λέξη “συμβιβασμός” είναι αυτή που ορίζει αυτό που πρέπει να κάνεις για να μην ζημιωθείς. Κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 στον Ταύρο, εστίασε την προσοχή σου σε παρελθοντικά σχέδια που μπορούν να αποκτήσουν πνοή. Οι ουσιαστικές βελτιώσεις που μπορείς να πετύχεις αν ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους, θα σε κάνουν ξανά να χαμογελάσεις και να υποδεχτείς την άνοιξη με ανεβασμένη διάθεση.

Αισθηματικές
Η ζωή των Διδύμων θα είναι κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ιδιαίτερα ερωτική και παθιασμένη. Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σας μέχρι τις 8, αλλά και με τον Άρη να σας επισκέπτεται στις 12, κάποιες καταστάσεις θα σε κάνουν να δεις με περισσότερη σοβαρότητα τη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις τα θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι σήμερα. Θα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του δείξεις και τα αισθήματα που έχεις για εκείνον, παραμερίζοντας κάθε τύπου ανασφάλειες και φοβίες -που και οι δύο έχετε.
Αν είσαι single, οι οιωνοί είναι καλοί για να συναντήσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και προσδοκίες. Φρόντισε λοιπόν να μην παραμελήσεις την εικόνα σου και να βγεις έξω για να συναντήσεις το άλλο σου μισό. Η τύχη είναι με το μέρος σου.

Επαγγελματικές
Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε στη δουλειά σου αυτό το μήνα, αν παραμείνεις ρεαλίστρια και λογική. Μέχρι τις 19 Μαΐου, που ο κυβερνήτης πλανήτης σου θα κινείται σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, θα έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που σε αγχώνουν εδώ και καιρό στη δουλειά σου. Από εκεί και μετά, κάποια εμπόδια θα σε ταλαιπωρούν, αλλά δεν θα είναι ικανά να ανατρέψουν την καλή κατά τα άλλα κατάσταση, εκτός κι αν βγεις εντελώς εκτός ορίων. Τα οικονομικά σου αυτό το μήνα δεν θα πάνε άσχημα, με την προϋπόθεση ότι δεν θα ξοδεύεις πολλά χρήματα. Με τον Ήλιο από τις 21 και μετά στο ζώδιό σου, θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα που σε αγχώνουν αρκετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτός ο μήνας θα έχει πολλές και καλές εκπλήξεις για εσένα. Από τις πρώτες ημέρες του σε ευνοεί ο Ερμής, ο οποίος θα κινείται στους φιλικούς για εσένα Διδύμους και θα σου προσδώσει μεγάλη κοινωνικότητα, αλλά και έντονη κινητικότητα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου. Δεν θα λες όχι σε καμία πρόσκληση που θα σου κάνουν και θα θέλεις να ξεφύγεις από την κούραση και το άγχος που περνάς κάθε μέρα. Να ξέρεις ότι όλα αυτά θα σου βγουν σε καλό, αφού θα κάνεις εξαιρετικές γνωριμίες, που στο μέλλον θα καταλάβεις τη σημασία τους. Από τις 19 του μήνα και μετά, που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, τα πράγματα αρχίζουν να σε προβληματίζουν έντονα και απαιτούν από εσένα σοβαρότητα, υπομονή και διπλωματία. Μην βιαστείς καθόλου να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις, γιατί εξωγενείς παράγοντες θα σε εμποδίσουν. Στις 18 του μήνα που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, μπορείς να κάνεις δυναμικές ενέργειες σε ένα οικονομικό σου ζήτημα και να πετύχεις αυτό που περιμένεις καιρό. Μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Αισθηματικές
Αυτόν το μήνα με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου από τις 8 και μετά, η διάθεσή σου θα είναι καλή και θα θέλεις ο σύντροφός σου να περνάει όμορφα μαζί σου. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό, στις 4, θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες, ώστε η σχέση σου να γίνει ιδανική. Μην παραμελείς τις ανάγκες σου, πες τα πράγματα με το όνομα τους και θα δεις ότι η ανταπόκριση που θα έχεις από το ταίρι σου, θα σε οδηγήσει στην πραγματοποίηση των ερωτικών σου ονείρων.
Αν είσαι single, το σύμπαν αυτό το μήνα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να βρεις το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις χαρούμενη.

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός σου τομέας απαιτεί από τη μεριά σου λογική και αυτοσυγκράτηση, ώστε να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν. Σκέψου κάθε πρόταση που θα σου γίνει, συζήτησέ την, συμβουλέψου ειδικούς και έμπιστους ανθρώπους και αν πρόκειται να αλλάξεις κάτι, επιχείρησέ το μέχρι τις 19 του μήνα. Από εκεί και μετά κάνε υπομονή, καταπίεσε τον εκνευρισμό σου και μείνε διαλλακτική στις κουβέντες που θα κάνεις με συναδέλφους και ανωτέρους, γιατί δυστυχώς άλλα θα λες εσύ και άλλα αυτοί θα καταλαβαίνουν. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά θα σε απασχολήσουν όλο το μήνα, γιατί έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις φορολογικά θέματα ή ζητήματα νόμου και ακίνητης περιουσίας μέσα στα περιθώρια που έχεις και μην τα υπερβείς για κανέναν λόγο.

ΛΕΩΝ
Ο μήνας αυτός θα έχει πολλές εναλλαγές και δεν θα προλαβαίνεις από τις τόσες ξαφνικές εξελίξεις που θα έχεις. Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα σε απασχολήσει η επίλυση θεμάτων που σε προβληματίζουν, ενώ θα συμβούν και πολύ καλά γεγονότα, που δεν θα τα περιμένεις. Θα μπουν καινούριοι άνθρωποι στη ζωή σου που θα σε ενθουσιάσουν πάρα πολύ, καθώς η κοινωνικότητά σου, λόγω του Ερμή που θα κινείται στους Διδύμους, αλλά και του Άρη που θα επισκεφτεί το ίδιο ζώδιο στις 12, θα είναι πολύ αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις σου θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ψάξεις τον εαυτό σου για να διαπιστώσεις ποιες είναι οι ουσιαστικές σου ανάγκες και επιθυμίες, ώστε να μην κινείσαι στα τυφλά και ψάχνεσαι άδικα. Μόνο έτσι θα αποκομίσεις κάτι πραγματικά καλό από αυτές τις δύσκολες ημέρες.

Αισθηματικές
Ο Μάιος είναι ο μήνας που μπορείς να ζήσεις τον έρωτα και τον ρομαντισμό στο αποκορύφωμά τους. Από τις πρώτες ημέρες του μήνα, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα βλέπεις τα πράγματα γύρω σου πολύ όμορφα. Η Αφροδίτη από τις 8 και μετά στον Καρκίνο, θα σου στείλει τις καλύτερες επιρροές της προσφέροντάς σου ακόμη περισσότερο ερωτισμό, σε σημείο που θα εκπλήξεις τον σύντροφό σου και θα σε ακολουθήσει πιστά στα ερωτικά μονοπάτια που τον οδηγείς. Στις 4, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού, πρόσεξε να μην σαμποτάρεις εσύ ο ίδιος την ευτυχία σου, κάνοντας απερίσκεπτες κινήσεις και λέγοντας λόγια που δεν εννοείς.
Αν είσαι single, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 18 στον Ταύρο, σου δίνει όλη τη γοητεία και τον ερωτισμό που χρειάζεσαι, ώστε να βρεις το κατάλληλο ταίρι, με το οποίο θα περάσεις πολύ καλά.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αυτό το μήνα θα τα πας αρκετά καλά και θα μπορέσεις να πετύχεις ό,τι είχες αναβάλλει στο παρελθόν. Από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα έχεις πολύ όρεξη για δουλειά, αλλά και πολύ καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί θα είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες για εσένα. Το διάστημα που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα κινείται ανάδρομα, εκμεταλλεύσου το για να διευθετήσεις βαρετές υποθέσεις που απαιτούν μοναχική δουλειά, αποφεύγοντας τις πολλές συναναστροφές με τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά και θα θέλεις να τακτοποιήσεις αρκετές εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Μέχρι τις 12 του μήνα μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν. Από εκεί και μετά, μείνε στις εντελώς απαραίτητες αγορές και μην ανοίγεσαι…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτό το μήνα θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση και ακατάπαυστη δραστηριότητα. Σε όλο αυτό το ευχάριστο παιχνίδι θα συμβάλει και ο κυβερνήτης σου Ερμής που θα κινείται στους Διδύμους, σε ορθή πορεία μέχρι τις 19. Έτσι, η κοινωνικότητά σου θα είναι αυξημένη και η πρόθεσή σου να βελτιώσεις τη δημόσια εικόνα σου θα σε προτρέπει σε δραστικές πρωτοβουλίες. Όλα αυτά, έρχεται και τα ενισχύει ο Άρης, που από τις 12 και μετά θα κινείται επίσης στους Διδύμους. Οι φιλικές παρέες, η γλυκιά καθημερινότητα και το ευχάριστο περιβάλλον θα σε ξεκουράζουν από τους έντονους ρυθμούς της ζωής, που μερικές φορές σου φαίνονται αβάσταχτοι. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα άφησε τη διαίσθηση σου να σε οδηγήσει και θα προλάβεις όλα τα παιχνίδια που παίζουν οι ανταγωνιστές και οι αντίζηλοι πίσω από την πλάτη σου. Δυσκολίες σε σχέσεις που θα βγουν στην επιφάνεια θα ξεπεραστούν με διάλογο και κατανόηση.

Αισθηματικές
H σχέση σου από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα πάρει άλλη τροπή, προς το καλύτερο, καθώς θα έχεις περισσότερη δυναμικότητα και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη, ενώ θα θέλεις να ξεδώσεις λίγο από το άγχος που έχεις στην καθημερινότητά σου. Ο ερωτισμός σου και η γοητεία σου θα καταπλήξουν το ταίρι σου και η τόσο ρομαντική συμπεριφορά σου, θα κάνουν τις στιγμές σας ακόμη πιο ζεστές από παλιότερα.
Αν είσαι single, οι πλανήτες αυτό το μήνα σου δίνουν όλες τις δυνατότητες να το κάνεις, καθώς πολύ σύντομα θα βρεις το ταίρι, με το οποίο που θα περάσεις πολύ καλά. Μην φοβηθείς να ερωτευτείς και απόλαυσέ το για όσο καιρό κρατήσει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα τα πας καλά αυτό το μήνα. Οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες θα είναι πολλές και η καθημερινότητά σου γεμάτη επαφές. Θα έχεις έντονους προβληματισμούς σε σχέση με την εικόνα σου στην κοινωνία. Αυτές τις σκέψεις θα ήταν καλό να τις αντιμετωπίσεις με αντικειμενικότητα, μιας και τα δεδομένα που έχεις στα χέρια σου είναι πολύ δυνατά και οι ικανότητές σου πάρα πολλές. Ακόμα, θα σου κάνουν προτάσεις που θα πρέπει να αρπάξεις, γιατί θα είναι συμφέρουσες για το πορτοφόλι σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα και θα προσπαθήσεις να βάλεις ένα πρόγραμμα, ώστε να μειώσεις τα έξοδα που την τελευταία περίοδο είναι πάρα πολλά. Προς το τέλος του μήνα απόφυγε να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό του Μαΐου για το ζώδιό σου προβλέπει ανακατατάξεις και ανατροπές σε βασικούς τομείς της ζωής σου, που ενώ αρχικά θα σε δυσκολέψουν, μελλοντικά θα αποδειχθούν ιδιαίτερα ευνοϊκές. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στις 4 στον Σκορπιό και να σε επηρεάζει, θα καταλάβεις ότι οι αντιλήψεις, τα «πιστεύω» σου και η φιλοσοφική θεώρηση των πραγμάτων, δεν ανταποκρίνονται πλέον στις απαιτήσεις σου και στο κλίμα έτσι όπως έχει διαμορφωθεί και θα θελήσεις από μόνη σου να αλλάξεις την οπτική σου. Από τις 19 του μήνα και μετά, που ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους, η υπομονή που έχεις και η σταθερότητα του χαρακτήρα σου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις σου, καθώς θα βλέπεις τους γύρω σου να βασίζονται πάνω σου και να σου έχουν απεριόριστη εμπιστοσύνη. Χρησιμοποίησε το χάρισμα της υπομονής που έχεις, έτσι ώστε να είσαι σε ετοιμότητα όταν έρθει η ώρα για να δράσεις…

Αισθηματικές
Ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός, η γοητεία σου και η καλή σου διάθεση θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του Μαΐου για το ζώδιό σου. Η αισιοδοξία σου και η πίστη στις δυνατότητές σου θα είναι τόσο αυξημένες που θα το μεταδίδεις πολύ έντονα στον σύντροφό σου. Μέχρι τις 8 που η Αφροδίτη θα κινείται στους Διδύμους, οι ημέρες είναι κατάλληλες για να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, σε σχέση με αυτά που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει μέχρι τώρα. Οι πλανήτες θα σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους, ώστε να απαλλαγείς από όλες αυτές τις καταστάσεις που μπορεί να σου χαλούσαν την ψυχολογική σου διάθεση και δεν περνούσες καλά μαζί του.
Αν είσαι μόνη, με την εύνοια που θα σου χαρίσει η κυβερνήτης σου από τον Καρκίνο, από τις 8 και μετά, μπορείς να ακούσεις την καρδιά σου και να πάρεις την απόφαση να δεσμευτείς με ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που σε ελκύει πολύ και έχετε έρθει κοντά το τελευταίο διάστημα.

Επαγγελματικές
Ο Μάιος επιφυλάσσει αρκετές εντάσεις, αλλά και ζυμώσεις για την επαγγελματική πορεία των περισσότερων Ζυγών. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα από τις 19 και μετά, πιθανόν να αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις σε συμφωνίες ή να αποδεσμευτείς δύσκολα από συμβόλαια και συνεργασίες που σε ταλαιπωρούν και που πλέον δεν σε αντιπροσωπεύουν. Θα υπάρξουν προβλήματα στην επαγγελματική σου καθημερινότητα και στην εξέλιξη των υποθέσεών σου, που αν όμως επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα σου και την υπομονή σου, πραγματικά θα καταφέρεις να βρεις ιδανικές λύσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη στο σημείο που θα ήθελες. Ο Δίας όμως από τον Λέοντα θα σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις συζητήσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και να τακτοποιήσεις και πολλά στάσιμα θέματα. Γραφειοκρατικά, νομικά και φορολογικά θέματα μπορείς να τα τακτοποιήσεις αποτελεσματικά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Μάιος θα ξεκινήσει με πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο για το ζώδιό σου προκειμένου να προλάβεις τα θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 4 στο ζώδιό σου, θα κάνει τα πράγματα αρκετά διφορούμενα για σένα. Από τη μία θα αισθάνεσαι ότι απελευθερώνεσαι από άγχη και δεσμεύσεις και θα μπορέσεις να ωθήσεις τα σχέδιά σου εκφράζοντας ιδέες και πεποιθήσεις, ενώ από την άλλη θα βιώνεις ενδόμυχα μια κρίση ταυτότητας ειδικά στον τομέα των καθημερινών δραστηριοτήτων σου. Φρόντισε να σκέφτεσαι γρήγορα και όχι βιαστικά, εφαρμόζοντας πρακτικές λύσεις και πάνω απ’ όλα διατηρώντας την αισιοδοξία σου, γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι μπορείς να φέρνεις εις πέρας και το πιο δύσκολο θέμα που μπορεί να παρουσιαστεί. Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία από τις 19 και μετά στο ζώδιο των Διδύμων, οι δυσκολίες που θα εμφανιστούν θα είναι εύκολα αντιμετωπίσιμες, αν σεβαστείς τις απόψεις των άλλων και δεν προσπαθήσεις να επιβάλλεις τις δικές σου ιδέες και πεποιθήσεις. Καλοσχεδιασμένες αποφάσεις και ενέργειες θα σε οδηγήσουν σε μία καλή οικονομική συμφωνία στις 18 του μήνα, που θα λάβει χώρα η ευνοϊκή για εσένα Νέα Σελήνη στον Ταύρο.

Αισθηματικές
Από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα έχεις έντονο πάθος στη σχέση σου και θα θέλεις να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου. Δυσκολίες και προβλήματα που μπορεί να είχες στη σχέση σου, τώρα θα πάρουν τέλος, καθώς θα γυρίσεις σελίδα, ώστε να δώσεις έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση σου. Με την Αφροδίτη να κινείται στον Καρκίνο από τις 8 του μήνα και μετά, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και να του πεις όλα αυτά που δεν του έχεις πει μέχρι τώρα και θα το κάνουν ευτυχισμένο.
Αν είσαι single, μην απογοητεύεσαι, αφού με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης πολύ σύντομα θα βρεις αυτό που ψάχνεις εδώ και καιρό. Αρκεί να ακούσεις την καρδιά σου και όχι τη λογική σου, που πολλές φορές σε παραπλανά.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα μπορέσεις να τα πας καλά, αν εστιάσεις μόνο στους στόχους που έχεις και δεν αναλωθείς σε θέματα, που μπορεί να μην έχουν μεγάλη σημασία. Φρόντισε να μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση και να μην πάρεις καμία απόφαση, αν δεν την έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Μπορεί να έχεις προτάσεις που φαίνονται πολύ δελεαστικές, αλλά καλό είναι να μη βιαστείς να προχωρήσεις σε κάτι, το οποίο μπορεί αργότερα να σε προβληματίσει. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να καλυτερεύουν, παρόλο που δεν μπορείς να το καταλάβεις, γιατί οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου έξοδα και αγορές που δεν σου χρειάζονται, γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Μάιος μπαίνει δυναμικά. Το πρώτο μισό του μήνα απόφυγε άτομα που είναι έτοιμα για καβγά και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου δώσει το πλανητικό σκηνικό για να απαλλαγείς από εκκρεμότητες, άγχη και προβλήματα. Βάλε τα δυνατά σου για να βρεις λύσεις στα οικονομικά ή να γεφυρώσεις διαφωνίες και να διευθετήσεις διαφορές με πρόσωπα, με τα οποία σε ενώνουν συναισθηματικοί δεσμοί. Γνωρίζεις πολύ καλά πως αν και έχεις πολλά ταλέντα, δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνη σου. Στις 19 του μήνα, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τους Διδύμους, τα πράγματα αρχίζουν να απαιτούν περισσότερο την προσοχή σου, ιδιαίτερα στην προσέγγιση ευαίσθητων θεμάτων, ώστε να αποφύγεις τη ρήξη με άτομα από το στενό σου περιβάλλον. Αν δεν μπορείς να γίνεις λίγο πιο διπλωματική για να τα αντιμετωπίσεις, τουλάχιστον φρόντισε να μην είσαι τόσο «ωμή» και απόλυτη στα λόγια σου, ώστε να εξασφαλίσεις τις απαραίτητες ισορροπίες.

Αισθηματικές
Η σχέση σου αυτόν τον μήνα θα πάρει άλλη τροπή, προς το καλύτερο, και θα μπορέσεις από το ξεκίνημά του κιόλας, να δώσεις πολλές λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, από τις 8 και μετά, θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει τι ζητάς. Θα μπορέσεις να βάλεις τη σχέση σου σε σωστές βάσεις, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Μέχρι τέλος του μήνα η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα κάνει το ταίρι σου ευτυχισμένο.
Αν είσαι single, η Αφροδίτη θα σου δώσει τόση γοητεία και ερωτισμό που θα είναι αδύνατον να σου αντισταθεί κανείς… Μην καθίσεις με τα χέρια σταυρωμένα, αλλά διεκδίκησε το δικαίωμά σου στον έρωτα πιο δυναμικά!

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν ακόμη μεγαλύτερη επαγγελματική καταξίωση μέχρι τις 19 Μαΐου, που οι επικοινωνίες σου θα ευνοούνται και οι όροι και οι προϋποθέσεις θα είναι ξεκάθαρες. Αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να κάνεις πραγματικότητα μία παλιά σου ιδέα, που έχει άμεση σχέση με το αντικείμενό σου. Από εκεί και μετά, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή, προσπάθησε να δείξεις υπομονή και κατανόηση στις συναλλαγές σου, γιατί θα πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορούν όλοι να σκεφτούν με την ταχύτητα που σκέφτεσαι και θα δημιουργούνται εντάσεις και διαφωνίες με τους συναδέλφους σου, που θα παρερμηνεύουν τα λόγια σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις και οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές. Από τις πρώτες ημέρες του μήνα κάνε ένα σωστό προγραμματισμό και φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες εκκρεμότητες που έχεις. Μην αναβάλλεις τίποτα για δεύτερο μισό του μήνα, γιατί θα έρθεις αντιμέτωπη με αναβολές και καθυστερήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Μάιος είναι μήνας με πολλές εναλλαγές και ξαφνικά γεγονότα για το ζώδιό σου, πολλά από τα οποία θα σε χαροποιήσουν. Με τον Ερμή να κινείται στους Διδύμους (μέχρι τις 19 σε ορθή πορεία) θα έχεις έντονη καθημερινότητα με πολλές επαφές και θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες που θέλουν ξεκαθαρίσματα. Με την Αφροδίτη να μετακινείται στον Καρκίνο από τις 8, η φαντασία και η λογική σου θα είναι πολύ έντονες και η άποψή σου για τη ζωή ξεκάθαρη, ενώ η ευαισθησία σου θα αυξηθεί και θα σε προκαλεί να απολαμβάνεις περισσότερο τα πράγματα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα διανύσεις μία περίοδο ψυχικού εξαγνισμού και θα έχεις πολύ καλή διάθεση και δυναμισμό, που θα σε βοηθήσει στην καθημερινότητά σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις βγάλει τα συμπεράσματά σου και θα ξέρεις τι θέλεις, αλλά και τι πρέπει να κάνεις. Υπομονή!

Αισθηματικές
Αυτό το μήνα θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις πολλά πράγματα στη σχέση σου και να βάλεις μια τάξη σε όλα αυτά που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όλα τα θέματα που σε απομακρύνουν από κοντά του. Ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται και τι ζητάς, αλλά για άλλη μια φορά θα πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά και να μην παρασυρθείς από κάποιες στιγμές που μπορεί να προκάλεσαν μερικά προβλήματα. Από τις 8 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Καρκίνο, θα δεις ότι σιγά-σιγά πολλά θέματα θα μπουν σε μια σειρά και θα νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για τη σχέση σου, ενώ ο ερωτισμός σου θα είναι πραγματικά στα ύψη.
Αν είσαι single, μην απογοητεύεσαι, γιατί η Αφροδίτη θα σου ανοίξει πόρτες και διαύλους επικοινωνίας με ένα άτομο που έχεις βάλει καιρό στο μάτι.

Επαγγελματικές
Από τις πρώτες ημέρες του μήνα, που θα είναι ο Ερμής στους Διδύμους θα έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που μπορεί να έχεις μέχρι τώρα στη δουλειά σου. Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα, δηλαδή μέχρι τις 19 Μαΐου, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις και να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις στη δουλειά σου, που θα σε φέρουν στα όρια σου, αλλά με λίγη υπομονή θα τις τακτοποιήσεις και το μέλλον σου θα γίνει πιο ελπιδοφόρο από ποτέ. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από συγκρούσεις και εντάσεις που θα προκληθούν μεταξύ των συναδέλφων σου και κράτησε ουδέτερη στάση. Τα οικονομικά σου θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο αυτό το μήνα. Από τις πρώτες ημέρες θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, ενώ μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα γραφειοκρατικά, νομικά ή ακίνητης περιουσίας. Όλα αυτά όμως φρόντισε να τα διευθετήσεις το πρώτο μισό του μήνα, που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί αισθητά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Μάιος δεν θα είναι και ο πιο εύκολος μήνας του χρόνου για το ζώδιό σου, αλλά με μεθοδικές κινήσεις και καλά προγραμματισμένα σχέδια, μπορείς να καταφέρεις να κάνεις βήματα μπροστά, είτε στα επαγγελματικά είτε στα αισθηματικά σου. Αν θέλεις να είσαι μέσα στα πράγματα και να διακριθείς, θα χρειαστεί να επανεξετάσεις τις θέσεις και τις απόψεις σου, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στο άμεσο περιβάλλον σου, ώστε να πετύχεις πλήρη ισορροπία, που θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις ψυχικά. Το διάστημα που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα κινηθεί ανάδρομα, από τις 19 μέχρι το τέλος Μαΐου, μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα και μην πιάνεσαι με το παραμικρό, γιατί πολλά είναι αυτά που θα γίνονται και δεν θα είναι ρεαλιστικά. Τέλος, εκμεταλλεύσου την ευστροφία, την ικανότητα και τη σωστή αντίληψη που διαθέτεις, για να ερευνήσεις καινούριες πηγές ικανοποίησης. Θα σου κάνει καλό και θα ξεχαστείς από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη από τις 8 του μήνα στον Καρκίνο θα κάνει πολύ καλά τη δουλειά της και θα φτάσει τη σχέση σου στο σημείο που θέλεις. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να δώσεις πολλά στο σύντροφό σου που θα τον κάνουν ευτυχισμένο. Η αδρεναλίνη θα ανέβει και ο ερωτισμός σου θα ξεχειλίζει. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες επίσης, να δείξεις τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Θα κάνεις πολλές συζητήσεις για την πορεία της σχέσης, αλλά και πράγματα, ώστε να περνάτε πολύ καλά και οι δυο σας. Είναι στο χέρι σου μέχρι τέλος του μήνα να χειριστείς τις καταστάσεις ανάλογα, ώστε να διατηρηθεί το ωραίο κλίμα στη σχέση σου και να είστε ευχαριστημένοι και οι δύο.
Αν είσαι single, μην κάθεσαι καθόλου με τα χέρια σταυρωμένα, γιατί και τα εφόδια έχεις αλλά και την τύχη με το μέρος σου για να κάνεις νέες γνωριμίες και να έρθεις κοντά με ένα από τα άτομα που θα γνωρίσεις τώρα.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα έχεις πολύ όρεξη, αλλά και τη διάθεση να δουλέψεις σκληρά για να αλλάξεις όλα αυτά που δεν σου αρέσουν μέχρι τώρα και βλέπεις ότι εμποδίζουν την καριέρα σου. Πάρε πρωτοβουλίες, κάνε δυναμικές ενέργειες και τόλμησε να πεις τα πράγματα με το όνομά τους, ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τον περίγυρο σου, το διάστημα που ο τομέας της επικοινωνίας θα χωλαίνει λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, από τις 19 και μετά. Τα οικονομικά σου από την άλλη είναι σε καλή κατάσταση, αλλά αυτό το μήνα χρειάζονται ειδικό χειρισμό. Θα μπεις σε πολλές σκέψεις, ώστε να οργανωθείς καλύτερα σε σχέση με τα έξοδα που κάνεις. Φυσικά, οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, αλλά θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Μάιος θα είναι εξαιρετικός για εσένα. Από τις πρώτες ημέρες του, θα έχεις πολύ δυναμισμό και έντονη αισιοδοξία για να ολοκληρώσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Ο Ερμής στους Διδύμους, μέχρι τις 19 σε ορθή πορεία, θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, τις οποίες και έχεις ιδιαίτερη ανάγκη, αφού έχεις βάλει πολλούς στόχους, του οποίους επιτέλους αυτό το μήνα θα αρχίσεις να υλοποιείς σιγά-σιγά. Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα δεν σου άρεσαν, θα αρχίσεις να τα αλλάζεις και θα νιώσεις καλύτερα ψυχολογικά. Στις 4 του μήνα, με την Πανσέληνο στο ζώδιό του Σκορπιού, θα δεις να αλλάζουν πολλά πράγματα. Μέχρι τέλος του μήνα η δυναμικότητα και το ταλέντο σου θα σε βοηθήσουν να υπερπηδήσεις οποιαδήποτε δυσκολία σου παρουσιαστεί και να φτάσεις στην επιτυχία που έχεις ονειρευτεί. Λίγη προσοχή χρειάζεται από τις 19 και μετά, που ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και μπορεί να σου φέρει κάποιες αναποδιές, αλλά μην πτοηθείς, είναι περαστικές και σύντομα θα τις ξεπεράσεις!

Αισθηματικές
Και αυτό το μήνα, ο ερωτισμός και η γοητεία σου θα καταπλήξουν τα πλήθη! Ειδικότερα αν ανήκεις στις δεσμευμένες, από τις 8 του μήνα και μετά που η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στον Καρκίνο, θα σε ευνοήσει με ιδιαίτερη επιτυχία στον ερωτικό τομέα, ώστε να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Στις 18 του μήνα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Ταύρο, θα έχεις πολύ καλή διάθεση και μέχρι τέλος του μήνα θα περνάς πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Μπορείς να διασκεδάσεις, να χαρείς τον έρωτα και να ξεφύγεις λίγο από την κούραση της καθημερινότητας. Ακόμα, θα θέλεις να κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου και να φτιάξεις πολλά πράγματα που μπορεί να σε κρατούν πίσω στη σχέση σου. Φρόντισε να το κάνεις το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, ώστε να έχεις και τα αποτελέσματα που θέλεις.
Οι singles αυτό το μήνα μπορείτε να κάνετε καινούριες γνωριμίες, που θα σας ευχαριστήσουν πάρα πολύ. Μην καθίσετε με τα χέρια σταυρωμένα, γιατί το σύμπαν σάς δίνει τις καλύτερες επιρροές του.

Επαγγελματικές
Η ευστροφία σου, αλλά και ο δυναμισμός σου στον επαγγελματικό τομέα, θα είναι έντονα τον Μάιο. Κάποιες καταστάσεις που δεν σου άρεσαν στην εργασία σου, τώρα μπορείς να τις αλλάξεις για να νιώσεις καλύτερα. Ο Ερμής είναι με το μέρος σου και σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του, τουλάχιστον όσο διαρκεί η ορθή πορεία του, μέχρι τις 19 του μήνα. Αυτό το διάστημα θα έρθουν πάρα πολλές ευκαιρίες στη δουλειά σου που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα σε απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά. Θα πρέπει να περιορίσεις λίγο τα έξοδά σου και τις περιττές αγορές, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Καλά θα κάνεις να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, ώστε να αποφύγεις προβλήματα. Συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, θα έχουν επιτυχία, αρκεί βέβαια να κυμαίνονται σε λογικά πλαίσια.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *