Ημιτελικοί του Europa League

1Νάπολι-Ντνίπρο και Σεβίλλη-Φιορεντίνα οι δύο ημιτελικοί του Europa League που διεξάγονται σήμερα με φόντο τον μεγάλο τελικό που διεξάγεται στη Βαρσοβία.

Η Σεβίλλη υποδέχεται την Φιορεντίνα στην Ισπανία με στόχο να κάνει το μεγάλο βήμα για να βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στη σειρά στο τελευταίο παιχνίδι της διοργάνωσης. Περισσότερο από όλους στην ισπανική ομάδα που θέλει να το πετύχει αυτό είναι ο πολωνός, Κριχόβιακ ο οποίος θέλει όσο τίποτα άλλο στον κόσμο να σηκώσει ένα τρόπαιο στη χώρα του. Ο Ουνάι Έμερι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και έχει στόχο να οδηγήσει στην ομάδα του σε άλλη μια νίκη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν». Μέχρι τώρα μετρά οκτώ σερί νίκες στην έδρα της, κάτι που την έχει οδηγήσει στις εντυπωσιακές πορείες της στο Europa League. Από την άλλη πλευρά, ο Χοακίν θέλει να πικράνει τους συμπατριώτες του με τους οποίους όμως δεν διατηρεί ιδιαίτερα καλές σχέσεις λόγω της θητείας του στην Μπέτις.

Στο άλλο παιχνίδι η Νάπολι υποδέχεται τη Ντνίπρο. Σημαντικό στατιστικό στοιχείο υπέρ της ιταλικής ομάδας, είναι το γεγονός ότι ο Ράφα Μπενίτεθ είναι αήττητός στα τελευταία παιχνίδια του ως προπονητής με τις ομάδες τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στην άλλη πλευρά το κατά πολλούς αουτσάιντερ, Ντνίπρο έχει φτάσει αρκετά μακριά. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Μπριζ καθώς κατάφερε να κρατήσει την εστία της ανέπαφη και στα δύο ματς. Αυτό θα αναζητήσει και σήμερα απέναντι στην επιθετική γραμμή της Νάπολι η οποία όμως έχει έναν Ιγκουαϊν που θέλει πάρα πολύ την νίκη.

Σεβίλλη – Φιορεντίνα (22:05)
Νάπολι – Ντνίπρο (22:05)

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *