ΗΠΑ: Έδωσε 10 δολάρια για ένα λαχείο και κέρδισε 326 εκατ. δολάρια (βίντεο)

1Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων δασκάλων από τη Νέα Υόρκη είναι ο μεγάλος υπερτυχερός του λαχείου Mega Millions καθώς κέρδισαν 326 εκατομμύρια δολάρια, το μεγαλύτερο ποσό δηλαδή που έχει δοθεί στην ιστορία της Νέας Υόρκης.

Ο 80χρονος Χάρολν Ντάιαμοντ αγόρασε το λαχείο τον περασμένο Νοέμβριο σε κατά τη διάρκεια στάσης σε ένα ταξίδι εν μέσω κακοκαιρίας.
Όπως αποκάλυψε έδωσε 10 δολάρια για να αγοράσει το λαχείο την τύχη του οποίου αγνοούσε μέχρι που η παρέα με την οποία παίζει γκολφ άρχισε να συζητά για έναν υπερτυχερό που αγόρασε το λαχείο από το ίδιο σημείο με αυτό του Ντάιαμοντ.
Όταν ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός συνειδητοποίησε ότι αυτός ήταν ο μεγάλος τυχερός ένιωσε προς στιγμήν ζάλη.
Αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ συμφώνησε με τη σύζυγό του να εισπράξουν εφάπαξ τα χρήματα από το λαχείο γεγονός που – συν τις κρατήσεις για τους φόρους – τους άφησε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 130 εκατομμυρίων δολαρίων.
«Απλά δεν μπορώ να οραματιστώ τι να κάνω με αυτά τα λεφτά. Είναι πολύ δύσκολο να σκεφτώ» δήλωσε ο 80χρονος, ο οποίος πάντως είπε ότι στα πρώτα σχέδιά του είναι να δώσει χρήματα στους δύο γιούς του αλλά και να προσφέρει στην τοπική κοινωνία.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *