Η αγωγή του Γιάννη Βαρδή στους δημιουργούς του νέου τραγουδιού της Πάολα

Η αγωγή του Γιάννη Βαρδή στους δημιουργούς του νέου τραγουδιού της Πάολα

Κατηγορεί τον Τόνι Μαυρίδη ότι αντέγραψαν παλαιότερο τραγούδι του πατέρα του

Αγωγή εναντίον των Τόνι Μαυρίδη και Χριστόδουλο Σιγανό κατέθεσε ο Γιάννης Βαρδής, διεκδικώντας το ποσό των 100,000 ευρώ με αφορμή το τραγούδι που ερμηνεύει η Πάολα, «Περαστική».

Η πλευρά του Γιάννη Βαρδή υποστηρίζει ότι οι δύο δημιουργοί αντέγραψαν το τραγούδι του Αντώνη Βαρδή «Δεν θέλω να πιστέψω», που είχε κυκλοφορήσει το 2009 με το Νίκο Βέρτη. Όπως ισχυρίζεται στην αγωγή του, οι συντελεστές του τραγουδιού της Πάολα είχαν δεσμευτεί ότι θα προχωρήσουν σε αλλαγές στα κοινά σημεία, κάτι το οποίο δεν έγινε.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» μίλησε ο δικηγόρος του Τόνυ Μαυρίδη, Πέτρος Καιμακάμης, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Επειδή ήδη έχουμε απευθυνθεί σε πραγματογνώμονες που κάποια στιγμή θα κριθούν από το δικαστήριο και πληροφορηθήκαμε ότι δεν υπάρχει καμία προοπτική, περίπτωση να μην είναι πρωτότυπη δουλειά του κ. Μαυρίδη και του κ. Σιγανού. Πιστεύω είναι άλλοι οι λόγοι εκτός από την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας».

Συνεργάτιδα της εκπομπής επικοινώνησε με τον Γιάννη Βαρδή, ο οποίος σύμφωνα με τη δημοσιογράφο είπε: «Ό, τι έχει να κάνει με τον πατέρα μου θα το υπερασπιστώ».

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *