“Η ΑΕΚ θέλει να αγοράσει τον Τάνκοβιτς”

"Η ΑΕΚ θέλει να αγοράσει τον Τάνκοβιτς"

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Expressen", η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς από τη Χάμαρμπι, αλλά δεν έχει καταθέσει πρόταση -μέχρι στιγμής- για την αγορά του από τη σουηδική ομάδα.

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο 24χρονος Σουηδός εξτρέμ, Μουαμέρ Τάνκοβιτς, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "Expressen". Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι "κιτρινόμαυροι" ενδιαφέρονται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή της Χάμαρμπι, αλλά δεν έχουν καταθέσει -μέχρι στιγμής- πρόταση για την αγορά του.

Την εφετινή σεζόν, ο διεθνής μεσοεπιθετικός σημείωσε 14 γκολ και μοίρασε οχτώ ασίστ σε 28 συμμετοχές στο σουηδικό πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα είναι δύο φορές διεθνής με τη Σουηδία, στην αποστολή της οποίας βρίσκεται αυτό το διάστημα ενόψει των αγώνων για τα προκριματικά του Euro 2020. Το συμβόλαιο του Σουηδού (με καταγωγή από τη Βοσνία) αριστερού εξτρέμ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και πρόθεση των διοικούντων τη Χάμαρπι είναι να τον πουλήσουν κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, προκειμένου να αποκομίσουν όφελος.

Ο Τάνκοβιτς άρχισε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Νόρκεπινγκ, ενώ ακολούθησαν οι Φούλαμ και η Άλκμααρ, προτού επιστρέψει και πάλι στη χώρα του το καλοκαίρι του 2017. Είναι γεννημένος στις 22 Φεβρουαρίου του 1995, έχει ύψος 1.81μ. και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως εξτρέμ όσο κι ως επιθετικός.

Photo Credits: AP Photo/Arrison Marinho

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *