Η Αλήθεια περί Φυλής και Φυλετισμού που οι παγκόσμιοι εξουσιαστές δεν θέλουν να ξέρεις!!! (Βίντεο)

1Στις μέρες μας ζούμε πραγματικά ένα πρωτόγνωρο είδος τυραννίας… Αυτό του αντιρατσισμού.
Η διεστραμμένη αυτή θεωρία έρχεται σε άμεση σύγκρουση με το θέλημα του Θεού που δημιούργησε το σύμπαν και κατ’ επέκταση και εμάς… Κάθε φυλή έχει τα δικά της χαρακτηριστικά τα οποία εκφράζει ποικιλοτρόπως.
Επίσης οι φυλές διαχωρίζονταν παραδοσιακά από σύνορα. Σύνορα τα οποία δεν επέλεξαν οι άνθρωποι. Φυσικά σύνορα. Όλα αυτά βέβαια δεν έγιναν τυχαία. Το σύμπαν το κυβερνούν συγκεκριμένοι κανόνες. Δεν είναι άναρχο. Εμείς που αποτελούμε μέρος του σύμπαντος δεν γίνεται να διαφέρουμε. Έτσι η κάθε φυλή θα πρέπει να διαμένει στο μέρος απ’ το οποίο προέρχεται.
Ανάμειξη των φυλών έχει οδηγήσει σε ολοκληρωτική καταστροφή των γηγενών πληθυσμών. Όπως στην Αμερική. Ο David Duke μας παρουσιάζει κάποια τρανταχτά παραδείγματα που μας λένε ότι οι φυλές δεν είναι ίδιες.
Διαφέρουν μεταξύ τους. Και αυτό δεν είναι κακό. Είναι θαυμάσιο. Αυτοί λοιπόν που προωθούν την πολυπολιτισμικότητα και τον πολυφυλετικό μέσω του αντιρατσισμού έρχονται σε αντίθεση με την ίδια την φύση. Με το θέλημα του Θεού αν θέλετε. Το φοβερότερο είναι ότι πολλοί απ’ αυτούς τους δήθεν αντιρατσιστές το παίζουν “φιλόζωοι” και επιθυμούν την επιβίωση των ειδών.
Την ίδια ώρα που μας λένε ότι πρέπει να πάψουμε να είμαστε “μονόχρωμοι”. Βλέπετε το μέγεθος της υποκρισίας; Γιατί δεν λένε ότι και η Αφρική είναι υπερβολικά λευκή; Γιατί δεν κατηγορούν τους Αφρικανούς ή τους Ασιάτες για ρατσισμό στην πατρίδα τους;

antipliroforisi

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *