Η ανακοίνωση των Λέικερς για την υπόθεση του Κάζινς

Η ανακοίνωση των Λέικερς για την υπόθεση του Κάζινς

Οι Λέικερς εξέδωσαν ανακοίνωση για την καταγγελία της πρώην συντρόφου του ΝτεΜάρκους Κάζινς ότι ο 29χρονος σέντερ απείλησε να την σκοτώσει.

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας και ως συνήθως δεν είναι για καλό λόγο. Ο σέντερ των Λέικερς κατηγορείται από την πρώην σύντροφό του ότι απείλησε να την σκοτώσει και η ομάδα του Λος Άντζελες τοποθετήθηκε επί του θέματος με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τρίτης (27/8).

"Λάβαμε γνώση για την καταγγελία που εμπλέκει τον ΝτεΜάρκους Κάζινς και φυσικά παίρνουμε την υπόθεση σοβαρά. Βρισκόμαστε στην διαδικασία συλλογής πληροφοριών και δεν θα κάνουμε κάποιο περαιτέρω σχόλιο προς το παρόν", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των Λέικερς.

Ο Κάζινς υπέγραψε αυτό το καλοκαίρι συμβόλαιο στους Λέικερς, ωστόσο δεν πρόκειται να φορέσει ποτέ την φανέλα του Λος Άντζελες. Όχι την επόμενη σεζόν τουλάχιστον, καθώς πριν από δύο εβδομάδες υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο κατά την διάρκεια προπόνησης στο Λας Βέγκας. Το περασμένο Σάββατο παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μόργκαν Λανγκ στην Ατλάντα.

Photo credits: AP Photo/Ben Margot

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *