Η αντίδραση της Ρωσίδας αθλήτριας του πατινάζ για το… τολμηρό κορμάκι

Η αντίδραση της Ρωσίδας αθλήτριας του πατινάζ για το… τολμηρό κορμάκι

«Ελπίζω πραγματικά ότι το σύνολο δεν έδειχνε άσεμνο»

Η Ρωσίδα αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ Αλεξάνδρα Στεπάνοβα δήλωσε ότι ελπίζει η πρόσφατη εμφάνισή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα να μην ήταν «άσεμνη», μετά την αναστάτωση που προκάλεσε στα social media το σχεδόν διάφανο μαύρο κορμάκι που φορούσε.

Η Στεπάνοβα, που είναι αθλητικό ζευγάρι με τον Ιβάν Μπούκιν, «έκλεψε» την παράσταση στο gala του Μινσκ, εκτελώντας ένα νούμερο με τη μουσική συνοδεία μιας μελωδίας της διάσημης Ρωσίδας τραγουδίστριας Alla Pugacheva.

Ωστόσο, δεν ήταν ο ερωτικός χορός της που προσέλκυσε την προσοχή των θεατών, αλλά το στενό κορμάκι της Στεπάνοβα που έλαμπε κάτω από τα φώτα, αποκαλύπτοντας κάπως περισσότερα από όσα η αθλήτρια ήθελε να φανούν.

Όπως αναφέρει το RT, το τολμηρό σύνολο της Στεπάνοβα «ανέβασε τους παλμούς» των χρηστών των social media, με μερικούς από αυτούς να λένε ότι το διάφανο κορμάκι έδωσε την εντύπωση ότι εκτελούσε το νούμερό της ημίγυμνη.

«Θέλαμε το ένδυμα να είναι ερωτικό και λίγο προκλητικό» δήλωσε ο παρτενέρ της, σύμφωνα με τη Sovetsky Sport.

«Ελπίζω πραγματικά ότι το σύνολο δεν έδειχνε άσεμνο και χυδαίο» προσέθεσε η Στεπάνοβα. «Θα δούμε το βίντεο με το νούμερο αργότερα. Απλώς δεν έχουμε την ευκαιρία να τσεκάρουμε πως φαίνονται τα ρούχα μας κάτω από τα φώτα μια αρένας πατινάζ. Τα βλέπουμε μόνο σε κανονικό φως».

«Μπορεί να αλλάξουμε κάτι, αλλά αν όλα φαίνονται καλά, δεν θα γίνουν διορθώσεις» είπε η 23χρονη εντυπωσιακή Ρωσίδα αθλήτρια στη συνέχεια.

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *