Τελευταία Νέα

Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΩΝ.

1ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
Πρίν μερικά χρόνια οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής επιτέθηκαν ενάντια στο Ιράκ, είναι γνωστά τα γεγονότα με τους δίδυμους πύργους, έχουν ακουστεί διάφορα σενάρια, δεν είναι όμως τόσο γνωστό το γεγονός της σύλληψης των Ισραηλινών πρακτόρων στη Νέα Υόρκη, αμέσως μετά την πτώση των πύργων,οι οποίοι ζητωκραύγαζαν βλέποντας τους πύργους να πέφτουν.
Γιατί δεν είναι γνωστό; Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι;
Δεν είναι ακόμη γνωστός ο ρόλος της κόρης του πρέσβη του Κουβέϊτ, που εμφανίστηκε στο Κονγκρέσο και ισχυρίστηκε ότι κατά την εισβολή των Ιρακινών στο Κουβέϊτ, πήραν τα μωρά μέσα απο τις θερμοκοιτίδες οι Ιρακινοί και τα πέταξαν έξω στο πάτωμα και τα σκότωσαν.
Εγινε έρευνα και αποδείχτηκε ότι η κοπέλα αυτή είπε ψέμματα.
Γιατί δεν προβλήθηκε απο τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης; Γιατί δεν δικάστηκε για ψευδορκία;
Υπάρχει ατελείωτος τέτοιος κατάλογος γεγονότων που αποδεικνύουν οτι υπάρχει ένα πανίσχυρο λόμπι-το εβραϊκό λόμπι-που κινείται στο παρασκήνιο και κατευθύνει ολόκληρη την ανθρωπότητα, σύμφωνα με τα συμφέροντά του.
Τα τελευταία χρόνια όλο και πιο πολλοί άνθρωποι ψάχνουν και ερευνούν την ιστορία του εβραϊσμού και τη δράση των Εβραίων στο παρελθόν και τώρα. Και αυτή η έρευνα βγάζει πραγματικά παράξενα συμπεράσματα….
Ένας ιστορικός τηλεβιβλιοπώλης, ανέφερε το εξής παράξενο περιστατικό για τον Κολοκοτρώνη, που δεν αναφέρεται ούτε στα απομνημονεύματά του. Ισχυρίστηκε οτι εστάλθηκαν απεσταλμένοι απο την Ελληνική κυβέρνηση για να ανακαλύψουν γόνους βυζαντινών βασιλικών οικογενειών, με σκοπό να γίνουν βασιλιάδες στο νεο-ιδρυθέν ελληνικό κράτος (Σπύρου Μελά ‘Ο γέρος του Μωριά’).

Έστειλαν κάποιους απεσταλμένους σε συγκεκριμένα μέρη της Ευρώπης που είχαν πληροφορίες ότι υπάρχει κάποιος απόγονος Κατακουζηνών, Παλαιολόγων κτλ. Μυστηριωδώς πράκτορες άγνωστης δύναμης εμφανιζόντουσαν πρίν απο τους Έλληνες απεσταλμένους και εξαφάνιζαν τους συγκεκριμένους ανθρώπους απο προσώπου γής.
Προφανώς είχαν πράκτορες μέσα στην ελληνική κυβέρνηση. Γιατί τους εξαφάνιζαν;
Γνωρίζετε ότι ο πρώτος υποψήφιος βασιλιάς ήταν εβραϊκής καταγωγής και ο Κολοκοτρώνης απέρριψε αυτή την πιθανότητα; (ερευνήστε την καταγωγή αυτών που προσπάθησαν να καταδικάσουν σε θάνατο τον Κολοκοτρώνη. Ενώ εμφανίζονται σαν Άγγλοι, ήταν εβραϊκής καταγωγής).
Το φαντάζεστε; Είχαν εξαφανίσει όλους τους πιθανούς Έλληνες πρίγκηπες και τελικά καταλήξαμε σε Βαυαρούς.
Γιατί το έκαναν αυτό; Έχετε ακούσει για τη Μεροβίγγια δυναστεία;
Αν προσέξετε ακόμα και ο Κλίντον, ο Μπούς και ο Άλ Γκόρ και εκατοντάδες άλλους υποψήφιους, λένε ειδικοί ερευνητές (Texe Mars και άλλοι) που ασχολούνται με γενεαλογικά δέντρα ότι εδώ και πολλούς αιώνες κάποιο αφανές κέντρο φροντίζει οι υποψήφιοι πρόεδροι, πρωθυπουργοί, βασιλείς σε όλα τα κράτη της Ευρώπης να είναι συγκεκριμένης καταγωγής.
Η Μεροβίγγια δυναστεία υποτίθεται, οτι έλκει τη καταγωγή της απο τη Μαρία τη Μαγδαληνή,που υποτίθεται ότι παντρεύτηκε το Χριστό και έκαναν παιδιά. Θέλουν, οι απόγονοι του Χριστού και της Μαρίας να είναι ηγέτες και τώρα και στο μέλλον της Ευρώπης και όλης της ανθρωπότητας. Και θα πείτε: ‘Κακό είναι αυτό’;
Για σκεφτείτε όμως. Η Μαρία η Μαγδαληνή ήταν Εβραία. Ή μήπως όχι;
Ποιοί θεωρούνται Εβραίοι; Αυτοί που κληρονομούν το μιτοχονδριακό DNA.
Με άλλα λόγια οι Μεροβίγγιοι είναι εβραϊκής καταγωγής. Μια έρευνα στο διαδίκτυο σε επίσημες ιστοσελίδες, θα σας πείσει. Βλέπετε λοιπόν ότι στη Βουλγαρία πχ η βασίλλισα είναι εβραϊκής καταγωγής. Το ίδιο και στη Σερβία και πληθώρα άλλων κρατών. Υπάρχει μεγάλη δυσκολία εύρεσης στοιχείων για αυτούς. Μην περιμένετε αυτά τα στοιχεία να τα βρείτε στις συνηθισμένες εγκυκλοπαίδειες.
Τα αφανή αυτά κέντρα δεν έμειναν μόνο σε αυτό το επίπεδο. Προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω.
Σε μια εκπομπή του που είχε παρουσιάσει απο τη Θεσσαλονίκη ο στρατηγός ε.α Γεώργιος Αϋφαντής είπε ότι ρώτησε ιδιοκτήτη μεγάλης αλυσίδας σούπερ-μάρκετ στην Ελλάδα γιατί πούλησε σε Εβραίους την αλυσίδα καταστημάτων του και αυτός του είπε: ‘Στην αρχή δεν δέχτηκα, αλλά στη συνέχεια με απείλησαν ότι θα με σκότωναν’.
Μετά απο αυτό μια έρευνα στον επιχειρηματικό χώρο όλης της Ευρώπης και ανακαλύψαμε τα εξής: Όλες οι μεγάλες τράπεζες ανήκουν σε μεγάλες Εβραϊκές οικογένειες. Οι μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες το ίδιο. Οι μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρικών ειδών-οπλικών συστημάτων το ίδιο. Και κάποια στιγμή συνειδητοποιήσαμε το εξής παράξενο. Η οικονομική και πολιτική ελίτ σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχει αντικατασταθεί τα τελευταία 200 χρόνια απο ευγενικής καταγωγής ‘Μεσανατολίτες’.
Βλέπουμε π.χ τα τελευταία 200 χρόνια συνεχείς εξαγορές τίτλων ευγενείας (σέρ, λόρδοι κτλ) απο πάμπλουτους Εβραίους, που κρύβουν την καταγωγή τους.
Έτσι λοιπόν τα μεγάλα τζάκια σε κάθε μια απο τις χώρες της Ευρώπης ακόμα και στην Τουρκία, δεν είναι Τούρκοι, δεν είναι Ολλανδοί δεν είναι Γάλλοι. Ελέγξτε ποιοί εξαγόρασαν το Κωτσόβολο και ποιά είναι η καταγωγή τους. Ποιός είναι ο κύριος μέτοχος τους ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’, κτλ, κτλ ατελείωτη σειρά. Το ίδιο σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες. Ανακαλύψαμε ότι το ίδιο συμβαίνει τώρα και στην Αργεντινή, Βραζιλία,Άπω Ανατολή, Αυστραλία και στις άλλες χώρες. Θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι ακόμη ποιο παράξενο;
Ας πούμε σε ένα διεθνή οργανισμό όπως ένα δικαστήριο ο εκπρόσωπος της Ελλάδας να είναι Ελληνο-εβραίος; Ο εκπρόσωπος της Ολλανδίας να είναι Ολλανδο-εβραίος, Γαλλο-εβραίος κτλ,κτλ.

Λένε ότι στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο οι εβραϊκής καταγωγής βουλευτές είναι πάνω απο 150.
Όλα τα προηγούμενα είναι γεγονότα και όχι συνομωσιολογία.
Περιμένουμε και άλλοι ερευνητές να κάνουν έρευνα, να τα διασταυρώσουν και να ανταλλάξουμε στοιχεία.
Είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα έρευνα που δείχνει και το μέγεθος του ύπνου των Ευρωπαίων.

via

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *