Η απάντηση του Μητρόπουλου: “Ο Ολυμπιακός είναι η ζωή μου”

Η απάντηση του Μητρόπουλου: "Ο Ολυμπιακός είναι η ζωή μου"

Ο Τάσος Μητρόπουλος που διεγράφη από τον σύνδεσμο βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, έδωσε την απάντησή του για όσα έγιναν προ ημερών, κάνοντας λόγο για στοχοποίηση της οικογένειάς του.

Η προ ημερών παρουσία του Τάσου Μητρόπουλου στην εκπομπή "Total Football" του OPEN TV είχε ως αποτέλεσμα να του ασκηθεί έντονη κριτική, αλλά και να διαγραφεί από τον σύνδεσμο βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Ο παλαίμαχος παίκτης των "ερυθρόλευκων" βρέθηκε εκ νέου στο πάνελ της εκπομπής και έδωσε την απάντησή του. Όταν ρωτήθηκε για το αν περίμενε αυτήν την εξέλιξη, απάντησε: "Όχι. Η οικογένειά μου έχει τραβήξει πολλά, τους αγαπώ πολύ. Θέλω να ρωτήσω κάτι. Πέρυσι ήταν εδώ ο Τζόρτζεβιτς και ο Νικοπολίδης; Είχε γίνει τίποτα; Άρα κάτι συμβαίνει με εμένα. Κάποιοι ή κάποιος έχει σοβαρό πρόβλημα με εμένα. Αυτό φαντάζομαι. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ποτέ δεν θα έλεγα κάτι εις βάρος του Ολυμπιακού. Δεν διεγράφησαν Τζόρτζεβιτς και Νικοπολίδης, ούτε πόλεμος έγινε. Δεν βρίζουν μόνο εμένα, μιλάμε για απειλές. Αδεν δείτε τι λόγια λένε στη γυναίκα μου και για εμένα, δεν θα το πιστεύετε".

– Απειλούν τη ζωή σας;

"Ακριβώς. Έχω προχωρήσει σε μηνύσεις και θα γίνουν κι άλλες. Δεν ήθελα να φτάσω εκεί, αλλά πρέπει να προστατέψω την οικογένειά μου. Αυτό που έχει γίνει δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ευχαριστώ βέβαια κάποιους για τα καλά τους λόγια. Όταν βγαίνω και μιλάω κάποιοι ή κάποιος έχει πρόβλημα. Δεν έχω δεχτεί μόνο λεκτικές επιθέσεις, αλλά και απειλητικές. Στοχοποίηση της οικογένειάς μου. Είναι ακριβώς όπως σας το λέω".

Θέλω να πω σε αυτούς που βρίζουν εμένα και την οικογένειά μου: Ο ιδρώτας μου, οι κλωτσιές μου, ο τσαμπουκάς μου μέσα στο Καραϊσκάκη είναι φυτεμένες και δεν μπορεί να μου τις πάρει κανένας. Και όλων των παικτών που έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό. Όταν πεθάνω εγώ θα είμαι από πάνω για να βλέπω τον Ολυμπιακό. Ό,τι λάθη έχω κάνει έχω πει συγγνώμη. Ο Ολυμπιακός είναι η ζωή μου. Ανέλαβε την ευθύνη ένας άνθρωπος, ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας. Δεν θα σχολιάσω ποτέ τον κ. Δαρίβα, που τον αγαπώ, τον σέβομαι και όταν τον δω θα τον αγκαλιάσω και θα τον φιλήσω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μητρόπουλος: "Δεν φιμώνομαι από κανέναν"
Βετεράνοι Ολυμπιακού: "Ο Μητρόπουλος δεν αναγνωρίζεται ως μέλος μας"

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *