Η απίστευτη δωρεά του Λέοναρντ στη Νότια Καλιφόρνια

Η απίστευτη δωρεά του Λέοναρντ στη Νότια Καλιφόρνια

Πριν καν φορέσει την φανέλα της νέας ομάδας του, ο Κοουάι Λέοναρντ κάνει αισθητή την παρουσία του στο Λ.Α., δωρίζοντας ένα εκατομμύριο τσάντες σε παιδιά!

Ο Κοουάι Λέοναρντ επέστρεψε στην πατρίδα του, την Καλιφόρνια, και φροντίζει να προσφέρει και στην κοινωνία. Πώς; Όπως ανακοινώθηκε μέσω του σάιτ των Κλίπερς, ο MVP των Τελικών μοίρασε ένα εκατομμύριο σχολικές τσάντες σε οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα στη Νότια Καλιφόρνια, λίγο πριν αρχίσει η σχολική χρονιά!

"Ο σκοπός μου είναι αυτή τη χρονιά να προσφέρω τόσο εντός, όσο και εκτός των γηπέδων. Αυτός ήταν ο σωστός τρόπος για να αρχίσω. Ήταν σημαντικό για μένα να κάνω αυτή την ανακοίνωση στην πατρίδα μου, την κοιλάδα Μορένο και στο σχολείο που πήγα, αλλά τα οφέλη αυτού του προγράμματος θα επεκταθούν σε όλο το Λος Άντζελες, κάτι που το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό", τόνισε ο Λέοναρντ.

Ο 28χρονος σμολ φόργουορντ είναι γέννημα θρέμμα τους Λος Άντζελες και φέτος θα παίξει για πρώτη φορά εκεί ως επαγγελματίας, έπειτα από επτά χρόνια στο Σαν Αντόνιο και ένα στο Τορόντο.

Photo credits: AP Photo/Ben Margot

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *