Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Χωρίς προηγούμενο στην Ελλάδα η κίνηση του καλλιτέχνη Λήτη το Σάββατο στο An Club.
Ορμώμενος, όπως ισχυρίστηκε, από την επέτειο της 21ης Απριλίου, ημερομηνίας που συνέπεσε η συναυλία του, κατέβασε τα παντελόνια του και έδειξε τα γεννητικά του όργανα και όχι μόνο σε αυτούς που θεωρεί χουντικούς, λέγοντας: «Είναι η ψ… του Λήτη κι έχω εξοχικό στον Ψηλορείτη!».



ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ¨" ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ (1973 ΕΩΣ 2018).
Παντοτε σε ολες μου τις εργασιες σας αναφερω ολα τα θετικα και τα αρνητικα ολων μεγαλνω Ελληνων ηγετων απο την αρχαιοτητα μεχρι και σημερα.

οι σημερινοι πολιτικοι προδοτες αποτελουν παγκοσμιο … – Ξυπνήστε ρε

οι σημερινοι πολιτικοι προδοτες αποτελουν παγκοσμιο … – Ξυπνήστε ρε
ΜΠΑΣΑΡ ΑΣΑΝΤ, ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΙΝ, ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ.
Ολοι αυτοι ειχαν κατι κοινο μεταξυ τους καθως δεν επιθυμουσαν να ειναι οι επαιτες και τα τσιρακια της νεας ταξεως , καθως επισης δεν δεχοταν να κανουν τις διεθνεις οικονομικες τους συναλλαγες με το αμερικανικο δολαριο.
Οσοι ηγετες δεν δεχονται να ξεπουλησουν τον ενεργειακο πλουτο των χωρων τους εναντι πινακιου φακης, να κανουν τις συνναλλαγες τους μονον με το αμερικανικο δολαριο, και να ειναι εντελως υπακουοι τοτε αμεσως ολοι αυτοι γινονται ξαφινκα "κακοι" δικτατορες.

Για τους ιδιους ακριβως λογους που προσπαθουν να ριξουν απο την διακυβερνηση της Συριας τον νομιμα εκλεγμενο προεδρο Ασαντ εριξαν απο την εξουσια τον Σανταμ Χουσειν, τον Κανταφι και τον Γ. Παπαδοπουλο.
Ο Εθνάρχης Παπαδόπουλος είναι ο μοναδικος γνήσιος Ελληνας ηγέτης που ειπε παρα πολλα συνεχομενα ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΧΙ στους αμερικανους.




Όλα αυτά σε αντιθεση με της στημενες αλλοδαπες μαριονετες της "μεταπολιτεύσεως" , οι οποιες λενε ναι σε όλα.




Ο Παπαδόπουλος, ηθελε να κανει την Ελλαδα ευρωπαικη υπερδυναμη, για αυτο δεν δεχτηκε την προδοτικη-εξευτελσιτικη συμφωνία με την πετρελαϊκή αμερικανοκαναδική εταιρεία Oceanic Exploration Company για τα πετρέλαια της Θάσου.


Οι αμερικανοι διοτι η Ελλαδα ηταν τριτοκοσμικο και σκλαβμενο κρατος απο το 1832 μ.χ. μεχρι και τον 1967, για αυτο μας εδιναν ποσοστο 15% της ημερήσιας άντλησης, το οποιο θα επαιρνε η Ελλαδα, ενω το 85% θα επαιρνε η εταιρεία.




Ο Γεωργιος Παπαδόπουλος, ως Πατριώτης , δεν το δεχτηκε κατι τετοιο.


Αυτό γιατι είχε ήδη ερθει σε επαφη με τον ηγέτη της Ρουμανίας Νικολάε Τσαουσέσκου, για μια καλυτερη για την Ελλάδα συμφωνία.

Ηδη στις 19 Νοεμβρίου του 1973 υπήρχε προαποφασισμένη η συναντηση στην Αθήνα μεταξύ του Γεωργιου Παπαδοπουλου, και του ρουμανου προεδρου.


Η συναντηση ηταν για να υπογραφεί η συμφωνία των δυο χωρών, που προέβλεπε 40% για την Ελλάδα και 60% για την Ρουμανία.

Δυστυχως αυτή η συναντηση δεν εγινε ποτε, διοτι τον ανετρεψαν οι αμερικανοι.

Ακομη ο Παπαδοπουλος αρνηθηκε για πρωτη φορα στα χρονικα, την πενιχρη στρατιωτικη βοηθεια των Αμερικανων.



Η αστεια αυτή στρατιωτικη βοηθεια είναι ενας από τους τροπους εξουσιας και σκλαβιας των αμερικανων στο Ελληνικο τριτοκοσμικο προτεκτορατο.


Μεταξυ αλλων ο Γεωργιος Παπαδόπουλος αρνηθηκε να παιρνει δανεια η Ελλαδα από της αμερικανικες τράπεζες.


Το κερασακι στην τουρτα , ηταν ότι αρνηθηκε στους Αμερικανους την χρήση της βάσεως της Σούδας.
Οι αμερικανοι ηθελαν να σταθον διπλα στους φιλους και συμμαχους Ισραηλινους στον πόλεμο με τους Άραβες.

Ενα απο τα πιο πατριωτικα τα οποια εκανε μεταξυ αλλων ο Παπαδοπουλος ηταν οτι ειχε παρει την ιστορικη αποφαση να αντικαταστήσει το δολάριο με την Ελληνική δραχμή σχετικα με τις αγοροπωλησίες πετρελαίου, από τα κοιτάσματα της Ελλάδας και της Κύπρου.
Επισης ο Γεωργιος Παπαδοπουλος εκανε κατι ακομη το οποιο δεν ηταν ανεκτο στην νεα ταξη πραγματων καθως επανεφερε τα Ελληνοχριστιανικα ηθη και την αυθεντικη Ελληνικη παιδεια στα σχολεια εντελως δωρεαν για τους μαθητες.
Ουδεποτε υπηρξε σε αλλη κυβερνηση δωρεαν παιδεια.
Ομως οι τυραννοι απο την νεα ταξη δεν επιθυμουσαν κατι τετοιο.
Αυτο διοτι τους μονους τους οποιους ειναι σε θεση να εξουσιαζουν ειναι οι σαπισμενοι ηθικα οι αμαθεις και οι απαιδευτοι.


Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΧΤΥΠΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕΡΟΣ Α






Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΧΤΥΠΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕΡΟΣ Α

Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΧΤΥΠΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕΡΟΣ B










Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΧΤΥΠΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕΡΟΣ B

Η Ελλαδα μεχρι να αναλαβει την εξουσια ο Παπαδοπουλος δεν ηταν ελευθερο κρατος. Από το την επανασταση του 1821,εμεινε ελαχιστο χρονικο διαστημα ελευθερη.

Δυστυχως ηρθαν οι ξενες δυναμεις και μας σκλαβωσαν εκ νεου και μας εκαναν προτετκορατο. Για αυτό οι ξενες χωρες εβαλαν αλλοδαπούς δικους τους ως βασιλιαδες να μας κυβερνησουν μαζι φυσικα με την εβραικη πολιτικη "αριστοκρατια" που βρισκεται στην Ελλαδα εδω και πολλους αιωνες.




Τα δεσμα αυτά της νεας εθνικης σκλαβιας για πρωτη φορα από το την επανασταση του 1821 , κατηργησε ο Γ. Παπαδόπουλος και εκανε την Ελλαδα ανεξαρτητο κρατος. Ολοι γνωριζουν το ποσο μεγαλη ανθελληνικη σφηκοφωλιά ηταν το παλατι με τους αλλοδαπούς Βασιλιαδες του. Είναι γνωστος σε ολους ο βρωμικος και προδοτικος του ρολος του παλατιου εις βαρος της Ελλαδος. Μια λοιπον ακομη πραξη εθνικης ευεργεσίας από τον Παπαδοπουλο προς την Ελλαδα, ηταν που εδιωξε δια παντος τον αλλοδαπο ανθελληνα κατά γενικη ομολογια βασιλια. Σε αντiθεση όμως με τον Ε. Βενιζελο , ο Παπαδόπουλος δεν εγινε τραγουδι, (Της αμυνης τα παιδια). Την 1η Ιουλίου 1973, κατηργήται δια λαϊκού (πραγματικου) δημοψηφίσματος η Βασιλεία και πρώτος πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ανακηρύχθηκε ο Παπαδόπουλος.
Ο Παπαδοπουλος ετοιμαζε της πρωτες αδιαβλητες εκλογες στην Ελλαδα. Όταν μια χωρα είναι προτεκτορατο-σκλαβωμενη μερικα από τα οπλα των κατακτητών είναι η προπαγανδα η αλλαγη της ιστοριας και η παραποιηση των γεγονοτων, η καταργηση της παιδειας και των ηθικων αρχων.




ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ;
Απαραβατο αρχαιοελληνικο αξιωμα ειναι οτι οι Ελληνες βασιλεις σε καμια των περιπτώσεων δεν στηριζουν της στρατιωτικες τους επιτυχιες, και την επιβίωση του εθνους εις βαρος της οικονομικης ευημεριας, των φτωχων Ελλήνων βαζωντας δυσβασταχτους φορους όπως εκαναν καποιοι βασιλεις απο αναγκη η απο φθονο για τον Ελληνικο λαο. Το ιδιο κανουν και σημερα οι προδοτες πολιτικοι, οι οποιοι επιτυγχανουν να παρουν πολιτικες θεσεις εις βαρος της επιβιωσεως του εθνους.
Οι Ελληνες βασιλεις-στρατιωτικοι γνωριζουν πολύ καλα ότι ακομη και σε περιπτώσεις ζωης και θανατου για την αυτοκρατορια ότι η επιβιωση του κρατους δεν επιτρεπετε να επιτυγχάνεται εις βαρος των ασθενέστερων οικονομικα Ελλήνων.
Ο ι πολιτικες οι στρατιωτικες επιτυχιες ενός κρατους ενός βασιλια-αυτοκρατορα δεν εχουν απολυτως καμια ηθικη, πολιτικη και στρατιωτικη αξια, εάν γινονται εις βαρος της οικονομικης ευημεριας των φτωχων Ελληνων. Μια στρατιωτικη, μια πολιτικη, μια κοινωνικη επιτυχια για να εχει αξια, δεν πρεπει ποτε να επιτυγχανεται , εις βαρος, της οικονομικης ευημεριας των πολιτων η των υπηκόων. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘΗΣΕΑΣ. Ο Θησεας ηταν ο πρωτος Ελληνας βασιλιας παγκόσμιος, ο οποιος διδαξε ότι οι πραγματικοι Ελληνες βασιλιαδες επωμίζονται τα περισσοτερα βαρη από ολους τους υπολοιπους, ενω τους καρπους των προσπαθειών τους, παντοτε τους μοιράζονται με ολους τους πολιτες. Ακομη ο Θησεας διδαξε ότι σε κάθε μαχη, σε κάθε πολεμο, καθημερινα της περισσοτερες φορες από οποιονδηποτε άλλο στρατιωτη, βαζει την ζωη του σε κινδυνο ο εκάστοτε Ελληνας Βασιλιας. Για αυτό ολοι οι Ελληνες Βασιλεις, στρατηγοι κατά την αρχαια και μεσαιωνικη εποχη, οπου οι προγονοι μας ηταν διοικητες της Ελληνικης- ρωμαικης αυτοκρατοριας, επιτεθοταν μοναχοι εναντιoν χιλιαδων αντιπαλων. Αυτο το εκαναν για να παρουν θαρρος οι Ελληνες στρατιώτες για να κερδιθουν οι μαχες και οι πολεμοι υπερ της Ελληνικου-ρωμαικου κρατους. Το ιδιο εκαναν και ολες οι επομενες γενιες Ελληνων στρατιωτικων μεχρι και το 1973 μ.χ




Αναμεσα στους συνεχιστες της ιερης Ελληνικης παραδόσεως ηταν και ο Στυλιανος Παττακος πιστος στο δογμα μητρος τε και πατρος και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον,σεμνότερον και αγιώτερον εστίν η πατρίς. Την 1η Νοεμβρίου 1930 καταταχτηκε εθελοντης με το βαθμο του Δεκανεα στο 4ο συνταγμα ιππικου της Θεσσαλονίκης.


Το Σεπτεμβριο του 1934, εισηλθε στην στρατιωτικη σχολη Ευλπιδων από την οποια αποφοίτησε το 1937 με το βαθμο του ανθυπιλάρχου του Ιππικου.



Τον Αυγουστο του 1940, ενω υπηρετουσε στο Δ σύνταγμα ιππικου Ελευθερουπολεως Καβαλας, προηχθη στον βαθμο του Υπιλάρχου.


Συμμετείχε στον Ελληνοιταλικό πόλεμο ως διοικητης ιλης Πολυβολων της ΙΙης Ομάδας Αναγνώρισης της ΙΙης μεραρχιας Πεζικου στο Αλβανικο μέτωπο εναντιον των Ιταλων εισβολεων απο 28 Οκτωβριου 1940 εως τέλη Απριλιου 1941,.



Τους τελευταιους τρεις μηνες ως διοικητης του 5ου λοχου πεζικού του 11ου συνταγματος πεζικού Τριπόλεως, με αίτημα του, ηρθε σε σε επαφη με τον εχθρό στον Πρασινο Λοφο, νοτια του Τεπελενίου.




Στην διάρκεια της κατοχής της Ελλάδος από τις δυνάμεις του Αξονος συμμετείχε στο κρυπτογραφικό τμήμα της αντιστασιακής οργανώσεως "Όμηρος".


Επισης κατά την διαρκεια του εμφυλιου ελαβε μερος ως διοικητής της ίλης αρμάτων μάχης Κενταυρος σε αρκετά σημεία της Βόρειας Ελλάδας/


Παρασημοφορηθηκε με τρία αριστεία ανδρείας, επτά πολεμικούς σταυρούς, δύο μετάλλια εξαίρετων πράξεων καθώς και με όλα τα προβλεπόμενα σε καιρό ειρήνης μετάλλια και παράσημα.

Στην συνέχεια σπουδασε στην Σχολή Πολέμου και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον βαθμό του ταξιάρχου.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ​ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΑΞΕΩΣ .
6 ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ. ΑΡΙΣΤΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΗΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΘΩΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΠΕΛΛΟΓΙΑΝΝΗ.
Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος υπηρξε ενας πολύ μεγαλος Ελληνας πατριωτης. Ηταν το μεγαλυτερο μυαλο στην συγχρονη Ελληνικη ιστορία της Ελλαδας. Ο εθναρχης Παπαδόπουλος ειχε εισαχθει στη σχολή ευελπίδων πρώτος απο ολη την επικρατεια και με τον καλυτερο βαθμο.
Ο εθνάρχης ως εύελπις ηταν τελειος για αυτό αποφοίτησε με αριστα από την στρατιωτικη σχολη το 1940.
Πολέμησε ηρωικά στο αλβανικο μετωπο και πηρε αριστεια ανδρειας στον πολεμο. Ομως ο ήρωας του 1940 πεθανε φυλακισμενος τον Ιουνιο του 1999, ενω αλλοι πολιτικοι "δημοκράτες" και προδοτες που δεν πολεμησαν ουτε στο επος του 1940 ουτε πουθενα αλλου δεν τιμωρηθηκαν ποτε και παρεμεναν ελευθεροι να τρωνε όλα οσα ειχαν κλεψει.
Όταν απεβίωσαν ολοι αυτοι οι προδοτες της Ελλαδος κηδευτηκαν με εξοδα του κρατους ενώ ο ηρωας του αλβανικου μετωπου ο εθνάρχης Γεωργιος Παπαδόπουλος πεθανε μεσσα στις πιο αθλιες συνθηκες.
Την περίοδο της γερμανικής Κατοχής ηταν στην εθνικη αντισταση. Αμέσως μετά τον πόλεμο έγινε αξιωματικός πληροφοριών και πήρε παράσημα για την δράση του στον πόλεμο. Χρυσούν Αριστείον Ανδρείας και δύο Πολεμικούς Σταυρούς και στον Εμφύλιο πηρε μετάλλιο Εθνικών πραξεων, Αργυρο Σταυρό του Γεωργίου Α΄ μετά ξιφών και τέσσερις Πολεμικούς Σταυρούς).

ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΣΑΡ ΑΣΑΝΤ. ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕΡΟΣ Α. ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕΡΟΣ B. 27 IOYNIOY 1999 .HMEΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ. O EΘΝΑΡΧΗΣ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΕΘΝΑΡΧΗΣ ΜΕΡΟΣ Α !!! ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ. O EΘΝΑΡΧΗΣ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΕΘΝΑΡΧΗΣ (ΜΕΡΟΣ Β) !!! ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ( 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 1999) ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ. ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2 – Κασιμάτης: Κατάλυση Συντάγματος! – YouTube

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.


Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΕΞΑΕΤΙΑΣ
Σε εκεινες τις πολυ κρίσιμες στιγμες γα την επιβίωση του Ελληνικου εθνους καποια από τα μελη της εθνοσωτηριου κυβερνήσεως παρεκτραπησαν για αυτό είχαμε μεμονομενα περιστατικα βιας.
Όλα αυτά εγιναν με ιερο σκοπο να αποτραπει η δολια γενοκτονια την οποια τελικα βιωνουμε εμεις εδώ και επτα συναπτα ετη.
Η κάθε μορφη βιας στην Ελλαδα η στο εξωτερικο είναι απόριπτεα.
Ολες οι διαφορες, θα πρεπει να λυνοται μεσα απο διαλογους , όπως μας διδαξαν οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι.
Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν . Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους. Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει; Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως ;
Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.
Το σωστο θα ηταν να τους στειλουν ολους σε ισοβια εξορια στο εξωτερικο. Προφανως επανω στην αγωνια τους να προστατεψουν την πατριδα δεν το σκεφτηκαν .
Για αυτό σε καποιες περιπτώσεις εφαρμοσαν το παναρχαιο αξιωμα. Ότι δεν λυνεται κοβεται όπως δηλωσε ο Ηρωας του Αλβανικου μετωπου Στυλιανος Παττακος.
(1) ΓΙΑ ΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟ ΗΘΙΚΟ, ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΟΙΥ ΑΠΟΨΕΙΣ. kasimatis george – Το Κουτί της Πανδώρας ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ :
Είναι κατανοητό ότι κάποιοι έχουν αμφιβολίες.

Είναι κατανοητό ότι κάποιοι ευελπιστούν και ελπίζουν.


Είναι κατανοητό πως είναι φρικτή η αλήθεια που γνωρίζουμε -αν και μας την κρύβουν και δεν θέλουμε να την πιστέψουμε, να την αποδεχθούμε.
Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση του κατ’ επίφασην πρωθυπουργού.
Το πολιτικό σύστημα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως γνωρίζει πάρα πολύ καλά σε τι έχει συναινέσει, ενώ γνωρίζει πάρα πολύ καλά και την κατάληξη των όσων μέχρι σήμερα ζούμε.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και η χώρα παραδόθηκε άνευ όρων σε καρτέλ οικονομικών συμφερόντων, σε συμφέροντα τρίτων χωρών και αποτελεί ταυτόχρονα το μέγιστο “πείραμα” της νέας τάξης πραγμάτων για την απόλυτη κατοχή μίας χώρας χωρίς να προηγηθεί πόλεμος.


Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και οι πραξικοπηματίες κυβερνούν ενώ ταυτόχρονα μετέχουν σε σχέδιο ολικής απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.

Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ από όλους εκείνους που γνώριζαν πως η θέση τους για το υπόλοιπο της ζωής τους είναι σε κάποιο κελί μίας υπόγειας φυλακής και αντάλλαξαν την τιμωρία τους με την δική μας δουλεία και με την άλωση της χώρας εις το διηνεκές.
Αυτούς τους πραξικοπηματίες πρέπει να τους απομακρύνουμε εμείς, γιατί δεν θα το κάνει κανένας άλλος για εμάς.
Είτε το πιστεύουμε, είτε όχι, όλοι γνωρίζουμε πως είναι πλέον ζήτημα ζωής και θανάτου. Ή αυτοί, ή εμείς.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

Μουσικά σχολεία.
ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΕΡΕΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Κασιμάτης: Κατάλυση Συντάγματος! – YouTube Γ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ . ''ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ'' Αρθρο 120 του … Γιώργος Κοντογιώργης: Η Ελλάδα είναι ένα κράτος υπό καθεστώς διπλής κατοχής, ντόπιας και ξένης! ΒΙΝΤΕΟ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2 –

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΥΡΟΥ 19 3 16 Ξενοδοχείο Stanley ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ

Για οσους δεν γνωριζουν στημενες και παρανομες διοτι πλεον εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα ειναι και οι νεοταξικες "εκλογες" . Ακριβως το ιδιο πραγμα γινεται με τις στημενες εκλογες που συμμετεχουν διαφοροι αλλοι για προσωπικα συμφεροντα, αλλοι γιατι ειναι προδοτες και μερικοι διοτι ειναι αφελεις. Εντουτοις νομιμοποιουν τους προδοτες να κανουν καθε εθνικη προδοσια. Η Ελλαδα απο το 1832 μ.χ. δεκα χρονια μολις μετα την ΗΡΩΙΚΗ επανασταση του 1821 εγινε εκ νεου προτεκτορατο των μεγαλων δυναμεων, για αυτο απωλεσε μεγαλος μερος απο την εθνικη κυριαρχια. Για αυτο μας εφεραν το 1832 μ.χ. γερμανο βασιλια να μας κυβερνησει. Απο το 2010 και με την ψηφιση του πρωτου παρανομου και προδοτικου μνημονιου, ειχαμε καταλυση του συνταγματος, πραξικοπημα και ολικη απωλεια της εθνικης κυριαρχιας. Σχετικα με τις στημενες και προδοτικες εκλογες εχουμε πολλες αναφορες, ενδεικτικα θα αναφερω δυο περιπτωσεις. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ : Οι Έλληνες τόνισε, δεν ψηφίζουν με την αληθινή έννοια της ψήφου. Οι Έλληνες απλά καλούνται να νομιμοποιήσουν, δηλαδή να επιλέξουν μεταξύ εκείνων των επιλογών που προτείνουν οι μηχανισμοί του συστήματος. Σε άλλο δε σημείο του λόγου του επισήμανε πως αυτό το σύστημα παράγει σκουπίδια, δεν παράγει φιλοδοξία, άρα δεν παράγει προσωπικότητες, τις αποκλείει.
ΑΝΤΙΛΟΓΟΙ: Κοντογιώργης: Οι Έλληνες δεν ψηφίζουν, απλά επιλέγουν …
ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ – "Όταν ο Τσίπρας … ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ. ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ. Η ηθικη ζωη και η Ελληνικη παιδεια είναι τα διαχρονικα τα μοναδικα μεσα για να εχουμε αρχικα δικαιωμα στην εθνικη επιβίωση, και λιγο αργοτερα να εχουμε δικαιωμα στην ελευθερια, ειτε με ειρηνικο, ειτε με βιαιο τροπο, συμφωνα με το αρθρο 120 ,παραγραφος 4, του Ελληνικου συνταγματος. Διαβαστε και δειτε σχετικα , με το αρθρο 120 του συνταγματος τους καθηγητές Συνταγματικου δικαιου Γιωργο Κασιματη, Βασιλη Σπυρου, και αλλους. Ελληνες μπορειτε να κανετε οσες απεργιες θελετε, οσες διαδηλώσεις θελετε, οσους πολιτικους φορεις θελετε. Επισης μπορειτε να περιμενετε οσους "σωτηρες " θελετε . Τιποτε από όλα αυτά δεν τους ενοχλεί, τιποτε δεν τους φοβιζει. Ένα μονο πραγμα τρεμουν την επιστοφη στα χρηστα ηθη. Διοτι τοτε και μονον τοτε θα κερδίσουμε την ελευθερια μας. Μονον τοτε θα καταργησουμε το στημενο ελεγχομενο κατά γενικη ομολογια" πολίτευμα" ολων των Ελληνων και τα προδοτικα κομματα. Μονον τοτε θα γινει αποδεκτη από τους γνησιους Ελληνες , η επι 12 χρονια προταση μου , για αλλαγη πολιτεύματος. Το νεο και μοναδικο εθνοσωτηριο πολιτευμα στηριζεται στις διδασκαλιες του υπατου των Φιλοσοφων του Αριστοκλη. Με την αλλαγη πολιτεύματος θα εχουμε καταργηση των κομματων. Η επιλογή των υποψηφιων θα γινεται από τους Ελληνες, με βαση τον εντιμο ηθικο βιο. Προσοχη δεν θα κατεβαινουν από μονοι τους υποψήφιοι, θα τους επιλεγουμε εμεις. Οι εκλογες θα γινονται με κληρο. Μολις παρανομησει καποιος αμεσως του αφαιρουμε το αξιωμα και τον τιμωρούμε αυτό διοτι την ανωτατη εξουσια σχετικα με θεματα δικαιοσυνης θα την εχουμε μονιμος εμεις οι Ελληνες ο λαος. Στις εκλογες αυτές δεν θα εχουν δικαιωμα όλα τα μελη των σημερινων κομματων και οι συγγενείς τους μεχρι εκτου βαθμου. Μονον οι γνήσιοι και ηθικοι Ελληνες θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης. Για να γινουν όμως όλα αυτά χρειαζεται πολύ υψηλη πραγματικη Ελληνικη παιδεια ,και ηθικες αρχες, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Οι ελαχιστοι σωστοι πολιτικοι δεν τους επιτρεπουν μεσα απο το απολυτως ελεγχομενο πολιτευμα να προσφερουν το παραμικρο στην πατριδα. Σε περιπτωση που τολμησουν να κανουν κατι καλο ειτε τους εκβιαζουν ειτε τους τιμωρουν αδικα. Οι μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση κατα γενικη ομολογια ειναι μονον αυτες οι οποιες σας προτεινει η στηλη ισχυς δια της γνωσεως. Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, κατηχηση ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 παρ. 4 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων. Στρατιωτικη θητεια-εκπαιδευση για ολες τις γνησιες Ελληνιδες γυναικες, συμμαχια με την Συρια και γαμοι με τις Συριες. Ολα τα προαναφερομενα κατα γενικη ομολογια με μαθηματικη ακριβεια θα μας οδηγησουν στην εθνικη επιβιωση. Στο σημειο αυτο να επαναλαβω για να μην το ξεχνα κανενας Ελληνας οτι ολοι οι ελεγχομενοι απο τους νεοταξιτες "ψευτοπατριωτες" δεν ζητουν ποτε την εφαρμογη του αρθρου 120 του Ελληνικου συνταγματος, δεν ζητουν ποτε την αλλαγη του πολιτευματος και φυσικα δεν ζητουν ποτε ιερο εθνικο συνδυασμο τον οποιο μονον η στηλη ισχυς δια της γνωσεως προτεινει. Οι ελαχιστοι σωστοι πολιτικοι οταν προσπαθουν να κανουν το παραμικρο καλο για την Ελλαδα τους τιμωρουν αμεσως και αιδκα.
*Διοτι οτι εχω κατα γενικη ομολογια ολων των Ελληνων την κορυφαια εθνικιστικη-Ελληνοχριστιανικη στηλη στον κοσμο και μεσα απο τις παρα πολλες πρωτοτυπες προσωπικες μου ιστορικες επισημανεις-παρατηρησεις δημιουργω Ελληνες ανωτατης ποιοτητας ενω κραταω πολυ υψηλα το ηθικο και την αυτοπεποιθεση αυτες τις πολυ δυσκολες στιγμες, σε συνδυασμο με το γεγονος οτι εχω οδηγησει αρκετα παιδια στην στην στις Εκκλησιες στην κατηχηση, στα μουσικα σχολεια, στο αθλημα του παγκρατιου δεν ειμαι αρεστος απο την νεα ταξη.
Για οσους δεν γνωριζουν δεν υπαρχει κανεις Ελληνας στον κοσμο που να προτεινει αυτον τον συνδυασμο.
Για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα με αξιωσε ο Χριστος για μια ακομη πολυ μεγαλη τιμη, με το να προτεινω τις μοναδικες και αμεσα εφαμοσιμες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση.
Για τους ιδιους λογους διοτι ειμαι ακομματιστος, ζηταω να γινει η εφαρμογη του νομιμου, του ηθικου, του χριστιανικου- Ελληνικου που ειναι η εφαρμογη του αρθρου 120 παραγρ. 4
Επισης ομως διαβασατε ζηταω την αλλαγη του πολιτευματος και την καταργηση των κομματων.
Για ολες αυτες τις δραστηριοτητες μου και τις προτασεις μου εχω βιωσει τις μεγαλυτερες διωξεις απο τους χουντικους των κομματων, τους υποτακτικους τους τα μελη του βρωμερου παραδικαστικου κυκλωματος.
Oπως ηδη γνωριζετε διοτι ξεχωρισα περισοτερο απο ολους τους υπολοιπους, εχω υποστει πολλες αδικιες, πλεκτανες, διωξεις και ανανδρες συκοφαντιες, με μοναδικο σκοπο να σταμτησω να γραφω την στηλη.
Αυτην την στιγμη εκτος απο τις βρωμερες πλεκτανες τους, με διαφορους βρωμικους τροπους μου στερησαν την περιουσια μου αξιας 854000 ευρω και με εχουν αποκλεισει απο το δικαιωμα στην εργασια.
Ειμαι βλεπετε ο "κακος" φασιστας, ο χρυσαυγιτης, ο ακροξεξιος χουντικος και ας γνωριζουν και οι πετρες οτι ειμαι ο μοναδικος ακομματιστος και ο πιο σταθερος στις αποψεις μου.
Αρκετοι ανθρωποι ,όταν δεχτουν τοσο σκληρα χτυπήματα από την ζωη, πληγωνονται παρα πολύ, με αποτέλεσμα, να απομακρύνονται από τον Χριστο.
Μερικοι εξ αυτων καταληγουν να γινονται αθεοι, ειτε σατανιστες.


Αλλοι, καταντουν αθεοι, να υβριζουν καθημερινα τα θεια.
Εντουτοις εγω ως γνησιος Ελληνας με παραδειγμα τους ηρωες πεσοντες της αλωσεως, της ηθικες μου αρχες και την παιδεια μου και ως ανθρωπος ο οποιος κανει μονον πραξεις, ενιωσα μεσα σε αυτον τον πολυ φοβερο κατατρεγμο να αυξανονται οι δυναμεις μου, οπως εγινε με τους αγιους προγονους μας το 1453 μ.χ.
Το αποτελεσμα ηταν να κανω ολα αυτα τα χρονια μεχρι και σημερα τις πιο σημαντικες ιστορικες μου εργασιες, μαζι με τις εργασιες ιστοριας-γεωστρατηγικης, με μοναδικο κινητρο την επιβιωση της πατριδος μου.
Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.
Labels Άρθρα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *