Η αποκαλυπτική εμφάνιση Ρωσίδας αθλήτριας του καλλιτεχνικού πατινάζ

Η αποκαλυπτική εμφάνιση Ρωσίδας αθλήτριας του καλλιτεχνικού πατινάζ

Δείτε το βίντεο με το τολμηρό σύνολο που δίχασε τους θεατές

Η Ρωσίδα αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ Αλεξάνδρα Στεπάνοβα έχει προκαλέσει αναστάτωση στους χρήστες των social media με την εμφάνισή της στο European Championships Gala Show, με το αποκαλυπτικό διάφανο κορμάκι της να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Η Στεπάνοβα χόρεψε μαζί με τον παρτενέρ της, Ιβάν Μπουκίν, ένα γνωστό ρωσικό τραγούδι, το «The Candle was Burning», υποδυόμενοι τους εραστές και με πειστικό τρόπο παρουσίασαν στους θεατές την ερωτική τους «ιστορία», στο Gala που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας Μινσκ.

Ωστόσο δεν ήταν τόσο η ερωτική, τρυφερή ατμόσφαιρα πάνω στον πάγο που τράβηξε την προσοχή των θεατών όσο το τολμηρό, σχεδόν διάφανο κορμάκι της αθλήτριας που διέγραφε τις καμπύλες της και σε συνδυασμό με τα φώτα «πρόδωσε» τη σιλουέτα της.

Αν και δεν ήταν άκρως αποκαλυπτικό και διατηρούσε τουλάχιστον μέρος της ευπρέπειας της αθλήτριας, όπως αναφέρει το RT, το σύνολο της Στεπάνοβα συζητήθηκε έντονα στα social media με μερικούς να λένε ότι η Ρωσίδα έκανε πατινάζ μισόγυμνη.

«Την επόμενη φορά θα κάνουν πατινάζ εντελώς γυμνοί» σχολίασε ένας χρήστης το βίντεο της εμφάνισης. Άλλος προχώρησε περισσότερο, λέγοντας: «Είδα περισσότερα από τη Στεπάνοβα από αυτά που έχει δει η μαμά της εδώ και πολύ καιρό».

Το κοινό στην αρένα αλλά και οι τηλεθεατές παρατηρώντας την αθλήτρια να χορεύει, διχάστηκαν. Ορισμένοι υποστήριξαν πως το κορμάκι είχε επένδυση, ενώ άλλοι ανέφεραν πως η Στεπάνοβα ήταν γυμνή.

Μάλιστα ένας χρήστης του διαδικτύου επεσήμανε ότι οι αθλητές δεν είχαν δοκιμάσει τις στολές τους πριν την εμφάνισή τους στο Gala και δεν συνειδητοποίησαν ότι το σύνολο της Στεπάνοβα με τα φώτα και τις κινήσεις θα φαινόταν σχεδόν διάφανο. «Δεν τσέκαραν τα κουστούμια τους κάτω από τα φώτα;».

Σημειωτέον η εμφάνιση του ζευγαριού από τη Ρωσία τους έδωσε το ασημένιο μετάλλιο.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *