Η αποστομωτική απάντηση της Τζένιφερ Άνιστον γιατί δεν έχει γίνει μάνα

Η αποστομωτική απάντηση της Τζένιφερ Άνιστον γιατί δεν έχει γίνει μάνα

Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες…

Λίγους μήνες μετά το πολυσυζητημένο διαζύγιό της με τον Τζάστιν Θερού, η Τζένιφερ Άνιστον «σπάει» τη σιωπή της και μιλάει για όλα. Για τον χωρισμό της, τις φήμες και τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, για πρώτη φορά απαντά στις φήμες που κυκλοφορούν για τους λόγους που δεν έγινε μάνα.

Στα 49 της, η Τζένιφερ Άνιστον πιο σέξι και ώριμη από ποτέ, ποζάρει στο φακό του περιοδικού InStyle, στο πρώτο της εξώφυλλο ως… «ζωντοχήρα»! Και τολμούμε να πούμε, ότι ο χωρισμός τής πάει. Και μπορεί διάφορα δημοσιεύματα να την θέλουν να έχει φορέσει μαύρες πλερέζες, επειδή χώρισε, εκείνη απλά τα χαρακτηρίζει όλα «σκουπίδια», που πρέπει να επιστρέψουν στο συρτάρι. «Όλοι λένε πως είμαι στεναχωρημένη και πληγωμένη. Με όλον τον σεβασμό, αλλά δεν είμαι καθόλου πληγωμένη», δηλώνει.

Επίσης, χαρακτήρισε «εντελώς τρελές» όλες αυτές τις «υποθέσεις» ότι δε μπορεί να κρατήσει έναν άντρα και αρνείται να κάνει παιδί, επειδή είναι μία εγωίστρια, που ζει και αναπνέει μόνο για την καριέρα της.

«Αυτές είναι απερίσκεπτες υποθέσεις. Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες. Κανείς δεν σκέφτεται πόσο ευαίσθητο μπορεί να είναι αυτό το θέμα για τον σύντροφό μου και για εμένα. Δεν ξέρουν τι έχω περάσει ιατρικά ή συναισθηματικά. Υπάρχει μία πίεση στις γυναίκες να γίνουν μητέρες, και αν δεν γίνουν, τότε θεωρούνται κατεστραμμένα αγαθά. Ίσως ο σκοπός μου σε αυτόν τον πλανήτη, δεν είναι να αναπαραχθεί το είδος μου. Ίσως να έχω έρθει στον κόσμο για να κάνω άλλα πράγματα», ήταν η – ομολογουμένως αποστομωτική – απάντηση της διάσημης ηθοποιού.


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *