Η αρχαία πόλη που «ισοπεδώνει» τον σκοπιανό αλυτρωτισμό: Ιστορικά ντοκουμέντα από το Ισάρ Μαβρίντσι – Απόδειξη της ελληνικότητας της Μακεδονίας

Ιστορικά ντοκουμέντα που καταρρίπτουν κάθε ισχυρισμό των Σκοπιανών εθνικιστών βρέθηκαν σε αρχαία πόλη στο Ισάρ Μαβρίντσι, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Αυτά τα αρχαιολογικά ευρήματα οφείλει η κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει ώστε να πάρουμε πίσω ό,τι μας ανήκει και να «καεί» επιτέλους η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.
Η κυβέρνηση του πρώην πρωθυπουργού, Νίκολα Γκρούεφσκι δεν έδειξε ποτέ ενδιαφέρον, την εποχή που εξουσίαζε, να ερευνήσει περαιτέρω τον αρχαιολογικό χώρο στο Ισάρ Μαβρίντσι (όπου εντοπίζεται η αρχαία μακεδονική πόλη ΙΔΟΜΕΝΑΙ).
Μόνο ένα ενδιαφέρον υπήρξε από τον τότε αρχαιολόγο Πάσκο Κούζμαν, και αυτό, για τη νεκρόπολη, ότι μπορεί να κρύβει τον τάφο του… Μεγάλου Αλεξάνδρου, τίποτε άλλο.
Η περιοχή βρίθει από ελληνικές επιγραφές και εκείνο το μάρμαρο με την επιγραφή «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΡΧΩΝ» έχει μια σημασία που δεν είναι γνωστή σε εμάς, γράφει το σλαβικό Denesen.mk.
Αλλά ας δούμε αυτόν τον αρχαιολογικό χώρο που αφέθηκε στην τύχη του, εξαιτίας του ότι δεν ‘ενδυνάμωνε’ την ιδεολογία του Γκρούεφσκι, περί «μακεδονικής εθνότητας» όπως αναφέρει το Βαλκανικό Περισκόπιο.
Αφού όλα τα στοιχεία που δεν μπορούν να αλλοιωθούν ομιλούν τη γλώσσα της αλήθειας:


Labels Αποκαλύψεις, Άρθρα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Article Source – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *