Η βρετανική παρακμή σε ακραίες μορφές… [εικόνες]

8Η παρακμή πλέον του νέου δυτικού πολιτισμού φαίνετια ότι είναι μη αναστρέψιμη. Βασικές ηθικές αξίες και αναστολές έχουν καταπέσει μπροστά στο νεοταξικό δόγμα του όλα επιτρέπονται και στην δημιουργία μια νέας καθαρά υλιστικής κοινωνίας. Και αυτό φαίνεται στα καθημερινά περιστατικά που έρχονται πλέον σε μια όλο και πιο ακραία μορφή.

Έτσι όταν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου οι κάτοικοι σε μια γειτονία στο Νιούκαστλ της Βρετανίας άρχισαν να τηλεφωνούν εκνευρισμένοι στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, καθώς ενοχλούνταν από τη δυνατή μουσική και τα ουρλιαχτά σε ένα φοιτητικό πάρτι, οι άντρες της αστυνομίας αποφάσισαν να κάνουν μια… επίσκεψη στους νέους όπου δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν αντίκρισαν περισσότερους από 250 νέους και νέες ντυμένους με δερμάτινες στολές και αξεσουάρ σαδομαζοχισμού!

Οι νεαροί κυκλοφορούσαν στο διαμέρισμα με χειροπέδες και μαστίγια στα χέρια και σύμφωνα με την τοπική, φοιτητική εφημερίδα Tab, ο ίδιος ο διοργανωτής του πάρτι δεν δίστασε να δηλώσει ότι ήταν η πρώτη φορά που ξεναγούσε αστυνομικούς στο σπίτι του, φορώντας ένα κολάρο στο λαιμό και με μια στολή… σαδομαζοχιστική!

Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου όταν φωτογραφίες από το πάρτι αναρτήθηκαν από τους φοιτητές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες ήταν, μάλιστα, ιδιαίτερα… «πικάντικες».

Πάντως, όπως έγινε γνωστό, οι φοιτητές διοργάνωναν το πάρτι επί έναν ολόκληρο μήνα, ενώ είχαν φροντίσει -ή τουλάχιστον προσπαθήσει- να βάλουν ηχητική μόνωση στο σπίτι, τοποθετώντας στρώματα στους τοίχους!

Η αστυνομία δεν προχώρησε σε συλλήψεις, ωστόσο, το πάρτι «διαλύθηκε»…







Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *