Η βρώμικη πρόκληση

"… Οι Έλληνες θα έπρεπε πρώτα-πρώτα να έχουν επικοινωνήσει με τους Ρώσους διπλωμάτες και συνεργάτες τους κι όχι να συρθούν από τη βρώμικη πρόκληση, κάποιων άλλων…
Τέτοια πράγματα δεν μένουν χωρίς συνέπειες…"
(Μαρία Ζαχάροβα – εκπρόσωπος του Ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών,
σχετικά με τη απέλαση των Ρώσων διπλωματών)
Βάνω τώρα κάτω το μνημονικό μου και προσπαθώ να ανακαλύψω ο άμοιρος, πότε και που ξαναέσκασε ένα τόσο απροκάλυπτο φτύσιμο, από κράτος σε κράτος, στα παγκόσμια χρονικά της διπλωματίας.
Ίσως μόνο τον καιρό που οι βασιλιάδες των αποικιοκρατικών χωρών, απευθυνόντουσαν στους φύλαρχους των ιθαγενών υπηκόων τους, για να τους ενημερώσουν ότι τους έχουν φορτώσει κιόλα, ένα καράβι γιομάτο κάσες ουίσκια και καθρεπτάκια…
Τόση περιφρόνηση, τόση ειρωνεία, τόσο χοντρό φτύσιμο, δεν έχει ματαξαναγίνει στην Ευρωπαϊκή ήπειρο. Κυριολεκτικά ο πρόεδρος Πούτιν μας αντιμετώπισε σαν αφρικάνους. Ούτε "γάλλοι" ποδοσφαιριστές να είμαστε…
Άκου "βρώμικη πρόκληση" οι "έντονες πιέσεις" των γερμανοαμερικανών προς την ροζοκόκκινη πολιτική συμμορία, για να πούνε "ναι σε όλα", όσα βολεύουν τα αφεντικά μας.
Και απορώ βρε παιδί μου, μ' αυτόν τον Πούτιν, που βάνει τις ξανθιές εκπροσώπους τους να φτύνουν έτσι κατάμουτρα, τους κόκκινους εργολάβους των παγκόσμιων νονών.
Καλά τι νομίζουν εκεί στη Ρωσία;
Ότι "προδότες είμαστε;"
Θα μου στενοχωρήσουν και την κ. Φωτίου…

Η βρώμικη πρόκληση! Γεια σου ρε Αυτόλυκε… Και με κόκκινο φουστάνι, να μοστράρει στη φάτσα του Κοτζιά… Γουστάρω… Ρε μηπως έχουν δώσει την εντυπωση οι συριζαίοι ότι είναι πιο λιγουρια κι απο τον Μακρον;
Κι ύστερα τι υπονοεί η κ. Ζαχάροβα, με τον πολύ γαργαλιστικό όρο: "βρώμικη πρόκληση;" Μήπως δηλαδή υπάρχουν και άλλοι πράκτορες εδώ στην Ινδογρεκία, εξόν φυσικά από τους Ρώσους; Παραδείγματος χάριν Εβραίοι, Τούρκοι, Γερμανοί, Αλβανοί – μέχρι και Κογκολέζοι; Και κρατάνε στο χέρι τους κόκκινους πολιτικούς συμμορίτες με τίποτα βρώμικα βίντεα; Ή μήπως ο Τραμπ έχει ξαμολύσει ένα τάγμα Αμερικάνες καλλονές, για να την πέφτουν στους τσιπροκοτζιάδες [χειρότερα λιγούρια κι από τον Μακρόν] και να τους εξηγούν ποιο κομμάτι της Ελλάδας, πρέπει να μεταπωλήσουν, με τη σειρά;
Αν είναι δυνατόν να πιστέψουμε εμείς οι Έλληνες, ότι στην ξεπουλημένη, ξεκωλιασμένη και ισλαμοποιημένη πατρίδα μας, αλωνίζουν πράκτορες όλων των εθνών και όλων των ειδών. Α πα-πα-πα… Αφού δεν τα δείχνουν τα κανάλια των κ.κ. αλαφούζων, βρυώνηδων, σαβίδηδων, βαρδινογιάννηδων και των άλλων παιδιών της καθεστωτικής προπαγάνδας, φυσικά και δεν υπάρχουν…

Ρε λες να υπαρχουν και άλλοι πρακτορες στην Ινδογρεκία, εξόν από τους Ρώσους;
Γιατί κάτι μου λέει ότι άπαντες οι πολιτικοί συμμορίτες του λεγόμενου "συνταγματικού τόξου",
από Δεξιότατα ως Αριστερότατα, είναι έτοιμοι να πουλήσουν και τη μάνα τους ακόμα,
αν τους ρίξεις το κατάλληλο αντάλλαγμα [κι όχι πάντα χρήμα…]
Άσε και το άλλο…
Όλοι οι πούροι αριστεροί, από Μου-Λου κουκουέδες ίσαμε ανταρσυες, ξαφνικά έχουν ερωτευτεί τον συριζα και τον Τσιπρουλίνο, επειδή λέει άνοιξε πόλεμο στον Πούτιν!
Ναι, ρε παιδιά, ειλικρινά σας μιλώ…
Μπείτε στα ιντιμίντια τους και δειτε τι μίσος τρέφουν για τον Ρωσο Προεδρο, τα απλυτα αληταριά, που καίνε, δέρνουν, αρπάζουν και λεηλατούν, για ένα χαρτζηλικάκι που τους πετάνε οι κρατικοδίαιτοι εγκάθετοι των κόκκινων συμμοριών.
Και είναι φυσικό να μισούν τον Ρώσο Πρόεδρο, διότι αποδείχνει σε όλη την βιοεκφυλισμλενη Ευρώπη, πως μπορούν να γίνουν ισχυρά, ευνομούμενα, ασφαλή και οικονομικά εύρωστα τα ευρωπαϊκά έθνη/κράτη, όταν αρνηθούν να παίξουν το παιχνίδι των παγκόσμιων νονών και να αντικαταστήσουν τον γηγενή πληθυσμό τους με αφροασιατικές μάζες.
Η ίδια η ακμή και η λάμψη της σημερνής Ρωσίας, είναι μια φτυσιά στη μούρη των προπαγανδιστών της πολυπολιτισμικότητας και της πλανητικής διακυβέρνησης.
Γι αυτό και τα πάσης φύσεως καρκινώματα των ευρωπαϊκών εθνών/κρατών, μισούν θανάσιμα και τη Μεγάλη Ρωσία και τον Πρόεδρο της.
Η άπλυτη αλητεία της αριστεράς και τα παπαγαλάκια των φιλελέδων, που έχουν συμμαχήσει προκειμένου να διεξάγουν από κοινού το σχέδιο γενοκτονίας των Ευρωπαϊκών εθνών/κρατών, δεν θα έδιναν μοναχά τη Μακεδονία στους πρώην εχθρούς τους, [τους φονιάδες των λαών] αλλά και την Ελλάδα ολάκερη, αν μπορούσαν έτσι να απομονώσουν και να πλήξουν τη Ρωσία ή τις χώρες του Βίζενταλ, ώστε να ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για μια Ευρώπη των ιμάμηδων, των τζιχαντιστών, των μάου-μάου, των τραπεζών και των αφανών χρηματοπιστωτικών ομίλων.
Τελικά η Βρωμικη Πρόκληση για την οποία μίλησε η εκπρόσωπος του Ρώσικου υπουργείου Εξωτερικών είναι εδώ, είναι καθ' όλα υπαρκτή και μπορείτε να τη μυριστείτε απο τη μπόχα που βγανουν τα πάσης φύσεως καθεστωτικά ρουφιανότσουρμα, από τους ρουβικωνες και τους κουφοντίνες, ίσαμε τους θλιβερούς δημάρχους που δηλώνουν ωμά ότι δεν δίνουν δεκάρα για τις σφαγές των Ελλήνων και την ιστορία τους.

Η βρώμικη πρόκληση
Ιδου η αληθινη Βρωμικη Προκληση για τη σημερνη Ευρωπη των ορδών!
Να επανακαταχτησουμε τις πατριδες μας. Οπως το έπραξαν οι Ρώσοι και τώρα εξελίχθηκαν στην πρώτη δυναμη της Ευρωπης.
Μια χαρα τους έφτυσε η Ρωσιδα διπλωμάτις Μαρία Ζαχάροβα.
Αρκεί να τους φτυσουμε κι εμεις…
Σκεφθείτε μονον, ότι ενα θλιβερό ανθρωπάκι, πρώην υπάλληλος των παγκόσμιων νονών, που πήγε και παντρεύτηκε τη γιαγιά του, ένας εφαψίας ψιλοσορόπας, ψηφίστηκε από τη μεγάλη πλειοψηφία των γαλλόφωνων πολιτών, για να διαχειριστεί την αντικατάσταση τους απο αφροασιατικες μαζες!
Και στο μεταξύ το δέλεαρ για να λησμονήσουν και να αρνηθούν οι Ευρωπαίοι τη φυλη τους, τη ρατσα τους, την καταγωγη τους, τον πολιτισμο τους και την ιστορια τους, δηλαδη η προσδοκία ότι θα ζουν πλουσιότεροι στον θαυμαστό καινούριο κόσμο της πλανητικης διακυβερνησης, αποδειχνεται εντελώς απατηλή.
Χωρες που βουλιάζουν κάτω από τη μπότα του λαθρεποικου, του λαθροειβολεα και του λαθρομεταναστη, ταυτοχρονα πανε και απο το κακο στο χειροτερο, οσον αφορα την οικονομια, την εγκληματικοτητα,. την ποιοτητα ζωης τους.
Σε αντιθεση με χωρες που επιτελους αρχισαν να προστατευουν τα συνορα τους και τους γνησιους κατοικους τους, οι οποιες μπαινουν ηδη σε μια εποχη αναπτυξης και αισιοδοξιας για τη ζωη, συλλογικη και ατομικη, οπως η Ρωσια ή η Ουγγαρία ή η Αυστρια [και προσφατως η Ιταλια]
Η βρωμικη προκληση ειναι εδώ.
Για όλους μας.
Αρκει να ανοιξουμε τα ματια μας και να τη δουμε…

Τοσο γελοιοι οσο εγιναν αυτοι στην κοινωνια των εθνων, δεν εχουν ξαναματαγινει
Ουτε ο Μακρον δεν θα εδινε τοση Γαλλια, ακομα και αν του εταζαν μια νυχτα
με την πρωθυπουργο της Κροατιας…
Και φυσικα όλα τα φωτομονταζ του φιλου Αυτολυκου
—————————————————————-
Σημείωσις, προς φιλες και φιλους απο το φεησμπουκ
Παιδια, το επαναλaμβανω εδω και θα το επαναλαμβανω συχνα…
Το ρουφιανοτσουρμο που ακμαζει στο φεησμπουκ, μου απαγορευει να δημοσιευσω οτιδηποτε, για έναν μηνα!
Μπορειτε ομως να με βρισκετε στο μπλογκ ή στο google+
Και να σας πω και κατι;
Κακως παραμενουμε πελατες του μιστερ Ζακεμπεργκ, που εχει κατορθωσει να επιβαλλει την ασιατικου τυπου δεσποτεια του σε eκατομμυρια ανθρωπους σε ολον τον πλανητη.
Μηπως θα επρεπε εμεις να τον αποκλεισουμε και να τον μπλοκαρουμε;
Α, και κατι ακομα…
Για φιλες και φιλους που θελουν να επικοινωνησουν μαζι μου ιδιωτικως, διδω εδω το μεηλ μου…
[email protected]
Μπορειτε επισης ναμε βρισκετε και στο Twitter, ως Lefteris Panusis
[Μεχρι να με διαγραψουν κι απο κει…]
http://panusis.blogspot.com/2018/07/blog-post_19.html?view=classic
Labels Άρθρα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *