Η γυναίκα που ισχυρίζεται πως είναι «η πιο καυτή γιαγιά του κόσμου»

Η γυναίκα που ισχυρίζεται πως είναι «η πιο καυτή γιαγιά του κόσμου»

Μια… 36χρονη από την Αγγλία με μεγάλες φιλοδοξίες

Τον τίτλο τον έδωσε πιθανότατα η ίδια στον εαυτό της όταν υποδέχτηκε στη ζωή μέσα στο 2018 το πρώτο της εγγονάκι, αν και τσίμπησαν αμέσως οι σκανδαλοθηρικές εφημερίδες της Αγγλίας.

Ο λόγος για την 36χρονη μητέρα δύο παιδιών και γιαγιά προσφάτως Carrie Hilton, η οποία εξομολογείται πως ο τίτλος της δεν κόστισε και λίγα, κατέληξε ωστόσο σε χιλιάδες followers στο Instagram, που κατακλύζουν τη σελίδα για τις αποκαλυπτικές της φωτογραφίες.

cariie2

Η Carrie είπε για τη μεγάλη επιτυχία στα κοινωνικά μέσα, αλλά και τον τίτλο που της κόλλησαν οι εφημερίδες: «Είμαι η πιο καυτή γιαγιά του κόσμου, δεν υπάρχει ανταγωνισμός εδώ. Με χαρακτήρισαν ‘‘η πιο καυτή γιαγιά της Αγγλίας’’ τον Ιανουάριο και μετά ‘‘η πιο καυτή γιαγιά του κόσμου’’ και διάφορα μάλιστα Μέσα του κόσμου».

Η Carrie, που ζει στο Μπόλτον της Αγγλίας, έχει ξοδέψει αρκετές χιλιάδες ευρώ για να γίνει αυτό που έγινε, με το νυστέρι να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και προσθετική στήθους.

cariie3

Με τη μαύρη ζώνη στο kickboxing και τα έξι αργυρά μετάλλια που κατέχει σε διεθνές επίπεδο ωστόσο, η γιαγιά γυμνάζεται καθημερινά και κρατιέται πάντα σε φόρμα.

cariie4

Τόσο που κανείς δεν πιστεύει την κόρη της στο γυμναστήριο όταν τη φωνάζει «μαμά»…


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *