Τελευταία Νέα

Η ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΜΠΟΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ

2Ποια μετεωρολογική υπηρεσία μπορεί να μας προειδοποιήσει για αυτού του είδους τα έκτακτα φαινόμενα; Και όμως ο αέρας στις πόλεις και την ύπαιθρο μυρίζει αυτό που έρχεται…

Και έρχεται.. ΟΡΓΗ- ΟΡΓΗ-ΟΡΓΗ

Η προδοσία ήδη κάνει τις τελευταίες πλαστικές τις επεμβάσεις αλλαγής προσώπου για να γλυτώσει την ιστορική καταδίκη της. Η κοινωνική μηχανική θα καταρρεύσει μαζί με το σάρωμα των μισθών και των συντάξεων του καλοβαλμένου Δημοσίου.

Το ντόπιο σύστημα του ¨ναι σε όλα¨ τα τελευταία δύσκολα χρόνια έδειξε μια αξιοπρόσεκτη ¨δολοφονική¨ ψυχραιμία σαν να μην συνέβαινε τίποτε. Ακριβώς γιατί ακουμπούσε τις πλάτες του στον Παγκόσμιο τοίχο που λέγεται Wall street. Φυσικό είναι όταν βλέπεις αυτόν τον ¨τοίχο¨ να ψηλώνει και να φτάνει εν μέσω ανατρεπτικών γεωπολιτικών εξελίξεων τις 17000 μονάδες …πολύ παράξενα πράγματα , εσύ σαν τοπικός εκπρόσωπος του συστήματος να κοιμάσαι άνετα τα βράδια και να μην δίνεις δεκάρα τσακιστή αν ο μεροκαματιάρης υπάλληλος που απολύθηκε λόγω του ¨μοντέλου της μνημονιακής ανάπτυξης ¨που επέβαλλες δεν μπορεί να κοιμίσει τα παιδιά του γιατί πεινάνε και δεν έχουν γάλα να πιούν.

Είναι άραγε μόνο η πείνα ή είναι και η καθημερινή προσβολή της στοιχειώδους ανθρώπινης αξιοπρέπειας ή ο φόβος από το αδυσώπητο έγκλημα που περιβάλλει σήμερα τις Ελληνικές οικογένειες ή είναι τα δόλια ψέματα των πολιτικών επιλογών που δεν έχουν ¨ σπλάχνα οικτιρμών¨;

Τον πρώτο καιρό των μνημονίων ¨σαν χαζοβιόληδες θιασώτες των νέων ηθών¨ που μας κατέκλυσαν , λέγαμε … δεν μπορεί , μας κάνουν πλάκα… αν και κάποιοι φώναζαν. Μετά αγανακτήσαμε… μετά μετρούσαμε τις αυτοκτονίες, τα κλειστά μαγαζιά , τις χαμένες δουλειές, τα ρέστα μας για να πληρώσουμε τα χαράτσια……. Και μετά σιωπή .. άκρα του τάφου σιωπή.. μια παράξενη σιωπή πριν την καταιγίδα.

Αυτά είναι εν πολλοίς γνωστά σε όλους μας. Πάμε όμως στην ουσία. Το παγκόσμιο σύστημα θα καταρρεύσει γιατί θέλει να καταρρεύσει για να ξανακτίσει ένα νέο imrerium.

Και τότε το ¨μάτι του κυκλώνα¨ θα έρθει για να καθίσει πάνω από την Ελλάδα.

Μα τέλος πάντων τι έχει αυτή η Ελλάδα και είναι τόσο πολυπόθητη;

Ας αφήσουμε τον ορυκτό και ενεργειακό πλούτο της, ας αφήσουμε το γαλάζιο άπλετο φως του ουρανού της, ας αφήσουμε τους ¨αγαθούς ιθαγενείς¨ της… Η Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι αν το κατανοήσουμε και εμείς τελικά το ¨πολιτισμικό κολλύριο¨ για την ξηροφθαλμία και την πνευματική τύφλωση την οποία συνειδητά κάποιοι προκάλεσαν στους νοητούς οφθαλμούς του Παγκόσμιου Πολιτισμού.

Η ανθρωπότητα δεν ελέγχεται μόνο με τις χρηματικές ροές αλλά κυρίως ελέγχεται με τις διαχρονικές ροές των αξιών του Πανανθρώπινου Πολιτισμού. Να γιατί η δαιμονική μπόρα ήδη όχι μόνο έχει πλησιάσει αλλά και ετοιμάζεται να ξεσπάσει πάνω σε Ελληνικά κεφάλια. Θα βάλλουν τον Τούρκο στο Αιγαίο με τις άπληστες διεκδικήσεις του;

Θα βάλλουν τον εσωτερικό προβοκάτορα με σημαιάκια τζιχάντ;

Θα βάλουν.. Θα βάλουν… έχουν πολλούς να βάλουν;

Τόσα χρόνια δούλευαν σε ¨αγαστή συμφωνία¨ όλα τα διεθνή ¨καλόπαιδα¨ του κόσμου για να κάνουν αυτό το πανέμορφο αλωνάκι ..αχούρι όπως είναι και οι ψυχές τους. Τώρα μάλιστα που ετοιμάζεται να ξεσπάσει και παγκόσμια πολεμική αναμέτρηση αρχής γενομένης από την Μέση Ανατολή , οι ίδιοι αυτοί διεθνείς τοκογλύφοι φρόντισαν να αφήσουν την Ελλαδίτσα σαν πουλάκι γυμνό στην μπόρα που έρχεται..

Άρα όλα λειτουργούν μέχρις στιγμής υπέρ τους ακόμα και η κοινή γνώμη των μονίμως εφησυχαζόντων ταγών και βολεμένων δεν επιθυμεί ούτε και με τα γεγονότα της επικαιρότητας να διαταράξει τους καθημερινούς κύκλους της ψεύτικης ζωής της.

Τους νοιάζουν οι σημερινές και επόμενες γενιές…;

Φράγκο δεν δίνουν..αρκεί να κρατήσουν τα κλεμμένα φράγκα στις τσέπες τους.

Aφου κατασπάραξαν τις επιδοτήσεις και τα πακέτα με την διευκόλυνση των ξένων πατρώνων.. μας βάζουν να ξαναπληρώσουμε τα κλεμμένα αυτά δηλ που θα επενδυόταν σε πραγματικά έργα ανάπτυξης.

Ουσιαστικά μας ΚΛΕΒΟΥΝ δύο φορές …

Και φτάσαμε¨ αισίως¨ στο τέταρτο έτος της ¨μνημονιακής κατοχής¨ για να κλέψουν και ζωές και ψυχές βλ. αυτοκτονίες και άλλα δράματα που βιώνουν οι γειτονιές της Ελλάδος.

Το ’74 με την έναρξη της τραγωδίας του Κυπριακού έτρεχε ο κοσμάκης στο αεροδρόμιο του Ελληνικού για να προυπαντήσει την μεταπολίτευση με την ιαχή .. “ΕΡΧΕΤΑΙ”.

Που να ξέρουν ότι ερχόταν η καταστροφή και η απελπισία όπως την βιώνουμε σήμερα. Αν και έπρεπε να το καταλάβουμε από τότε με την δεύτερη εισβολή του Αττίλα τον Δεκαπενταύγουστο του ’74 στην μαρτυρική Κύπρο.

40 ολάκερα χρόνια δουλεύουν οι δαίμονες για να μαζέψουν τόσο πυκνό δαιμονικό νέφος πάνω από τα κεφάλια μας.

Νισάφι πια.. ας εξαπολύσουν την δαιμονική μπόρα πάνω μας για να δούμε πόσα απίδια σηκώνει ο σάκος των δοκιμασιών του Έθνους μας.

Αναμένουμε και προσδοκούμε την δικαιοσύνη του πνευματικού νόμου που μπορεί να κλείσει ιστορικούς κύκλους αλλά και αεροπορικά εισιτήρια διαφυγής . Και όσο να μην θέλουμε να το πιστέψουμε, ήδη αθόρυβα ενεργεί η δικαιοκρισία του ΘΕΟΥ πάνω στις κατάφωρες αδικίες που μας τσάκισαν.

Με την μόνη διαφορά ότι τώρα τα λαμόγια με τα κλεισμένα εισιτήρια τους θα πετάξουν… αν δεν τους σταματήσει κάποιο έκτακτο γεγονός βλ. δικαιοσύνη , πιθανή πολεμική εμπλοκή , … από το αεροδρόμιο των Σπάτων.

Είναι εύλογο όταν το παγκόσμιο σύστημα¨ φάει το χαστούκι του¨ που το θέλει τόσο πολύ, κάποιες πτήσεις για το εξωτερικό δεν θα έχουν διαθέσιμες θέσεις. Μόλις θα ¨ξεκουμπίζονται¨ οι πρώτες πτήσεις με τα διεθνή λαμόγια που κάνανε την ζωή μας αβίωτη θα ανοίγει ο καιρός και θα ξεπροβάλλει πάλι το ΦΩΣ στον ορίζοντα που τις πρώτες ακτίνες του θα τις ρίξει στο γειτονικό προς το αεροδρόμιο πανελλήνιο προσκύνημα του ΧΡΙΣΤΟΥ των Σπάτων.

pigi http://anekshghta.blogspot.gr/2014/07/blog-post_2483.html

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *