Η δημοσκόπηση σοκ του ΣΥΡΙΖΑ που προκαλεί πανικό στην Κουμουνδούρου

1Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας αν συνεχίσουν να κυβερνούν με μαθηματική ακρίβεια είναι… καταδικασμένοι να αποτύχουν, θα φθαρούν τόσο πολύ πολιτικά….που τους συμφέρει….να μην είναι ο Τσίπρας πρωθυπουργός.

Από τα ενδιαφέροντα, παραπολιτικά, είναι προφανώς και οι έρευνες που πραγματοποιούν τα πολιτικά κόμματα με συνεργαζόμενες εταιρίες δημοσκοπήσεων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε μια από τις δύο κυλιόμενες έρευνες δείχνει να καταποντίζεται στο 21% με την ΝΔ να προηγείται 1,5% δηλαδή 22,5%.

Σε αντίστοιχη δημοσκόπηση της Λαϊκής Ενότητας προκύπτει ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ βρίσκονται στο μηδέν η διαφορά τους ενώ στην Λαϊκή Ενότητα προκύπτει ποσοστό 8% με 9% (εύρημα που δεν έχει καταγραφεί σε άλλη δημοσκόπηση) και την Χρυσή Αυγή μεταξύ 7,5 και 9%.

Με βάση την Pulse το ποσοστό του πρώτου κόμματος θα προσεγγίσει το 30% και το δεύτερο θα κινηθεί κοντά στο 30% ή σε ένα εύρος μεταξύ 27% με 30%.

Το αποτέλεσμα των εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου θα καταδείξει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας φάνηκαν αναξιόπιστοι και τιμωρούνται από τους ψηφοφόρους.

Το 41% των δημοσκοπήσεων του Ιουνίου βρίσκεται στο 21% σε μέτρηση του ΣΥΡΙΖΑ που σημαίνει απώλεια του 50% των δυνητικών ψηφοφόρων, προφανώς σοκάρει η δραματική πτώση.

Όμως το αποτέλεσμα των εκλογών θα καταδείξει ότι ακόμη και κάτω από οποιαδήποτε συνδυασμό εκλογικού αποτελέσματος ο Τσίπρας δεν μπορεί αν είναι πρωθυπουργός και υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι ούτε ο ίδιος θέλει να είναι πρωθυπουργός.

Για τον Τσίπρα η καλύτερη λύση είναι η κυβέρνηση εθνικού σκοπού με 4 κόμματα να συμμετέχουν ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίζει την κυβέρνηση αλλά ίσως να μην συμμετάσχει με υπουργούς στην κυβέρνηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας αν συνεχίσουν να κυβερνούν με μαθηματική ακρίβεια είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν, θα φθαρούν τόσο πολύ πολιτικά….που τους συμφέρει….να μην είναι ο Τσίπρας πρωθυπουργός.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *