Η δημόσια εμφάνιση της Μπριζίτ Μακρόν μετά τα δημοσιεύματα για πλαστική επέμβαση στο πρόσωπό της

Η δημόσια εμφάνιση της Μπριζίτ Μακρόν μετά τα δημοσιεύματα για πλαστική επέμβαση στο πρόσωπό της

Η Πρώτη κυρία της Γαλλίας έδειχνε ανανεωμένη και ευδιάθετη

Ήταν πριν λίγο καιρό, δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου υποστήριξαν -μετά βεβαιότητας- πως η Μπριζίτ Μακρόν υποβλήθηκε σε πλαστική επέμβαση στο πρόσωπό της. Περιοδικά, όπως το Closer υποστήριζαν χαρακτηριστικά πως η Πρώτη κυρία της Γαλλίας επισκέφτηκε αμερικανική κλινική στο Παρίσι την οποία επιλέγουν πολλοί celebrities για αισθητικές επεμβάσεις.

Μάλιστα, -πάντα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν υποβλήθηκε σε τρίωρη πλαστική επέμβαση, ενώ αυτή έγινε λίγο πριν το προεδρικό ζεύγος αναχωρήσει για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

«Η εγχείρηση εξελίχθηκε χωρίς πρόβλημα και η συνταξιούχος δασκάλα πήρε εξιτήριο από το Αμερικανικό Νοσοκομείο το ίδιο βράδυ», ανέφεραν γαλλικά ΜΜΕ, όπως τα περιοδικά Closer και Le Point.

Όλο το προηγούμενο διάστημα η 66χρονη Πρώτη κυρία της Γαλλίας δεν είχε κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση. Αυτή έγινε με κάθε επισημότητα, όταν με τον Εμανουέλ Μακρόν υποδέχτηκαν στην εξοχική τους κατοικία στη νότια Γαλλία, τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν. Η Μακρόν για τη συνάντηση επέλεξε να φορέσει ένα θαλασσί μίντι φόρεμα Louis Vuitton και ψηλοτάκουνες γόβες σε nude απόχρωση του ίδιου οίκου. Κι έδειχνε ευδιάθετη και ανανεωμένη.

Όπως παρατηρεί κανείς στις φωτογραφίες, η Μπριζίτν Μακρόν έχει το χέρι της στο νάρθηκα, καθώς την περασμένη εβδομάδα είχε ατύχημα σε σκάφος με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον ώμο της. Ωστόσο, έβγαλε το νάρθηκα όταν έκαναν την επίσημη φωτογράφηση με τον προσκεκλημένο τους.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *