Η εξομολόγηση της Ελευθερίας Ρήγου για την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού

Η εξομολόγηση της Ελευθερίας Ρήγου για την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες στιγμές της ζωής της και συγκινεί

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Ελευθερία Ρήγου. Η γνωστή ηθοποιός την οποία το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε μέσα από το σίριαλ του Mega, «Μη φοβάσαι τη φωτιά», αλλά και από άλλες τηλεοπτικές επιτυχίες, μίλησε για την απόφασή της να αποχωρήσει στο πικ της καριέρας της, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και τη μάχη της με τις κρίσεις πανικού και την κατάθλιψη, που της πρόσθεσαν αρκετά παραπανίσια κιλά στη σιλουέτα της.

«Ήμουν πάντα μέσα στα πράγματα. Κάποια στιγμή άρχισε να με κουράζει αυτός ο πρωταθλητισμός που έπρεπε να είμαι πάντα στα εξώφυλλα και στην πρώτη γραμμή. Μου έλεγαν ότι είχα μεγάλη επιτυχία και το έβλεπα και εγώ, δεν θέλω να ακουστεί κάπως αυτό», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Όταν αντιμετωπίζεις κρίσεις πανικού, η καρδιά σου χτυπάει με 110 παλμούς κι ενώ ξέρεις τα λόγια σου, νομίζεις ότι θα τα ξεχάσεις, αυτό δεν είναι 'γιατί τα παρατάς'. Είχα πάρα πολύ άγχος, δεν απολάμβανα τη δουλειά μου, ήταν από τα πρώτα σημάδια κατάθλιψης».

Για τη μάχη της με την κατάθλιψη και τα παραπάνω κιλά, είπε: «Έχω ξαναπεράσει αντίστοιχες περιόδους στη ζωή μου. Έχω ξαναπάρει 40 κιλά και στην περίοδο της εγκυμοσύνης μου και τα έχω ξαναχάσει. Απλώς τώρα, σκέφτηκα, γιατί να μην βγω έξω να πάω ένα θέατρο και με "τσάκωσε" ο φωτογραφικός φακός», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός για την περίοδο που είχε απαθανατιστεί σε έξοδό της στο θέατρο όταν ζύγιζε πολλά κιλά και είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από τον Τύπο.

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *