Η Κάρε Ότις στα 51 της είναι μία γοητευτική σύζυγος, μητέρα και ακτιβίστρια

Η Κάρε Ότις στα 51 της είναι μία γοητευτική σύζυγος, μητέρα και ακτιβίστρια

Δείτε πώς είναι σήμερα η άλλοτε «Άγρια ορχιδέα»

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ένα από τα διασημότερα και ομορφότερα μοντέλα στον κόσμο, γίνεται 51 χρόνων. Ο λόγος για την Κάρε Ότις, μία από τις «ιέρειες» του μόντελινγκ τη δεκαετία του ’90 η οποία μεσουρανούσε στις διεθνείς πασαρέλες. Και πρωταγωνιστούσε στα εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών μόδας, αλλά και σκανδαλοθηρικών εντύπων, κυρίως, λόγω του γάμου της με τον Μίκι Ρουρκ.

Η Κάρε Ότις, σήμερα ζει την πραγματική ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της, Μάθιου Σάττον και των δύο κοριτσιών, που έχουν αποκτήσει. Και αν άλλες σταρ, σε ανάλογη περίπτωση, προσπαθούν να ξεχάσουν και να αφήσουν πίσω το άσχημο παρελθόν τους, η Ότις όχι μόνο δεν το έχει ξεχάσει, αλλά θέλει μέσα από το δικό της παράδειγμα, να «σώσει» νέα κορίτσια, που μπαίνουν στον χώρο του μόντελινγκ, με πολλά όνειρα και μεγάλες προσδοκίες.

Το διάσημο μοντέλο είναι Πρέσβειρα του Ινστιτούτου Διατροφικών Διαταραχών και συχνά δίνει διαλέξεις και συνεντεύξεις, σε όλα τα μέρη, προκειμένου να «αφυπνίσει» τα νέα κορίτσια. Άλλωστε, η ίδια για περισσότερες από δύο δεκαετίες, έδινε «μάχη» με τις διατροφικές διαταραχές, προκειμένου να παραμένει αδύνατη. Μάλιστα, πριν λίγα χρόνια είχε μιλήσει στη Vogue Αυστραλίας για τις διατροφικές διαταραχές, από τις οποίες υπέφερε όσο ήταν μοντέλο, αλλά και για την ψεύτικη εικόνα που έβγαζε προς τα έξω, «παγιδεύοντας» με αυτήν, ανυποψίαστα νεαρά κορίτσια, που ήθελαν να μοιάσουν στην άλλοτε «άγρια ορχιδέα». Μάλιστα, οι αποκαλύψεις της εκείνες, είχαν σοκάρει, απογυμνώνοντας συγχρόνως, τον – κατά τα άλλα – λαμπερό κόσμο του μόντελινγκ.

Σύμφωνα με τις τότε αποκαλύψεις της, όλη την ημέρα έπινε μόνο σκέτο καφέ και φοβόταν ακόμη και μία σταγόνα γάλα να ρίξει, μήπως παχύνει. Όσο για την πείνα της, -όπως έχει δηλώσει η ίδια- κάπνιζε ένα πακέτο τσιγάρα για να την «κόψει». Οι στερήσεις αυτές, σε συνδυασμό με τις καταχρήσεις (κυρίως την περίοδο του γάμου της με τον Μίκι Ρουρκ) είχαν ως αποτέλεσμα να πέφτουν τα μαλλιά της και να καταστραφούν τα δόντια της. Μέχρι, που μία ημέρα κατέρρευσε. Οι γιατροί εντόπισαν τρεις τρύπες στην καρδιά της, εξαιτίας όλων αυτών των στερήσεων και καταχρήσεων και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Όταν ανάρρωσε, αποφάσισε να αλλάξει τη δική της ζωή, αλλά και των κοριτσιών εκείνων, που τις έστελναν εκατοντάδες γράμματα και της ζητούσαν να τις συμβουλεύσει, τι να κάνουν για να γίνουν μοντέλα. Ανέλαβε, λοιπόν, έντονη ακτιβιστική δράση και μέχρι σήμερα δεν έχει σταματήσει να δίνει συμβουλές, που έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα και όχι με εκείνη τη λάμψη, που μοιάζει με χρυσός, αλλά δεν είναι.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *