Η Κέιτι Πέρι χάρισε σε 19χρονο το πρώτο του φιλί στο στόμα αλλά εκείνος δεν χάρηκε

Η Κέιτι Πέρι χάρισε σε 19χρονο το πρώτο του φιλί στο στόμα αλλά εκείνος δεν χάρηκε

Η τραγουδίστρια τον αιφνιδίασε αλλά όχι ευχάριστα

Η Κέιτι Πέρι φίλησε ξαφνικά στο στόμα υποψήφιο στο American Idol, αλλά εκείνος φαίνεται πως δεν το χάρηκε και πολύ.

Συγκεκριμένα ο Benjamin Glaze λέει πως ένιωσε «πολύ άβολα» όταν η τραγουδίστρια τον αιφνιδίασε φιλώντας τον στο στόμα στη διάρκεια της οντισιόν του στο American Idol, καθώς αυτό ήταν το πρώτο του φιλί.

Ο 19χρονος μουσικός είπε στους New York Times πως ήθελε το πρώτο του φιλί να είναι «ξεχωριστό» και πως αιφνιδιάστηκε όταν η 33χρονη τραγουδίστρια τον φίλησε ξαφνικά χωρίς την συγκατάθεσή του.

«Ήταν κάπως αμήχανο. Ήθελα να το κρατήσω για την πρώτη μου σχέση. Ήθελα να είναι ξεχωριστό», είπε ο Benjamin Glaze. «Αν με είχε ρωτήσει, "Θα με φιλούσες;", δεν θα το έκανα. Ξέρω πολλούς που θα έλεγαν εννοείται, αλλά εγώ μεγάλωσα σε συντηρητική οικογένεια και αμέσως ένιωσα πολύ άβολα. Ήθελα το πρώτο φιλί μου να είναι ξεχωριστό», πρόσθεσε.

Το περιστατικό συνέβη πριν καν ο 19χρονος πει το τραγούδι του μπροστά στους κριτές. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας κριτής ρώτησε τον 19χρονο αν έχει φιλήσει ποτέ ένα κορίτσι και να του άρεσε, χρησιμοποιώντας τον στίχο της Κέιτι Πέρι από το τραγούδι «I Kissed A Girl». «Όχι, δεν έχω κάνει ποτέ σχέση, δεν μπορώ να φιλήσω ένα κορίτσι χωρίς να είμαι σε σχέση», απάντησε ο 19χρονος. Τότε η Κέιτι Πέρι του ζήτησε να πλησιάσει. Στη συνέχεια τους ξεκαθάρισε πως θα την φιλήσει μόνο στο μάγουλο, κάτι που έκανε, αλλά οι κριτές του είπαν πως δεν ακούστηκε το φιλί και προσπάθησε να φιλήσει ξανά την τραγουδίστρια. Εκείνη όμως έστριψε το μάγουλό της τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα να την φιλήσει στο στόμα.

Ο ίδιος λέει πως συζήτησε το συμβάν με τους φίλους του, οι οποίοι τον καθησύχασαν λέγοντας πως το πεταχτό φιλί της Κέιτι Πέρι δεν μετράει σαν πρώτο. Επίσης έσπευσε να διευκρινίσει πως δεν το αντιλήφθηκε σαν σεξουαλική παρενόχληση.


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *