Η Κένταλ Τζένερ παραδέχεται με πόσους παίκτες του NBA έχει βγει ερωτικό ραντεβού

Η Κένταλ Τζένερ παραδέχεται με πόσους παίκτες του NBA έχει βγει ερωτικό ραντεβού

Το tweet που έφερε τις αποκαλύψεις

Είναι χωρίς καμία αμφιβολία η ωραία της οικογένειας των Καρντάσιαν-Τζένερ. Κι ένα από τα καλύτερα μοντέλα του κόσμου, αυτή τη στιγμή. Ο λόγος για την Κένταλ Τζένερ, η οποία βρέθηκε στη Μύκονο κι άναψε φωτιές με την εκρηκτική της παρουσία και όχι μόνο. Αλλά η όμορφη Κένταλ δεν έβαλε φωτιές μόνο στο νησί των Ανέμων.

Έκανε το ίδιο και στο Twitter, όταν δε δίστασε να απαντήσει σε μία ανάρτηση ενός χρήστη, ο οποίος «αποκάλυπτε» με πόσους παίκτες του NBA έχει βγει ερωτικό ραντεβού. Στο επίμαχο tweet απεικονίζονταν παίκτες διάσημοι μπασκετμπολίστες και συγκεκριμένα οι: Kyle Kuzma, Ben Simmons, Blake Griffin, Jordan Clarkson και D’ Angelo Russel. Και σύμφωνα με τον χρήστη όλοι τους ήταν πρώην ή νυν σύντροφοι της όμορφης Τζένερ.

Το μοντέλο, λοιπόν, δε δίστασε να απαντήσει (και να διευκρινίσει) πως «Με 2 από τους 5 ισχύει ότι έβγαινα ερωτικά ραντεβού, ευχαριστώ». Ποια είναι η αλήθεια; Η ίδια το γνωρίζει. Ωστόσο, το μοντέλο χώρισε πρόσφατα με τον Ben Simmons και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα βγαίνει με τον Kyle Kuzma. Πάντως, οι επιβεβαιωμένες σχέσεις της, είναι με τον Simmons και τον Jordan Clarkson.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *