Η… καθυστέρηση και ο Μπουζούκης

Η… καθυστέρηση και ο Μπουζούκης

Οι Σαουδάραβες ανέφεραν ότι η Αλ Ετιφάκ θέλει τον Γιώργο Δώνη, μόνο που αυτό δεν έγινε τώρα, αλλά πριν από μήνες το προηγούμενο καλοκαίρι. Ο Γιάννης Μπουζούκης προπονήθηκε και παίζει με την Λαμία.

Δημοσίευμα από την Σαουδική Αραβία αναφέρει, ότι η Αλ Ετιφάκ, που ψάχνει προπονητή θέλει τον Γιώργο Δώνη. Επίσης αναφέρεται ότι ο Δώνης έχει προταθεί από μάνατζερ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Η Αλ Ετιφάκ ενδιαφέρθηκε για τον Δώνη πριν μερικούς μήνες, το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά δεν προχώρησε το θέμα, αφού απόφαση του Έλληνα τεχνικού ήταν να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Στο τελευταίο διάστημα δεν υπάρχει καμία ενόχληση προς τον προπονητή του Παναθηναϊκού και ακόμα πιο πολύ δεν τον εκπροσωπεί κάποιος μάνατζερ, που τον έχει προτείνει στη συγκεκριμένη ομάδα. Όποιος το έχει κάνει το έχει κάνει χωρίς να το γνωρίζει ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

ΜΕΣΑ Ο ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ

Στη σημερινή προπόνηση έκανε κανονικά ο Γιάννης Μπουζούκης , που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, που είχε μετά την κλωτσιά, που είχε δεχθεί στον αστράγαλο. Οι μόνοι, που δεν έκαναν προπόνηση ήταν οι Κότσαρης, Αλεξανδρόπουλος, οπότε ο Δώνης θα έχει τον νεαρό μέσο στην διάθεσή του και θα παίξει κόντρα στην Λαμία.

Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *