Η Κατερίνα Καινούργιου για τη σχέση της: Μου τελείωσε

Η Κατερίνα Καινούργιου για τη σχέση της: Μου τελείωσε

Ο αποκαλυπτικός διάλογος που είχε με την Κατερίνα Ζαρίφη

Τον τελευταίο καιρό δημοσιεύματα θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου να έχει χωρίσει με το σύντροφό της, Νάσο Αναστασόπουλο. Η ίδια δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα όσα γράφονται για εκείνη.

Το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή της «Ευτυχείτε» είχε καλεσμένη την Κατερίνα Ζαρίφη και μέσα από έναν χαλαρό διάλογο που είχε με την Κατερίνα Ζαρίφη επιβεβαίωσε με τον τρόπο της τον χωρισμό.

Η Κατερίνα Ζαρίφη άρχισε να τη ρωτάει πώς είναι αυτό τον καιρό. «Καλά. Πώς με βλέπεις; Μια χαρά δεν είμαι;», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Αυτή η μαύρη πέτρα εδώ; Σαν ταφόπλακα. Γράφει κανένα όνομα πάνω;», ρώτησε με νόημα η Κατερίνα Ζαρίφη. Για να πάρει την απάντηση: «Μη διαβάζεις τι γράφεται».

Ωστόσο, λίγο παρακάτω η Καινούργιου ρώτησε την καλεσμένη της γιατί δεν έχει παντρευτεί με τον σύντροφό της ενώ είναι χρόνια ζευγάρι.

«Δεν πιστεύω στον γάμο. Εσύ γιατί δεν παντρεύτηκες;» της απάντησε η Ζαρίφη.

«Αφού μου τελείωσε», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου επιβεβαιώνοντας, θα λέγαμε, με αυτό τον τρόπο το χωρισμό της. «Είσαι σίγουρη;» τη ρώτησε για να της απαντήσει με ένα «Μμμμ».

Ωστόσο, στη συνέχεια άρχισε να ρωτάει με ενδιαφέρον την καλεσμένη της, αν όλο αυτό το διάστημα που είναι με το σύντροφό της έχουν χωρίσει και ποιος έκανε το πρώτο βήμα της επανασύνδεσης.

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *