Η καυτή εμφάνιση της Μπιγιονσέ είχε ελληνική σφραγίδα

Η καυτή εμφάνιση της Μπιγιονσέ είχε ελληνική σφραγίδα

Ο Έλληνας σχεδιαστής που εμπιστεύεται η μεγάλη σταρ

Το Σικάγο αναστάτωσε η Μπιγιονσέ στην τελευταία στάση της περιοδείας της, σε μία εμφάνιση που δύσκολα θα ξεχάσει το κοινό, που βρέθηκε στη συναυλία. Κι αυτό, διότι η Μπιγιονσέ φρόντισε γι΄ ακόμη μία φορά, να είναι… πιο σέξι πεθαίνεις, επί σκηνής.

Και για την καυτή της αυτή εμφάνιση, έβαλε τα μαγικά του χέρια ο Βρεττός Βρεττάκος, ο Έλληνας σχεδιαστής τον οποίο η μεγάλη σταρ εμπιστεύεται με κλειστά τα μάτια. Άλλωστε κι άλλες φορές στο παρελθόν έχει τιμήσει τις δημιουργίες του, δείχνοντας μία ιδιαίτερη αδυναμία στα κορμάκια.

Και στην τελευταία εμφάνισή της στο Σικάγο επέλεξε να φορέσει (και με αυτό να αναστατώσει) ένα σέξι κορμάκι του Βρεττάκου, κεντημένο με 500 χιλιάδες κρύσταλλα Swarovski και 2.000 άλλους κρυστάλλους! Κι αναδείκνυε με τρόπο εντυπωσιακό τις καμπύλες της, ενώ τη σέξι εμφάνιση συμπλήρωναν οι μπότες πάνω από το γόνατο, που επίσης έχουν ελληνική υπογραφή, αυτή του σχεδιαστή Τσακίρη Μαλλά.

Ο Βρεττάκος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Instagram φωτογραφία από την καυτή εμφάνιση της Μπιγιονσέ. Να υπενθυμίσουμε ότι δική του δημιουργία ήταν και η άκρως εντυπωσιακή ολόσωμη φόρμα της Ελένης Φουρέιρα στην Γιουροβίζιον, τον περασμένο Μάιο, όπου κατέκτησε τη 2η θέση.


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *