Η Νόνη Δούνια ξέσπασε σε κλάματα για την ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

1Η Νόνη Δούνια πρώτη μίλησε και είπε «Όπως βλέπετε η παρέα μας έχει μικρύνει κατά πολύ. Δυστυχώς σήμερα δεν έχουμε το ζωντανό μας ημερολόγιο να μας πει την ημερομηνία και τη θερμοκρασία και δεν μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενη για αυτό, αλλά τι να κάνουμε; Πολλές συνεργασίες αλλάζουν στην πορεία. Προσωπικά είμαι πολύ στεναχωρημένη, αλλά προσπαθώ να κρατηθώ. Θα είμαστε με τη Δέσποινα εδώ, θα σας κρατάμε παρέα.

Απ’ όσο ξέρουμε η Έλενα συζητάει μια δική της πρόταση με το κανάλι και θα είμαστε εμείς κοντά σας, εδώ να σας κρατάμε συντροφιά»,ενώ η Δέσποινα συμπλήρωσε: «Να δώσουμε κάποιες εξηγήσεις, τις χρωστάμε στον κόσμο γιατί έχουν γραφτεί διάφορα από το πρωί. Η αγαπημένη μας Σοφία δεν μπορούσε να διαχειριστεί το χρόνο. Φανταζόταν ότι θα προλαβαίνει και την εκπομπή και το θέατρο, τη μεγάλη της αγάπη, αλλά της έγινε μια περίφημη πρόταση για μια θεατρική παράσταση φέτος το καλοκαίρι και κατάλαβε ότι δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε σχέση με τους χρόνους της κι έτσι λοιπόν αποφάσισε, ζήτησε από το κανάλι να αποδεσμευτεί. Για το καλό της γίνεται όλο αυτό, οπότε δεν χρειάζεται να στεναχωριόμαστε».

Μάλιστα υπήρξε και επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, ενώ αξίζει να σημειώθει ότι στην επίσημη σελίδα του σταθμού, έχουν ήδη απομακρυνθεί τα ονόματα των κυριών που αποχώρησαν, και η περιγραφή της εκπομπής αναφέρει πλέον πως “Η Νόνη Δούνια και η Δέσποινα Καμπούρη απαντούν στην αέναη ερώτηση «τι σκέφτονται οι Γυναίκες», μέσα από το «ETV» σε μια εκπομπή από Γυναίκες για Γυναίκες –αλλά και για άντρες …”

Η ανακοίνωση του σταθμού:
«Ανανεωμένο concept από σήμερα για τις « Γυναίκες» του E TV!
Με περισσότερο κοινωνικό προσανατολισμό η εκπομπή ανοίγει «φακέλους» με όσα απασχολούν καθημερινά τον σύγχρονο κόσμο μας. Εξειδικευμένοι επιστήμονες αναλαμβάνουν με μόνιμες στήλες να μας ενημερώνουν για θέματα ψυχολογίας, ιατρικής και όχι μόνο, ενώ στο πλαίσιο αυτής της ανανέωσης ενισχύεται και η δημοσιογραφική της ομάδα.
Η Νόνη Δούνια και η Δέσποινα Καμπούρη αναλαμβάνουν πλέον το τιμόνι της εκπομπής. Οι αγαπημένες μας Σοφία Βογιατζάκη και Έλενα Παπαβασιλείου- για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία- συμφώνησαν με τη Διοίκηση του E TV ότι αποχωρούν από την εκπομπή. Η Σοφία θα αφιερώσει τον ήδη πιεσμένο χρόνο της στη μεγάλη της αγάπη το θέατρο αφού οι πρόβες για τη νέα παράσταση το «Τσακ μπαμ» έχουν ενταθεί ενώ η Έλενα παραμένει σε επαφή με το σταθμό για την υλοποίηση της πρότασης της για μια νέα εκπομπή.
Το E TV τις ευχαριστεί θερμά για την έως τώρα καλή συνεργασία.»

Πηγη athensgo

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *