Η νύφη «έκανε» την κουμπάρα για να γλιτώσει από τους δημοσιογράφους

Η νύφη «έκανε» την κουμπάρα για να γλιτώσει από τους δημοσιογράφους

Η περιγραφή Ελληνίδας ηθοποιού

Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε η ηθοποιός Ελίνα Ακριτίδου και έκανε αποκαλύψεις για τον γάμο της που προκάλεσαν την έκπληξη των παρουσιαστών.

Η πρωταγωνίστρια του Τατουάζ μίλησε για την αναπάντεχη στιγμή που ο σύζυγός της και πατέρας των τριών παιδιών της τής είπε ότι πρέπει να παντρευτούν για… φορολογικούς λόγους. Οι δυο τους ήθελαν να αγοράσουν ένα ακίνητο και τους συνέφερε να είναι παντρεμένοι.

Όπως περιέγραψε λοιπόν, ένα βράδυ ο σύζυγός της είπε πως πρέπει να παντρευτούν αν και δεν ήθελε καθόλου. Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έμειναν άφωνοι με την περιγραφή της ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην ημέρα του γάμου της:

«Γέννησα 28 Μαρτίου το παιδί μου και ήταν 22 Μαρτίου που πήγα να παντρευτώ. Το μόνο ρούχο που μου χωρούσε ήταν ένα μαύρο παντελόνι με μια ωραία μαύρη ζακέτα. Έχω καλέσει μόνο την Άννα Μιχαήλου από γνωστούς που ήταν η μία κουμπάρα και τον δικηγόρο μας που ήταν ο άλλος κουμπάρος. Μπαίνοντας μέσα, είναι το Star γιατί είχε έναν άλλον γάμο. Πάω να μπω μέσα και μου λένε "Γίνεται γάμος"; Και λέω "Ναι, παντρεύεται μια φίλη μου, η Άννα Μιχαήλου, αλλά είναι κρυφό, μην πείτε τίποτα. Είμαι η κουμπάρα". Μπαίνουμε μέσα και της λέω να ξέρεις ότι παντρεύεσαι», είπε η Ελίνα Ακριτίδου.


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *