Η παιδική ΣΚΛΗΡΗ ανάμνηση ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗΣ Ελληνίδας τραγουδίστριας: “Της έκοψε το κεφάλι και το άνοιξε μπροστά μου!” (βίντεο)

29Ποιο σοκαριστικό γεγονός είχε ζήσει ως παιδάκι η πασίγνωστη τραγουδίστρια; Ο λόγος για την… Άλκηστη Πρωτοψάλτη που είπε σε τηλεοπτική εκπομπή: ” Είχα μια κούκλα την οποία όταν φτάσαμε στο τελωνείο, την πήρε ο τελωνειακός, της έκοψε το κεφάλι και το άνοιξε μπροστά μου για να δει μήπως είχαν κρύψει οι γονείς μου τιμαλφή μέσα εκεί. Από τότε δεν ξανάπαιξα με κούκλες!”

protopsalti_553756853

Η Άληστις Πρωτοψάλτη περιγράφει την ιστορία που την συγκλόνισε, την οποία έζησε στα παιδικά της χρόνια στην Αλεξάνδρεια.

«Μηδενίστηκε η ζωή μου, αλλά ξανασηκώθηκα! Δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Είναι σκληρή η ζωή και ειδικά αν στο δίνει αυτό σε τρυφερή ηλικία σε σημαδεύει» είπε για την αναγκαστική τους φυγή από εκεί και στην συνέχεια αναφέρθηκε στο περιστατικό που τη σημάδεψε για πάντα:

«Η πιο σκληρή σκηνή ήταν με την κούκλα. Όταν φεύγαμε από την Αλεξάνδρεια, στο αεροδρόμιο δεν μπορούσαν οι γονείς μου να πάρουν τίποτα μαζί τους, παρά μόνο δύο βαλίτσες. Τα άφησαν όλα. Είχα μια κούκλα την οποία όταν φτάσαμε στο τελωνείο, την πήρε ο τελωνειακός, της έκοψε το κεφάλι και το άνοιξε μπροστά μου για να δει μήπως είχαν κρύψει οι γονείς μου τιμαλφή μέσα εκεί. Από τότε δεν ξανάπαιξα με κούκλες», όπως σημειώνει το ρεπορτάζ του gossip-tv

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *