Η… προφητεία του Τζέρεμι Λιν από το 2013

Η… προφητεία του Τζέρεμι Λιν από το 2013

Ο Τζέρεμι Λιν δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου στους Τελικούς, αλλά στέφθηκε κι αυτός πρωταθλητής. Όπως ακριβώς είχε προβλέψει δηλαδή από το 2013.

Τον Τζέρεμι Λιν μπορεί ακόμα να μην τον αναγνωρίζουν σε κάποια γήπεδα του ΝΒΑ (όπως σε αυτό του Μιλγουόκι), ωστόσο ο ίδιος μπορεί να λέει εδώ και δύο ημέρες ότι είναι πρωταθλητής. Αυτό ακριβώς δηλαδή που είχε προβλέψει ότι θα γίνει κάποια στιγμή πριν από έξι χρόνια, στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ που είχε γυριστεί τότε για το φαινόμενο της Linsanity.

"Ανέκαθεν έλεγα ότι η εξέλιξή μου θα είναι να γίνω αρχικά μέλος του rotation σε κάποια ομάδα, μετά βασικός πόιντ γκαρντ κάπου και εν συνεχεία να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα στο ΝΒΑ. Ο κόσμος γελούν όταν το ακούν αυτό. Δεν θα γελούν όμως ότι συμβεί στην πραγματικότητα", είχε δηλώσει εν έτει 2013 ο 31χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ με τις ρίζες από την Ταϊβάν.

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από την "Linsanity", όταν ο Λιν εμφανίστηκε από το πουθενά και έγινε ο πρωταγωνιστής των Νικς τη σεζόν 2011/12. Η καριέρα του πήρε πάντως την κατιούσα τα τελευταία χρόνια και ειδικά στο Τορόντο είχε πολύ μικρό χρόνο συμμετοχής. Στα playoffs έπαιξε μόνο 27 λεπτά συνολικά σε οκτώ αγώνες, έχοντας 9 πόντους με 2/9 σουτ και 4/4 βολές. Έπαιξε μόνο 51 δευτερόλεπτα στους Τελικούς.

Photo credits: AP Photo/Chris Szagola

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *