Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ- Και άλλες φοβερές προφητείες

1Ο Γκριγκόρι Ρασπούτιν ο θρυλικός και αντιφατικός χαρακτήρας της ρωσικής ιστορίας, είχε, όπως πολλοί πιστεύουν, το χάρισμα της προφητείας.
Έτσι, για παράδειγμα ο Ρασπούτιν προέβλεψε το
θάνατο της βασιλικής οικογένειας , πολύ καιρό πριν από την εκτέλεσή της .

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του, η υποτιθέμενη αποκάλυψη σχετίζεται με μια «τρομερή καταιγίδα» που θα συμβεί στον πλανήτη στις 23 Αυγούστου του 2013. Ο Ρασπούτιν προειδοποίησε ότι «η φωτιά θα καταβροχθίσει τη ζωή στη Γη, και μετά από αυτό η ζωή στη Γη θα πεθάνει και θα κυβερνήσει η σιωπή του τάφου».

Σύμφωνα με τις προβλέψεις αυτού του μυθικού χαρακτήρα, πριν από τον κατακλυσμό “Ο Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει στη Γη για να προειδοποιήσει την ανθρωπότητα για την επικείμενη καταστροφή , και στη συνέχεια θα ανέβει στον ουρανό», λέει στο βιβλίο του «100 προφητείες του Ρασπούτιν»ο συγγραφέας Αντρέι Μπρέτσκι

Στις εκατό πιο διάσημες προβλέψεις του Ρασπούτιν αναφέρθηκαν πολλές καταστροφές που θα μπορούσαν να συμβούν πριν από το τέλος του κόσμου. “Δάκρυα του Ήλιου θα πέσουν πάνω στη γη σαν σπίθες της φωτιάς, που καίει τους ανθρώπους και τα φυτά […] Ένας μεγάλος δράκος θα ρίξει πολύ αίμα.”

Μπορούμε να πούμε ότι αυτή είναι μόνο μία από τις πολλές ημερομηνίες που υπάρχουν για τον ερχομό της Αποκάλυψης.

Κατά το αποκαλυπτικό όραμα του Ρώσου ιερωμένου, (μία από τις προφητείες του στο βιβλίο του Μπρέτσκι), φαίνεται να μιλά για ένα μεμονωμένο περιστατικό που συμβαίνει σήμερα στον κόσμο: την αποποινικοποίηση της μαριχουάνας που ζητούν η Monsanto και ο George Soros για να ανοίξουν τις πόρτες των μεταλλαγμένων στις νέες αγορές.

“Όταν πετούνε οι εικόνες, θα ωριμάσει ένα φρούτο δηλητηριώδες, και θα είναι πολλοί αυτοί που θα το φάνε. Και το δηλητηριώδες φρούτο θα μετατρέψει τους ανθρώπους σε ζώα, ανίκανους να σηκώσουν το κεφάλι του προς τον ουρανό …οι ιπτάμενες εικόνες θα καταναλώνουν τις δυνάμεις του ανθρώπου, αλλά το δηλητηριώδες φρούτο θα μεθά τον άνθρωπο, και όταν το τελειώσει ο άνθρωπος θα είναι κουρασμένος, διχασμένος, και πιο πεινασμένος από πριν. ”

Η ερμηνεία του δηλητηριώδους φρούτου είναι το άνθος της μαριχουάνας (μπουμπούκιι), το οποίο είναι πιο συγκεκριμένα το μέρος του φυτού THC, η τετραϋδροκανναβινόλη, η ψυχοτρόπος ουσία που μεταβάλλει τη συμπεριφορά αυτών που το καταναλώνουν. Είναι σαφές ότι η χρήση μαριχουάνας “μεθά” και μουδιάζει τις αισθήσεις, έτσι ώστε οι άνθρωποι μετατρέπονται σε όντα που “δεν μπορούν να σηκώσουν το κεφάλι τους στον ουρανό.”

Το πιο ενδεικτικό μέρος είναι το τέλος «…και όταν το τελειώσει, ο άνθρωπος θα είναι κουρασμένος, διχασμένος, και πιο πεινασμένος από πριν”. Όποιος γνωρίζει τις επιπτώσεις της μαριχουάνας ξέρει ότι προκαλεί κόπωση, και αφού η επίδραση εξασθενίσει ακολουθεί τρομερή πείνα!.

ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

«Οι άνθρωποι βαδίζουν προς την καταστροφή. Οι ανίκανοι θα είναι αυτοί που θα έχουν τα ηνία. Έτσι θα είναι στη Ρωσία, το ίδιο και στην Γαλλία, στην Ιταλία και σε άλλα μέρη … η ανθρωπότητα θα συνθλίβεται από το θόρυβο των τρελών και των εγκληματιών. Η σοφία θα είναι αλυσοδεμένη. Η άγνοια και η αλαζονεία θα επιβάλλουν το νόμο στον σοφό και στον ταπεινό. Και στη συνέχεια, οι περισσότεροι άνθρωποι θα πιστεύουν στους ισχυρούς και δεν θα πιστεύουν πια στο Θεό…η τιμωρία του Θεού θα έρθει αργότερα, αλλά θα έρθει. ”

«Κάθε επανάσταση έχει ως στόχο να σπάσει τις αλυσίδες της σκλαβιάς, αλλά μόλις τις σπάσει, ετοιμάζονται ήδη άλλες αλυσίδες … από την εποχή του σπηλαίου τίποτα δεν έχει αλλάξει. Και τίποτα δεν θα αλλάξει, διότι επιβάλλεται πάντα ο πιο ύπουλος, ο πιο πονηρός και συχνά, ο πιο διεφθαρμένος. Και ανάλογα με την κατάσταση του λαού, φορά το φόρεμα της δικτατορίας ή της δημοκρατίας. Αλλά ο άνθρωπος είναι πάντα ένας σκλάβος, ακόμα κι αν έχει την ψευδαίσθηση ότι είναι ελεύθερος … μια μέρα των ημερών θα επανεμφανιστεί ο ελεύθερος άνθρωπος, αλλά ο λαός θα υπάρχει πάντα. ”

ποικιλοτρόπως

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *