Η πρόβλεψη του Ρικ Πιτίνο για το Final Four του NCAA

Η πρόβλεψη του Ρικ Πιτίνο για το Final Four του NCAA

Την ώρα που όλοι "βλέπουν" το Ντιουκ πρωταθλητή NCAA, ο Ρικ Πιτίνο ταράζει τα νερά και με tweet αποκαλύπτει την ομάδα που θεωρεί ότι θα φτάσει σίγουρα στο Final Four.

Το Ντιουκ των Αρ Τζέι Μπάρετ – Κάμερον Ρέντις – Ζάιον Γουίλιαμσον είναι σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού κολεγιακού πρωταθλήματος, ωστόσο ο Ρικ Πιτίνο δεν συμφωνεί με τις προβλέψεις και με το γεγονός ότι οι τρεις συγκεκριμένοι αθλητές που ενδέχεται να βρεθούν στο TOP-5 του 2019 NBA Draft είναι ξεκάθαρα καλύτεροι από τον ανταγωνισμό.

"Αυτή τη χρονιά είναι πολύ δύσκολο να προβλέψει κανείς τις ομάδες του Final Four. Το Ντιουκ έχει τρεις από τις πέντε πρώτες επιλογές του Draft, όμως δεν έχει εγγυημένη θέση εκεί. Υπάρχει μόνο μία ομάδα που θα είναι σίγουρα στην τετράδα, το Πανεπιστήμιο Βιρτζίνια" έγραψε ο προπονητής του Παναθηναϊκού το βράδυ της Δευτέρας (4/3) στο Twitter.

This year is so difficult to pick a final four. @DukeMBB has potentially 3 of the top 5 picks in this year’s draft but no guarantee to be there. There is only one team that will definitely be there -@UVAMensHoops

— Rick Pitino (@RealPitino) 4 Μαρτίου 2019

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *