Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μόνικα Μπελούτσι με το νεότερο χίπη σύντροφό της

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μόνικα Μπελούτσι με το νεότερο χίπη σύντροφό της

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει 18 χρόνια διαφορά ηλικίας

Ήταν αρχές Μαΐου του 2017, όταν η Μόνικα Μπελούτσι για πρώτη φορά είχε παραδεχτεί δημοσίως πως ήταν ερωτευμένη ξανά, τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο της με τον Βενσάν Κασέλ. Ωστόσο, η ηθοποιός απέφευγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή, θέλοντας να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πριν λίγους μήνες, οι παπαράτσι απαθανάτισαν την Μόνικα Μπελούτσι με το νέο αμόρε της, που δεν είναι άλλος από τον Γάλλο καλλιτέχνη Νικολά Λεφέβρ. Ο γοητευτικός χίπης είναι μόλις 36 χρόνων, δηλαδή 18 χρόνια μικρότερος από την 54χρονη ηθοποιό. Αλλά αυτή η διαφορά ηλικίας δε στέκεται εμπόδιο ανάμεσα τους. Και όσοι είδαν το ζευγάρι στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, στο show της Σανέλ, έγιναν θεατές μίας τρυφερής σχέσης.

Όπως, άλλωστε, μαρτυρούν και οι φωτογραφίες από την εμφάνισή τους, πρόκειται για ένα ερωτευμένο ζευγάρι, που δεν άφηνε ο ένας το χέρι του άλλου. Μάλιστα, ο Λεφέρβ φαίνεται να είναι ιδιαίτερα προστατευτικός με την αγαπημένη του, ενώ δε δίστασαν να δώσουν μπροστά στα φλας των φωτογράφων και το πρώτο τους δημόσιο φιλί.

Να πούμε, ότι η εμφάνιση της Μόνικα Μπελούτσι με το νέο αγαπημένο της έγινε λίγους μήνες μετά τον γάμο του πρώην συζύγου της κι ενώ η νεαρή σύζυγός του, Τίνα Κουνακέϊ περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *