Η Πόρτμαν αρνείται ότι είχε σχέση με τον Moby κι εκείνος απαντά με προσωπική τους φωτογραφία

Η Πόρτμαν αρνείται ότι είχε σχέση με τον Moby κι εκείνος απαντά με προσωπική τους φωτογραφία

Αγριεύει η κόντρα ανάμεσα τους, μετά τη δήλωση εκείνου ότι είχαν σχέση στο παρελθόν

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία του Moby, «Then it Fell Apart», όπου μεταξύ άλλων αναφέρει σε αυτήν πως τη δεκαετία του ’90 είχε μία σύντομη σχέση με τη Νάταλι Πόρτμαν, η οποία τότε ήταν φοιτήτρια του Χάρβαρντ. Μάλιστα, ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρει συγκεκριμένα πως η γνωριμία του με την 20χρονη τότε Πόρτμαν έγινε στα παρασκήνια μιας συναυλίας του. Εκείνη ανταποκρίθηκε στο φλερτ του και άρχισαν να βγαίνουν. Κατά τη διάρκεια του δεσμού τους, o Moby επισκέφθηκε την αγαπημένη του στο Χάρβαρντ όπου σπούδαζε και πέρασαν μαζί μια βραδιά «ανταλλάζοντας φιλιά κάτω από αιωνόβιες βελανιδιές». Ενώ αναφέρει ακόμη ότι πήγαν στο δωμάτιο της και ξάπλωσαν στο μικρό της κρεβάτι.

Η αναφορά αυτή στο πρόσωπό της έκανε έξω φρενών τη Νάταλι Πόρτμαν, η οποία δεν άργησε να βγει στην επίθεση, τονίζοντας πως όλα αυτά είναι «μυθεύματα». Μάλιστα, η 37χρονη σήμερα ηθοποιός μίλησε στο Harper’s Bazaar, όπου παραδέχτηκε ότι είχαν γνωριστεί εκείνη την περίοδο, αλλά ένιωσε έκπληξη όταν έμαθε ότι εκείνος χαρακτήρισε ως σχέση τη γνωριμία τους.

Και δεν έμεινε εκεί. Συνέχισε να λέει πως τον θυμάται ως έναν μεγαλύτερο άνδρα της (ο Moby τότε ήταν 33 ετών) που φερόταν ανατριχιαστικά. Επίσης, τόνισε ότι τότε δεν ήταν 20 χρόνων, αλλά 18 και μόλις είχε τελειώσει το λύκειο. «Το γεγονός ότι χρησιμοποίησε αυτήν την ιστορία για να πουλήσει το βιβλίο του με ενοχλεί πολύ. Δεν συνέβησαν έτσι τα πράγματα. Υπάρχουν πολλές λάθος πληροφορίες και μυθεύματα. Ήμουν φαν της μουσικής του και πήγα σε μια συναυλία του μετά την αποφοίτησή μου. Όταν γνωριστήκαμε μετά το σόου μου είπε "ας γίνουμε φίλοι". Εκείνη την περίοδο ήμουν απασχολημένη με τα γυρίσματα ενός φιλμ και με μια περιοδεία, έτσι βγήκαμε μόνο τρεις-τέσσερις φορές, προτού συνειδητοποιήσω τελικά ότι ήταν ένας μεγαλύτερος άνδρας με ανάρμοστο ενδιαφέρον για το πρόσωπό μου».

Και την επίθεση της Πόρτμαν, ο Moby δεν την άφησε έτσι, απαντώντας της με μία προσωπική τους φωτογραφία. Ο μουσικός ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram, μία φωτογραφία, όπου εκείνος ποζάρει χωρίς μπλούζα και έχει αγκαλιάσει την Πόρτμαν. Και σχολιάζει: «Πρόσφατα διάβασα ένα κουτσομπολίστικο άρθρο, στο οποίο η Νάταλι Πόρτμαν δήλωνε ότι δεν βγαίναμε ποτέ μαζί. Αυτό με μπέρδεψε, αφού στην πραγματικότητα όντως βγαίναμε. Μετά από τη σύντομη σχέση μας το 1999 μείναμε φίλοι για χρόνια. Συμπαθώ τη Νάταλι και σέβομαι την ευφυία και τον ακτιβισμό της. Όμως, για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω γιατί παραποιεί την αλήθεια για τον (παρά ταύτα σύντομο) δεσμό μας. Η ιστορία, όπως αναγράφεται στο βιβλίο μου then it Fell Apart είναι ακριβής και συνοδεύεται από πολλές φωτογραφικές αποδείξεις. Ευχαριστώ, Moby».

Η επίμαχη φωτογραφία, όχι μόνο δεν αποτελεί «τεκμήριο» σχέσης, αλλά εξόργισε πολλούς χρήστες, που επιτέθηκαν στον Moby για την κίνησή του να τη δημοσιοποιήσει.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *