Τελευταία Νέα

Η Ρωσία αποκαλύπτει τα κλωνοποιημένα σκυλιά του πολέμου

1Η Ρωσία αποκαλύπτει τα γενετικά βελτιωμένα σκυλιά που θα συνεργαστούν με τις Ειδικές Δυνάμεις του Πούτιν που δημιουργήθηκαν από τον επιστήμονα που προσπαθεί να κλωνοποίηση τα μαμούθ.

Η αστυνομία και οι υπηρεσίες ασφαλείας της Ρωσίας δοκιμάζουν τρία Βελγικά Μαλινουά «ειδικά σκυλιά» για εκρηκτικά και ναρκωτικά τα οποία έχουν κλωνοποιηθεί από ένα νοτιοκορεατικό καθηγητή, ο οποίος έχει επίσης ως στόχο μια μέρα να αποκαταστήσει τα εξαφανισμένα μαμούθ στη Σιβηρία.

Ο Δρ Hwang Woo Suk αποτιμά την αξία κάθε σκύλου σε 100.000 $ τα οποία θα χρησιμοποιηθούν από την αστυνομία και τις μυστικές υπηρεσίες στη Γιακουτία, η οποία είναι η πιο κρύα περιοχή που κατοικείται στον κόσμο.

rosia-apokalipti-klonopiimena-skilia-polemou

Τα σκυλιά παρουσιάστηκαν στο Μουσείο Μαμούθ στην περιφερειακή πρωτεύουσα Γιακούτσκ, και παραδόθηκαν επίσημα στις υπηρεσίες επιβολής του νόμου, όπου θα τα εκπαιδεύσουν όπως απαιτείται.

rosia-apokalipti-klonopiimena-skilia-polemou

Ο διευθυντής του Μουσείου Semyon Grigoryev είπε: «Αυτά τα σκυλιά έχουν αναδημιουργηθεί από κύτταρα από τα καλύτερα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά της Κορέας, κληρονομώντας τις μοναδικές ικανότητές τους. «Θα είναι τα πρώτα κλωνοποιημένα σκυλιά στην υπηρεσία της Ρωσίας».

Τα τρία σκυλιά που παραδόθηκαν στην Ρωσία είναι μεταξύ των 500 κλωνοποιημένων κουταβιών από τα εργαστήρια Sooam Biotech στη Σεούλ, το πρώτο κέντρο κλωνοποίησης των ζώων στον κόσμο.

rosia-apokalipti-klonopiimena-skilia-polemouΟ Δρ Hwang Woo Suk, αριστερά που συλλέγει δείγματα από εξαφανιστεί μαμούθ με στόχο την προσέγγιση των ειδών πίσω στη ζωή στη μητρικό τους περιβάλλον…

rosia-apokalipti-klonopiimena-skilia-polemou

Ωστόσο, η κλωνοποίηση θεωρείται ως αμφιλεγόμενη από ορισμένες αρχές, οι οποίες ισχυρίζονται ότι έρχεται σε αντίθεση με τη φύση.

via

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *