Η Σίτι κρίνει για Ζουκουλίνι

1Στην Αγγλία βρίσκεται ο Μπρούνο Ζουκουλίνι και στην ΑΕΚ περιμένουν να πληροφορηθούν αν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του εν όψει των playoffs.

Ο Αργεντινός μέσος είχε υποστεί κάταγμα στο μετατάρσιο στα τέλη Φεβρουαρίου και υποβλήθηκε σε επέμβαση στην Αγγλία. Σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις και οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία ανήκει, θα γνωρίζουν πώς προχωρά η αποθεραπεία του και πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει στη δράση.

Ο ίδιος ο Ζουκουλίνι έχει εκφράσει την αισιοδοξία πως θα μπορέσει να ενισχύσει την ΑΕΚ στα playoffs, ωστόσο τα πάντα εξαρτώνται από τους γιατρούς, αλλά και τους «πολίτες», καθώς είναι πιθανό να μην του δώσουν άδεια μετά από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό να μπει στη… φωτιά.

Στο μεταξύ, στην ΑΕΚ υπάρχει ικανοποίηση για τη χθεσινή νίκη επί του Πανιωνίου που έβαλε τέλος σε μια σειρά από προβληματικές εμφανίσεις. Οι «κιτρινόμαυροι» παρά την απουσία του κόσμου τους ήταν ορεξάτοι, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα κατάφεραν να φτάσουν σε δύο γκολ με τον Τόμας Πέκχαρτ.

Μετά το σημερινό ρεπό, η «Ένωση» θα αρχίσει προετοιμασία για τον αγώνα στη Λιβαδειά, με τον οποίο ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος. Στο παιχνίδι αυτό ο Γκουστάβο Πογέτ δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Σιμόες, Κορδέρο και Άρθο.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *