Η σικ εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ και οι γόβες-στιλέτο στο γρασίδι

Η σικ εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ και οι γόβες-στιλέτο στο γρασίδι

Η Πρώτη κυρία της Αμερικής τράβηξε γι’ ακόμη μία φορά πάνω της όλα τα βλέμματα

Είναι από τις πιο καλοντυμένες κυρίες και κάθε εμφάνισή της επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές για το γούστο της στο καλό ντύσιμο, πολλές φορές και στο ιδιαίτερα ακριβό. Ο λόγος για τη Μελάνια Τραμπ, η οποία και πάλι παρέδωσε μαθήματα στυλ, ενώ κατάφερε η τελευταία της εμφάνιση να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως.

Η Πρώτη κυρία της Αμερικής συνόδευσε τον Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο, μετά από το πέρας των καλοκαιρινών τους διακοπών, στο γκολφ κλαμπ του Αμερικανού προέδρου στο Νιου Τζέρσεϊ. Το προεδρικό ζεύγος στην παρέα του είχε το γιο τους Μπάιρον, αλλά και τους γονεί της Μελάνια.

Ωστόσο, το πρώην μοντέλο ήταν εκείνο που τράβηξε τα φλας πάνω της, λόγω της σικάτης εμφάνισή της, αλλά κυρίως λόγω των πανάκριβων και ψηλοτάκουνων γοβών της Christian Louboutin, με τις οποίες μάλιστα κατάφερε να περπατήσει ακόμη και στο γκαζόν. Αν και χρειάστηκε με πιαστεί από το σύζυγό της, διότι δεν είναι και το πιο εύκολο «άθλημα» το να περπατάς με ψηλοτάκουνα στο γρασίδι.

Τις φλοράλ γόβες-στιλέτο, τις συνδύασε με μία σικάτη πράσινη φούστα και ένα απλό λευκό μπλουζάκι. Η οικογένεια Τραμπ «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό να επιβιβάζεται στο Air Force One στην βάση του Νιου Τζέρζεϊ το απόγευμα της Κυριακής, 18.08.2019 και λίγο αργότερα να φτάνει στον Λευκό Οίκο.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *