Η Στέλλα Μιζεράκη με τα χρήματα από το Power of Love έκανε αισθητική επέμβαση στο στήθος της

Η Στέλλα Μιζεράκη με τα χρήματα από το Power of Love έκανε αισθητική επέμβαση στο στήθος της

Το νέο ξέσπασμα της νικήτριας του ριάλιτι αγάπης για όσα γράφονται για εκείνη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» ήταν η Στέλλα Μιζεράκη, η οποία μίλησε για όλα. Για τα επαγγελματικά της, για όσα γράφονται για τις σχέσεις της με τη μητέρα του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα, ενώ αποκάλυψε και τι έκανε με το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε ως νικήτρια του πρώτου Power of Love.

Για τα επαγγελματικά της η Στέλλα Μιζεράκη είπε: «Μου αρέσει ο χώρος της τηλεόρασης και θέλω να ασχοληθώ, γι’ αυτό κι έκανα και τα σεμινάρια. Έχω δεχθεί κάποιες προτάσεις, αλλά πιστεύω ότι για να υποστηρίξουμε κάτι πρέπει να είναι και στα μέτρα μας. Μόλις γύρισα στην Ελλάδα από το Power of Love ήρθε η πρόταση για το “Σκάσε και κολύμπα”. Πιστεύω ότι αν είχα περισσότερο χρόνο να προετοιμαστώ και να γνωρίσω καλύτερα και το κόνσεπτ θα ήταν πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα».

Για όσα γράφονται για τις σχέσεις της με τη μητέρα του Πάνου Ζάρλα, η πρώην σύντροφος του αδικοχαμένου νέου, ξέσπασε: «Χωρίς να θέλω να κρίνω, ή δεν ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους και την έρευνά τους ή απλά έχουν μια αντιπάθεια προσωπική προς εσένα ή προς κάποιους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις όπως αυτό το άσχημο γεγονός που συνέβη με τον χαμό του Πάνου που έχει στεναχωρήσει κι έμενα και τη μητέρα του, είναι ψέματα όλα αυτά. Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση, μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα, έχουμε συχνή επικοινωνία και πραγματικά με έχει στηρίξει, όπως κι εγώ προσπαθώ να την στηρίζω σε αυτό το άσχημο περιστατικό που έχουμε βιώσει».

Η Μιζεράκη, τέλος, δε δίστασε να αποκαλύψει τι έκανε με το χρηματικό έπαθλο του Power of Love: «Πήρα τα χρήματα σχετικά πρόσφατα, τώρα μέσα στο καλοκαίρι. Έκανα δώρο στον εαυτό μου, μια αισθητική επέμβαση στο στήθος μου και κράτησα και κάποια χρήματα για να τα επενδύσω κάπου που θέλω».

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *