Η συγκινητική ανάρτηση της Τζένης Χειλουδάκη για το θάνατο της Τζούλιας Μπάρκα

Η συγκινητική ανάρτηση της Τζένης Χειλουδάκη για το θάνατο της Τζούλιας Μπάρκα

Το «αντίο» και η αναδρομή στην εποχή που είχαν κόντρα στα τηλέ-παράθυρα

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου της Τζούλιας Μπάρκα, μετά από μία άνιση μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Η ηθοποιός που χαρακτηρίστηκε sex symbol τη δεκαετία του 80 αλλά και ’90, έφυγε από τη ζωή στα 54 της χρόνια και δεν είναι λίγοι εκείνοι που στέλνουν μέσα από τα social media, το δικό τους «αντίο» στη Μπάρκα, το οποίο συνοδεύουν με υπέροχα λόγια για τον χαρακτήρα της.

Εκείνο, όμως, το μήνυμα που ξεχωρίζει, είναι σίγουρα της Τζένης Χειλουδάκη με την οποία στις αρχές της δεκαετίας του 2000 είχαν μεγάλη κόντρα και διαφορές, τις οποίες «επιλύαν» μέσα από τα τηλέ-παράθυρα, προσφέροντας στιγμές που η τηλεόραση θέλει να ξεχάσει. Όπως και η Τζένη Χειλουδάκη, η οποία στη συγκινητική της ανάρτηση αναφέρεται και σε εκείνα τα χρόνια.

«Στις εποχές της απόλυτης νιότης και τρέλας, αυτές τις εποχές που με τύφλωναν ανόητα και ανούσια πράγματα ξοδεύτηκα σε ξεφτίλες στα τηλεοπτικά καναλάκια…..δυστυχώς ,αυτό θα με στοιχειώνει μέχρι την τελευταία μου ανάσα…..όμως προχώρησα και αγκάλιασα τα πραγματικά όμορφα αυτής της ζωής…….όσο και να φτύνω όμως τα ξεχασμένα ανόητα χρόνια εκείνα που η δίψα για δημοσιότητα οδήγησε το τέρας μέσα μου στην απόλυτη κυριαρχία, δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι ακριβώς αυτά τα χρόνια έπλασαν τη Τζένη του σήμερα……… αντίο Τζούλια……δεν υποφέρεις πια…….είσαι χαρούμενη και γελάς ενώ ταξιδεύεις στο συμπάν…..», ήταν το μήνυμα της το οποίο συνόδευσε με ένα βίντεο από παλαιότερη «τηλέ-μαχία» τους.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *