Η Τζένιφερ Λόπεζ κάνει pole dancing κι ενθουσιάζει τους πάντες

Η Τζένιφερ Λόπεζ κάνει pole dancing κι ενθουσιάζει τους πάντες

Στα 50 της χρόνια επιβεβαιώνει τον τίτλο του απόλυτου sex symbol

Pole dancing κάνει η Τζένιφερ Λόπεζ για τις ανάγκες της νέας της ταινίας, «Hustlers». Και η επίμαχη σκηνή από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε, άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Η Λατίνα σταρ, στα 50 της χρόνια, τα «σπάει», επιβεβαιώνοντας πανηγυρικά τον τίτλο του απόλυτου sex symbol. Η καλογυμνασμένη τραγουδίστρια και η ηθοποιός με άνεση εκτελεί τις χορευτικές φιγούρες στο στύλο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Στη νέα ταινία, η Λόπεζ υποδύεται τη Ραμόνα, μια ιδιοκτήτρια ενός πολυσύχναστου strip club, η οποία διδάσκει μια νέα κοπέλα πώς να κινείται και να ελίσσεται πάνω στον στύλο. Κι ενώ η κοπέλα της λέει ότι δεν έχει πολλούς μύες για να κάνει τόσες πολλές κινήσεις, η Λόπεζ της απαντά: «Κάθε κορίτσι έχει τους μύες για να το κάνει αυτό».

Πάντως, η εκρηκτική σταρ, παραδέχτηκε πρόσφατα σε συνέντευξή της ότι η εκπαίδευση και τα γυρίσματα ήταν ιδιαίτερα απαιτητικά. Και πως είναι πραγματικά δύσκολο να κάνεις pole dancing.

«Χρειάζεται δεξιότητα. Δεν μπορεί ο οποιοδήποτε να σηκωθεί και να πάει να το κάνει. Απέκτησα πολλές μελανιές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *